a, ala care e acolo selectat. global economy
a, ala care e acolo selectat. global economy
valentin2007, pai practic asta mi-au spus si mie cei de la edigital. daca Sony Romania nu asigura service-ul, se poate apela la Sony Ungaria. anyway, la putin timp dupa ce am primit mailul de la ei, m-au sunat. am avut probleme cu precomanda (nu era confirmata). am rezolvat problema si cu ocazia asta le-am explicat ca Sony Romania nu face nimic pana nu apare oficial si la noi consola (adica exact ceea ce ai postat si tu), iar ei mi-au spus ca daca am probleme ma vor indruma pas cu pas cum sa apelez la Sony Ungaria pentru rezolvare.
well, nu mai e nevoie sa ma indrume edigital pentru ca am sunat la customer support pentru PlayStation in Ungaria si am vorbit cu ei, in engleza pentru cei curiosi (la numarul 0036 1 814 4800 de luni pana vineri intre 11:00-20:00). mi-au spus ca nu va fi nicio problema sa trimit un pachet prin curier sau posta la service-ul din Budapesta si ca in caz de nevoie adresa se gaseste online sau mi-o pot da ei prin telefon. garantia este internationala si in cazul in care Sony Romania nu vrea/poate sa intervina, nu e nicio problema sa apelez la Sony Ungaria. ma gandesc ca asta poate fi o varianta (probabil ceva mai ieftina) de a apela la un service Sony si in cazul in care luati din UK. in caz de ceva, cred ca cel mai bine ar fi sa sunati mai intai ca sa va dea ei toate detaliile, insa important e ca avem confirmarea ca este posibil sa apelam la ei.
PS nu cred ca a durat mai mult de 2 minute, la ora asta, sa intru cu un operator. nu e nimic in engleza pana ajungi la el, dar astepti si o sa-ti dai seama cand nu mai ruleaza inregistrare. ii spui ca suni din alta tara si ca doresti sa vorbesti in engleza si totul e ok. sunt extrem de politicosi si binevoitori.
asa imi apare si mie si am ales global expres , poate este o eroare de la ei , dar mie nu mi-au luat bani de pe card si imi apare total 480£ normal ar trebui 455£ :(
cateva chestii in plus fata de postul de mai sus (mai ales daca aveti nevoie de garantie si nu vreti sa trimiteti consola in UK).
aveti aici lista centrelor autorizate de pe teritoriul Ungariei. au si la Szeged si la Debrecen (alegeti PlayStation din meniul dropdown)
Sony termékek támogatása | Műszaki támogatás
numarul de telefon pentru customer support din Ungaria - 0036 1 814 4800 de luni pana vineri intre 11:00-20:00
emailul pentru customer support Ungaria - [email protected]
si intamplator am dat si peste emailul pentru customer support Romania (nope, no joke, se poate verifica aici) - [email protected]
Practic, puteti apela la service-urile din Ungaria pentru orice problema (pana cand se va trezi Sony Romania din somn), indiferent de unde e luata consola, garantia fiind internationala (insa cred ca ar fi bine sa ii sunati mai intai si sa-i intrebati daca e necesar sa trimiteti consola la Budapesta sau merge si la un centru mai apropiat de granita).
In acest moment eu am practic toate informatiile de care am nevoie asa ca voi lua de la unguri daca ei vor livra primii (comparativ cu retailerii nostri). Amu', mai mai ca imi pare rau ca am anulat precomanda la shopto :)
Oare in Bulgaria nu e mai aproape? Nu or avea vreo reprezentanta la Ruse? :p bine ca avem aceeasi adresa de mail la suport cu Bulgaria :))
ba da :) insa Romania si Bulgaria intra in aceeasi oala si daca vei avea nevoie de garantie in decembrie... poti sa te duci in Ruse si sa :wall:
:)) ok mai bine sa nu avem nevoie....cel putin pana in martie :)))
Asa am inteles si eu. Mi-ar placea sa livreze Altex/DOMO primii, insa nu anulez la unguri ca sa-i astept pe ei. Cine ma suna primul are banii.
am precomanda la altex si domo...sper sa vina Mos Neculai cu Ps4....parca nu mai am rabdare..
Au raspuns cei de la shopto la ticketele privind global economy/expres?
Încă nu :)) vedem pe la 11 ora noastră când încep programul
Domo 10 - 15 dec acum am vorbit cu ei .
Am vorbit si eu in magazinul Domo din Cluj si spuneau tot asa, ca-l vor aduce in decembrie. M-am asigurat ca cei de acolo stiu ca lansarea oficiala este in 2014 si ca il vor aduce mai repede. Le-am mai dat un mail sa-i intreb cand o sa aiba jocuri disponibile la comanda. Vad ca la altex/mediagalaxy apar cu "stoc epuizat".
nici mie nu mi-au raspuns la ticket legat de transport eu am platit expres
mda, ma intreb de ce nu raspund. Pana acum au fost foarte prompti din cate am observat. Sper sa nu fie vreo problema.
Cred ca au fost asaltati de tickete in urma notificarii / mailului de ieri.
Am discutat cu cei de la Sony Playstation Romania urmatoarele.
Buna ziua , intentionez sa achizitionez un Playstation 4 de la un magazin din UK si as dori sa stiu daca acea garantie care o primesc va fi valabila si in Romania ? Cei de acolo mi-au spus ca voi beneficia de garantie internationala (1an) insa produsul se va lansa oficial in Romania in 2014.
Quote:
PlayStation Romania
Salutare Radu,
Din cauza cererii foarte mari, in Europa va ajunge in mai mutle etape consola PS4. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie. Pentru mai multe detalii te invitam sa vizitezi Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C | Domo sau Cel mai mic pret din Romania | ALTEX.
Privind intrebarea ta putem spune ca PS4 nu are acoperire de garantie in Romania pana in momentul lansarii oficiale a consolei. Astfel daca ai probleme cu consola va trebui sa le rezolvi cu firma de la care achiztionezi PS4.
O zi frumoasa,
Echipa PlayStation
@h0stile si beugen2001
Deci daca luam din alte tari,practic putem sa folosim garantia internationala in tara din momentul lansarii,nu?
Daca este asa,eu sunt super multumit!