Si eu am primit SMS ca maine se face livrarea.
Si eu la fel am primit sms ca maine imi vine consola , sper sa imi vina consola :)
Dacă ai primit sms, vine. De ce ești asa neîncrezător? Crezi ca ungurii sunt la fel ca englezii? :p
Merge la cineva tracking-ul sau inca nu a intrat la ei in sistem ?Quote:
OnTime Courier Software Tracking Results
No information was found for the tracking number
L.E : Am gresit site-ul , trebuie cel special de Romania , Logistica si curierat rapid - TCE
Am bagat nr referinta primit de la TCE si imi arata o comanda din 2009 care a fost livrata unei femei, wth :))
din ce am inteles de la ei, momentan edigital inregistreaza "precomenzi", insa nu sunt confirmate (ceea ce ei numesc prenotari). vei fi anuntat cand intra in stoc si vei putea face atunci comanda, urmand ca ei sa livreze in ordinea plasarii comenzilor. probabil ca vor avea stoc pe 13 decembrie cand e lansarea oficiala in ungaria (in timp ce la unul din bundle-uri vad ca scrie 17.12.2013).
Ramon, important e sa nu livreze tot la adresa aia. In rest, asa cum au venit altora consolele, asa o sa-ti vina si tie :)
nu am reusit sa obtin informatia prin email. au crezut probabil ca vreau detalii tehnice, pentru ca mi-au spus ca pentru orice fel de detalii tehnice trebuie sa consult pagina producatorului. oricum, sper sa updateze pagina pana pe 13 decembrie si sa listeze continutul corect.
al 2 lea bundlle contine 1 controler in plus si killzone\
Gata am facut si eu precomanda la consola simpla de la extrem digital, 1859 lei acceptabil tinand cont ca ar trebui sa o primesc pana de Craciun fata de altex unde am precomanda din iulie si au amanato mereu (cica 29.1 e acum data estimativa dar parca vad ca o mai amana 1-2 luni :)) ) daca ma suna o sa le zic sa imi bage si un joc daca au ca momentan nu mergea daca nu imi iau repede psnsi ps+ si le cumpar de la sony
O sa primiti 3 mailuri pana activati precomanda ultimu arata cam asaQuote:
Stimate Client!!
Vă mulţumim pentru că v-aţi înscris pe lista noastră de pre-selectare. În momentul intrării în stoc a produsului (Consolă Sony PS4 500GB ) vom lua legătura cu dumneavoastră.
Am facut comandat la 4games.ro si baieti de acolo au spus ca miercuri o sa imi trimita consola + fifa 14, chiar daca este peste pretul pietei, cred ca merita.
2249 dai pe consola cheala ?peste pretul pietei ?mai degraba jaf la drumu' mare..
Eu nu am primit niciun sms de la curier...
Am vorbit in seara asta la tel la gamestore.hu cu o tipa care vb frumos si a fost rabdatoare... Mi-au trimis comanda in seara asta insa ce vreau sa spun si sa confirm e ca au ps4 pe stoc varianta simpla dar si cea cu killzone.
La minusuri evident povestea cu schimbatul pretului. Eu aveam precomanda la ei de vreo luna poate mai bine si imi vine tot cu pretul ajustat de vreo 2350 sau cat e si ma afecteaza si pe mine insa pe de alta parte sunt promti. In momentul de fata la ei maine faci comanda si tot maine ai sanse sa ti-o si trimita.
Plus ca sa fim realisti,puteau sa spuna,fiti copii cuminti si asteptati pana pe 13 ca atunci e lansarea oficiala in ungaria. Bucurati-va cei care a-ti luat-o ca o aveti poate inaintea celor care au platit-o in avans din uk si au atatea probleme. Si cu cu ocazia asta imi pare sincer rau pt cei cu shopto, au dat dovada de aroganta de nedescris. Bafta, sa le avem toti cat mai repede.
a mai cumparat ,comandat cineva ps 4 de la extrem digital stie cum o sa se desfasoare treaba? ,am precomandato si eu acum ma gandesc ca poate o primesc pana de craciun altfel astept dupa ai nostrii
uite ce spun astia de la e digital "În prezent nu comercializăm produsul. În caz de precomandă vă anunţăm despre posibilităţile de preluare."
Presupun ca stiti faptul ca Extreme Digital este firma ungureasca, cu sediul din Ungaria... da? Nu va luati dupa faptul ca are .ro in coada...
Nu fi paranoid man, crezi ca firma aia nu are cui sa-si vanda consolele mult ravnite si vin aici pt reclama?