Mă scuzați, eu nu consider asta Spoiler, dar înțeleg, fiecare cu piticii lui![]()
Nici eu, dar din discutiile de pe aici mi-am dat seama ca unii nu vor sa stie nici asta, asa ca am zis sa-i avertizez.![]()
Guys, va rog sa continuati discutiile despre precomenzi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...re-precomenzi/
Nu are rost sa stricam topicul jocului cu posturi despre Altex, Media Galaxy si alte-cele.
nu stiu altii cum sunt, dar mie nu-mi place coperta jocului. Arata ca inceputul unui videoclip de boyband. Ma astept in fiecare secunda ca Nathan sa isi ridice privirea si sa inceapa sa cante suav tinand pistolul pe post de microfon.
Here we go again... de ce nu am eu acum U4 impachetat intr-o coala A4? Jur ca nu m-as plange de "coperta"![]()
Nu inteleg de ce n-au scos si ei un Demo cu Madagascar part pe care l-am tot vazut peste tot. Macar nu ne mai omora asteptarea asta...
Eu cred că această dată strictă are legătură cu distribuția digitală.
De multe toată lumea era în joc și eu mă uitam la un cronometru. Eu cumpăr jocurile digital. Nu am nimic împotrivă ca formatul fizic să fie primit mai devreme. Foarte bine.
Dar cred că de data asta Sony au vrut ca vânzările digitale să fie activitate în același timp cu versiunea fizică.
Am trăit să o văd și pe asta, ediția Deluxe e mai ieftina pe Store-ul românesc decât la americani, 279.90
LE: cred ca e o greșeală pe undeva, în Europa prețul pt. această ediție e 75€.
Dacă nu mai aveți răbdare și sunteți în Cluj, puteți cumpăra jocul din Iulius Mall de la standul de jocuri de lângă food court. 280 roni cu coperta în ungurește, le-am vazut ieri.
Tema e disponibila doar pentru cei cu pre-order digital? Vreau ceva pareri, e static/dynamic?
Mă culc la nouă seara și mă trezesc la trei dimineața să mă joc.
O să dorm la muncă și recuperez ☺
---------- Post added 10-05-2016 at 07:27 ----------
Am reușit să mă trezesc la patru. Și bine am făcut ☺
Animațiile sunt de pe altă planetă. Muzica este foarte reușită și reușește să integreze atmosfera așa cum în puține jocuri am văzut. Este primul joc de la Killzone care are efectul wow în ce privește grafica. Atenția la detalii este halucinantă.
Este mult mai serios decât cele anterioare și continuă povestea foarte armonios.
Am jucat șase capitole în dimineața asta și cred că toată lumea trebuie să joace acest joc.
Bookmarks