Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 72 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1421

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

1. #1181 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Chapter-uri precum finalul sau -A Normal Life- nu au ce cauta in jocul asta. Uncharted trebuia sa fie Uncharted (action after action, platforming si puzles) nu ceva soap opera! Cateva capitole sunt foarte lame si au ruinat jocul pt mine destul de mult. Nu, nu trebuia imprumutat nimic de la Last of Us.

2. #1182 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Părerea ta, începutul a fost pentru mine frișca de pe tort. Mi-a transmis emoțiile pe care celelalte jocuri din serie nu prea au reușit. Partea de final nu a fost pe gustul meu, dar toți prietenii mei au apreciat finalul foarte mult, deci problema e la mine De-abia astept DLC-ul, sper sa aibă cel puțin 3-4 ore de gameplay.

3. #1183 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    ^^^De acord cu tine Dant3. Sunt cel mai mare fan Uncharted, si A Thief's End este preferatul meu. Am savurat din plin jocul, inclusiv acele capitole. De-abia astept si EU DLC-ul

4. #1184 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ca si gameplay, consider ca au evoluat enorm fata de primele 3 si desi mi-a placut foarte mult Rise of the Tomb Raider, pot spune ca acum il consider undeva la 40-50% din ce ofera Uncharted 4.
    Mie imi pare ca fix la gameplay sta mai prost decat Tomb Raider, in rest castiga la toate capitolele. Puzzle-uri mai multe si mai bune, lume interconectata (in TR te poti intoarce de la finalul jocului pana in punctul de start), lume mai deschisa si posibilitati mai multe de a rezolva o situatie.
    Foarte bune ambele de altfel, fiecare cu plusuri si minusuri.

5. #1185 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    "Problema" cea mai mare a acestui joc e ca a ridicat ștacheta prea sus dpdv tehnic, acum sa vezi cum critic orice. Repet, tehnic vorbesc, am simțit că joc next-gen. Ca poveste eu iubesc si Child of Light sau Valiant Hearts

6. #1186 SP
    Junior Member Kr13g3r's Avatar
    Foarte bine ca au imprumutat lucruri din TLoU, cum ar fi locatii mari, dialoguri optionale, stealth imbunatatit, momente relaxante si emtionante. ND mereu evolueaza, precum si jocurile lor. Sunt mare fan Uncharted si pt mine ulimul joc e cel mai tare din serie.

7. #1187 SP
    Member mircoid's Avatar
    Quote Originally Posted by Kr13g3r View Post
    Foarte bine ca au imprumutat lucruri din TLoU, cum ar fi locatii mari, dialoguri optionale, stealth imbunatatit, momente relaxante si emtionante. ND mereu evolueaza, precum si jocurile lor. Sunt mare fan Uncharted si pt mine ulimul joc e cel mai tare din serie.
    Tu numesti evolutie faptul ca au imprumutat lucruri din TLOU?

8. #1188 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    "Problema" cea mai mare a acestui joc e ca a ridicat ștacheta prea sus dpdv tehnic, acum sa vezi cum critic orice. Repet, tehnic vorbesc, am simțit că joc next-gen. Ca poveste eu iubesc si Child of Light sau Valiant Hearts
    There you go, Dant3 knows what's up

9. #1189 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @mircoid Dacă împrumută lucruri bune de la un joc creat tot de ei, de ce nu? Părerile sunt împărțite, cei mai mulți spun că e un joc foarte bun, alții spun altceva. Partea cea mai nasoală pentru ceilalți care nu apreciază jocul e alta, Uncharted 4 are șanse mari pentru GOTY 2016, dacă se amână din nou FF 15
    Va las ceva funny, pentru grafica next-gen derulați vreo 3 minute

10. #1190 SP
    Member mircoid's Avatar
    @mircoid Dacă împrumută lucruri bune de la un joc creat tot de ei, de ce nu? Părerile sunt împărțite, cei mai mulți spun că e un joc foarte bun, alții spun altceva. Partea cea mai nasoală pentru ceilalți care nu apreciază jocul e alta, Uncharted 4 are șanse mari pentru GOTY 2016, dacă se amână din nou FF 15
    Va las ceva funny, pentru grafica next-gen derulați vreo 3 minute
    Faptul ca au reutilizat concepte din TLOU nu inseamna ca au evoluat. Ca toata lumea zice despre joc ca e bun, nu contest. Pentru mine U4 e un joc care arata foarte bine, next-gen, cu un storyline resuscitat ca sa se vanda bine adolescentilor.
    Mecanica e imbunatatita dar din pacate mi-as fi dorit mai multa provocare la partea de explorare. La GOTY merg pe Dark Souls 3.

11. #1191 SP
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Tu numesti evolutie faptul ca au imprumutat lucruri din TLOU?
    da, deoarece imprumuta doar lucrurile bune care fac jocul mai captivant si mai interesant. Toti trebuie sa tindem la asta, sa facem ceva mai bun folosind propria experienta si invatand din propriile greseli, ceea ce ND au facut cu brio
    GOTY 2016 100 % va fi Uncharted, daca ne vom lua dupa gotypicks si opiniile majoritatii.

12. #1192 SP
    Member mircoid's Avatar
    da, deoarece imprumuta doar lucrurile bune care fac jocul mai captivant si mai interesant. Toti trebuie sa tindem la asta, sa facem ceva mai bun folosind propria experienta si invatand din propriile greseli, ceea ce ND au facut cu brio
    GOTY 2016 100 % va fi Uncharted, daca ne vom lua dupa gotypicks si opiniile majoritatii.
    Treaba asta era evolutie si inovatie in 2013, in 2016 se numeste reutilizare sau reciclare.
    In U4 inovatie este faptul ca poti sa ii muti mana lui Drake mai la dreapta cu un centimetru, faptul ca poti sa tragi cu pistolul intr-o piatra si sa declansezi o avalansa...

13. #1193 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ba da, Uncharted 4 este o evoluție, cine nu vrea să vadă lucrul ăsta e răutăcios, asta ca să fiu diplomat. Comparăm deja mere cu ananas. Pentru mine seria Dark Souls nu există, recunosc că e o problemă la mine, dar măcar nu am intrat pe topicul jocului să stau la cotitură si sa încep să spun ceva negativ despre acel joc. Am înțeles că sunt câțiva cărora nu le-a plăcut, pot să înțeleg, bine ca sunt foarte puțini. O singură rugăminte am, nu mai încărcați să ne impuneți punctul vostru de vedere, văd că tot repetați același lucru. Am înțeles de la primul comentariu, pentru voi nu e ce ar fi trebuit să fie. Și eu vreau un joc peste Mass Effect si TLOU, asta a fost aproape, dar am apreciat munca lor și nu stau acum sa ma plâng în fiecare zi ca părerea mea nu coincide cu a majorității. Jocul ăsta o să rămână în istorie indiferent că ne place sau nu. Hai noroc!

14. #1194 SP
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Treaba asta era evolutie si inovatie in 2013, in 2016 se numeste reutilizare sau reciclare.
    .
    tu o poti numi cum vrei, asta nu schimba nimic

Locatiile mari pt exploring, stealth mode (nu parodia din jocurile anterioare), mai multe modalitati de a ajunge la destinatie sunt lucrui noi pentru seria Uncahrted, deci nu inteleg de ce esti nemultumit
    ps: tu macar ai trecut jocul, ca in profillul tau nu l-am gasit ?

15. #1195 SP
    Member mircoid's Avatar
    Ba da, Uncharted 4 este o evoluție, cine nu vrea să vadă lucrul ăsta e răutăcios, asta ca să fiu diplomat. Comparăm deja mere cu ananas. Pentru mine seria Dark Souls nu există, recunosc că e o problemă la mine, dar măcar nu am intrat pe topicul jocului să stau la cotitură si sa încep să spun ceva negativ despre acel joc. Am înțeles că sunt câțiva cărora nu le-a plăcut, pot să înțeleg, bine ca sunt foarte puțini. O singură rugăminte am, nu mai încărcați să ne impuneți punctul vostru de vedere, văd că tot repetați același lucru. Am înțeles de la primul comentariu, pentru voi nu e ce ar fi trebuit să fie. Și eu vreau un joc peste Mass Effect si TLOU, asta a fost aproape, dar am apreciat munca lor și nu stau acum sa ma plâng în fiecare zi ca părerea mea nu coincide cu a majorității. Jocul ăsta o să rămână în istorie indiferent că ne place sau nu. Hai noroc!
    Nu este nimeni rautacios, iarta-ma ca am o parere diferita de a ta si nu preaslavesc munca depusa in U4, dar pac pac cu mingi de ping pong? Wtf?
    Iar cand vorbim de GOTY, da, candidat este Dark Souls 3. Tu ai adus vorba de GOTY.
    De stat in umbra, stam multi care nu avem cuvinte de inchinaciune si nu e cazul sa dezvoltam polemici cu cei care nu accepta puncte de vedere putin diferite de ale lor.
    Revenind la U4, este un joc care arata foarte bine, te distreaza (pentru asta e facut, nu), isi atinge targetul. Dar de aici pana la ode inchinate de master-piece... Cale lunga. Peace.

---------- Post added 17-05-2016 at 17:14 ----------

tu o poti numi cum vrei, asta nu schimba nimic

Locatiile mari pt exploring, stealth mode (nu parodia din jocurile anterioare), mai multe modalitati de a ajunge la destinatie sunt lucrui noi pentru seria Uncahrted, deci nu inteleg de ce esti nemultumit
    ps: tu macar ai trecut jocul, ca in profillul tau nu l-am gasit ?
    Inca nu l-am inceput pe acest profil, asta nu inseamna ca nu am 10 ore in el, filme urmarite si documentatie parcursa. Dupa cum observi eu cam savurez 100% un joc inainte sa il incep pe urmatorul sa il fac 100%.
    Spuneam ca imi doresc mai mult challenge in explorat: puzzleuri complexe, conexiune sofisticata intre iteme gasite pe plansa, etc. Ceva sa ma scoata din starea de a-mi curge balele la grafica si a ma pune sa gandesc.

16. #1196 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu accept orice, tu se pare că înțelegi ce vrei si citești printre rânduri. Stați mai bine în umbră, altfel văd că faceți insolație. Pace!

17. #1197 SP
    Member mircoid's Avatar
    Eu accept orice, tu se pare că înțelegi ce vrei si citești printre rânduri. Stați mai bine în umbră, altfel văd că faceți insolație. Pace!
    Credeam ca-mi spui ceva uluitor despre joc, nu ca ma/ne ataci... Lucru care nu arata ca accepti si alte pareri...

18. #1198 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Când ți-am spus ceva despre joc nu ai știut să citești. Când ai început cu ironii ieftine ți-am răspuns cu aceeași monedă. Mă opresc aici, nu am chef de discuții în contradictoriu cu oameni care citesc si înțeleg ce vor.

19. #1199 SP
    [/COLOR]
    Inca nu l-am inceput pe acest profil, asta nu inseamna ca nu am 10 ore in el, filme urmarite si documentatie parcursa. Dupa cum observi eu cam savurez 100% un joc inainte sa il incep pe urmatorul sa il fac 100%.
    Spuneam ca imi doresc mai mult challenge in explorat: puzzleuri complexe, conexiune sofisticata intre iteme gasite pe plansa, etc. Ceva sa ma scoata din starea de a-mi curge balele la grafica si a ma pune sa gandesc.[/QUOTE]

Daca vrei ceva ce sa te puna sa gandesti, citeste o carte.
    Doi la mana, minusurile enumerate de tine sunt niste lucruri subiective, nu exista nici un joc pe placul tuturor, fiecare gaseste plusurile si minusurile sale, asta nu inseamna ca parerea ta e cea mai buna. Jocul e un Masterpiece (nu e doar opinia mea, btw), iar tu ai tot dreptul sa fii sau sa nu fii de acord cu asta, doar ca acelasi lucru repetat de mii de ori nu devine mai adevarat

20. #1200 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Eu am jucat si rejucat de vreo 5 ori capitolele 1-5, mai departe pur si simplu nu imi vine sa trec stiind ca se termina seria, arata incredibil de bine! Sper sa imi fac curaj sa trec mai departe dar pana atunci bag MP. Stiti cumva daca in toamna il vor garnisi si cu co op local?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 72 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast