Eu va spun in numele consolegames.ro ca jocul o sa fie GOTY material:
http://youtu.be/zun9Z2O_o4I
Printable View
Eu va spun in numele consolegames.ro ca jocul o sa fie GOTY material:
http://youtu.be/zun9Z2O_o4I
Toti care au vazut stream-ul de aseara sau un video amarat de pe yt nu au vazut cu adevarat cum arata U4 !
Descarcati baieti versiunea uncompressed si veti vedea cu adevarat ce au reusit cei de la "Naughty God" cu acest joc
De la culori,iluminare ,frunze,parul si toate arata exact aproape ca in vid-ul de la E3 nu exista downgrade si acel moment cand Drake se bate cu acela si il impinge in cascada se vede clar cu parul lui se uda si hainele si stopii de apa curg pe el ,eu unul nu am vazut in niciun joc asa detalii nici pe cele mai puternice desktop-uri cu 4k si toate lucrurile ,cei de la Naughty dog nu au schimbat radical jocul ci au imbunatati reteta ,de la acel grapling hook ,stelth-ul si bataile de data aceasta putin inspirate de TLOU se vede cu adevarat ca de la anul consolele curent gen vor arata cu adevarat ce pot !
Si pentru cei ce nu stiau totul a fost recreat manual fara sa se fi folosit ceva poze in joc ,de aici au conservat si multa putere de procesare asa cum au mai folosit si in trecut aceeasi tehnica pt TLOU !
PS: Daca Ubisoft a spus ca au folosit toata puterea de procesare a consolelor insemana ca acum ND foloseste 200% !
Cu adevarat ei si cei de la Santa Monica sunt cei mai buni pe partea de optimizari.........
---------- Post added 07-12-2014 at 17:18 ----------
Daca nu o sa primeasca un downgrade pana va aparea si experianta va arata exact ca in versiunea uncompressed deja depaseste cu mult orice joc la capitolul grafica,fluiditate ,un pre-alfa care arata asa si ruleaza la 30 fps este extraordinar sa vedem daca ND opteaza pentru alte detalii grafice sau pentru 60 fps !
Daca povestea este macar la fel de buna ca in 2 ,si induce acest mediu open world asa cum a parut din acest gameplay si daca va oferii si un final spectaculos cred ca va fi GOTY ......
man lumea se uita la un video sau la un stream ca naiba de proaste si dupa comenteaza, sincer astept parerea lui razvanrazy ca el e cauta orice detaliu de ordihn tehnic si grafic la orice joc dupa ce vede videoul uncompresed :). sincer l-am revazut si se apropie de CG ca si calitate si este pre-alpha...
am ai gasit o sursa, de 4 gb de data aceasta :D https://mega.co.nz/#!NBcA3BiK!AB4PDO...KuvAZFMtlDQdwo
Ma face sa ii dau precomanda de acuma, ma jur arata super super bine zici ca e film
Nu am mai jucat Uncharted pana acuma PS4 e prima mea consola da deja iubesc jocu :x :x :x :x :x
Am downloadat si eu versiunea necompresata. Arata bine, pentru un (pre) alpha or whatever, sa speram ca vor fi 60 FPS, cei de la ND pot sa ne fericeasca. Se vede ca au fost luate cateva chestii din Tomb Raider, gen catarat (au facut si locurile pe care te poti catara ceva mai diferite, sa iti sara in ochi). Nu este un lucru rau, mie personal mi-a placut TR ca si mecanica de joc.
Peisaje frumoase, vegetatia se misca cat de cat realistic cand Nathan interactioneaza cu ea, acelasi sistem de battle. Va fi linear, dar deja stim cu totii asta despre un joc din seria Uncharted. Nu ma pronunt pe god rays, trebuie sa vedem produsul final :) Le vor scoate si pe precedentele 3 pe PS4, mai mult ca sigur. Trebuie doar sa avem putintica rabdare.
Eu nu cred ca vor exista remaster-uri.. Poate sa se ocupe alte studiouri de ele, as vrea ca Naughty Dog sa-si bata capul cu proiecte noi si mai ambitioase.
Remaster-uri am avut in perioada asta pt ca era primul an de consola si erau la indemana de facut, investitii mult mai mici in dezvoltare si vanzari aproape ca originalul. Dar ma astept sa se rareasca, si mi-e greu sa cred ca vor exista si remaster-uri dupa ce a aparut deja un sequel. But you never know, cum au existat serii HD (gen Hitman, God of War, etc..), nu e imposibil.
Chiar conteaza cum va arata? Cate FPS-uri sau ce rezolutie?
Este un joc Uncharted facut de Naughty Dog, toti il vom juca si pe toti ne va incanta.
Am jucat Uncharted 1,2,3, sunt niste jocuri foarte bune, nu neg asta.
Cred ca ce ne-a cucerit la ele au fost urm. lucruri: story, momentele tensionate tip QTE si acel gameplay fluid, usor. Jocurile in sinea lor nu pot sa zic ca au excelat la ceva, dar toate elementele lor esentiale au fost slefuite perfect.
Legat de optimizare si puterea de procesare, aici tind sa te contrazic. Nu mai vorbim de arhitectura PS3 cu al sau Cell Processor. A fost nevoie de o tranzitie acolo, pana cand developerii au inteles cum functioneaza si cum pot optimiza si scrie cod cat mai bun.
La PS4 vorbim de o arhitectura PC x86, banala (daca putem spune), care nu mai reprezinta niciun mister pentru niciun developer. Limita consolelor curente s-a cam atins deja. Nu e un lucru rau, ci doar faptul ca nu se va mai repeta ce s-a intamplat cu PS3. Nu mai exista acea diferenta intre console si PC, treaba s-a omogenizat.
Ce vreau sa sa spun e ca grafica lui Uncharted 4 nu prea are cum sa mai impresioneze. Cine s-a jucat Tomb Raider pe PC imi va da dreptate. Noul Tomb Raider pentru mine reprezinta jocul perfect croit dupa modelul Uncharted. Si sper ca Uncharted 4 sa-l egaleze sau chiar depaseasca!
Uncharted 4 inca poate impresiona prin directia artistica, gameplay, story-ul captivant. Dar tehnic, nu prea mai are cum. Si asta nu e un lucru rau, repet.
Cosmin.....pai eu te cred ca nu zici un lucru rau, dar din pacate te contrazic...
Tomb raider pe PC arata bine (l-am jucat pe PC, xbox 360, Ps4,ps3), dar eu nu stiu ce ai vazut tu, acest joc nu e nici 3 sferturi la grafica in comparatie cu U4....si credema ca atat PS4 cat si Xbox One nu si-au atins potentialul.....de ce? pentru ca nici macar nu se folosesc towte resursele din console la ora actuala, stiai lucrul asta? ....U4 va mai evolua din punct de vedere grafic pana la lansare, asta e un lucru sigur.... ia si uitate la acest articol
Uncharted 4: A Thief’s End Didn’t Look Like the PlayStation Experience Demo Just Three Weeks Ago | DualShockers
Apropo, inca nu am vazut in nici un joc sa arate asa bine acea vegetatie, iar acesta e doar un pre-alfa stage....
Cateva chestii care poate v-au scapat:)
https://www.youtube.com/watch?v=VcQ_VJX0BNo&list=UU7Jo0VTzeyYbZ8cVk3k-EhA
By the way...GOTY 2015:evil::D
Cum sa zici ca Tomb Raider arata mai prost ca U4, cand ai vazut cateva minute de alpha in care un tip se catara pe stanci, si se plimba printr-o vegetatie standard/banala pentru 2014 ? Pot sa-ti dau tone de exemple de vegetatie care reactioneaza la fizica (Crysis 3, Far Cry 3/4, Black Flag).
U4 va straluci abia cand vom vedea grafica artistica. Mai joaca odata Tomb Raider, si adu-ti aminte cat de bine realizat e, tesselation, vegetatie, peisaje superbe, texturi, animatii, suspans, lume open world!, side quests, etc. Simti prin tot ce trece eroina jocului, rar am mai intalnit un asa feeling intr-un joc. Nu zic ca e mai bun ca U4 (ar fi absurd sa-l compar cu un joc care nici nu a aparut), dar cu siguranta e peste Uncharted 1,2,3. Si asta imi doresc de la noul U4!
Generatia actuala de console chiar si-a atins limitele, si prin asta vreau sa zic ca nu reprezinta niciun mister pentru developeri. Jocurile actuale deja se folosesc de toata puterea grafica.
Dar nu vreau sa pun accentul pe grafica, rar mai impresioneaza in ziua de azi, ci pe directia artistica pe care o poate aduce un studio cum e Naughty Dog. PS4 are niste exclusivitati misto, si astea cred ca sunt punctele ei forte, motorul care vinde ceea ce se numeste Playstation.
Eu zic ca e o polemica absurda , atat Tomb Raider cat si intreaga serie Uncharted sunt superbe , au si parti bune si mai putin bune , poate exista similitudini intre ele , inevitabil , seria uncharted a fost un mijloc de inspiratie pentru multi producatori si multe jocuri , insa marele meu regret este ca sunt prea putine jocuri care se pot incadra in acest gen , poate pe viitor , cine stie !!!???:-/:-?
Si sa nu uitam cand in momentul gameplay-ului a murit si a fost acel glitch de altfel au confirmat ca timpii de incarcare vor fi egali cu 0 !
Daca reusesc sa il faca la 60 fps si sa mai si arate ca la E3 de altfel pe uncompressed e mica diferenta clar va calca tot in picioare in materie de grafica si tehnica in 2015 !
Deja Witcher 3 a primit un downgrade se pare ca mai ramane Batman-ul de vazut.....
---------- Post added 08-12-2014 at 16:59 ----------
Sunt curios cum poate arata un joc de al lor pe un pc potent ?
E clar nimeni nu poate nega sunt maestrii optimizarilor si acum mai e si Corine acolo care e foarte priceputa la scris codurile e clar .....sunt curios cum va arata al doilea proiect al lor din pacate inca secret(un IP nou un sequel/prequel pt TLOU !
Toata lumea excited despre Uncharted 4 graphics...uite niste tipi pro au parerea asta:
Is Uncharted 4 the generational leap we were hoping for? • Eurogamer.net
Mai mult....nu este nici o garantie ca gameplay-ul a fost rulat nativ pe un ps4. Avand in vedere cum watchdogs, destiny, drive club au ajuns sa arate mai rau cand au fost lansate decat cand au fost prezentate pentru cresterea hype-ului, sper ca acest trend sa nu continue. Asa ceva mi se pare ca way above uncharted 4 :
https://www.youtube.com/watch?v=SrcxmQ8QDX0 ,
(tot de al vostru, sa nu ziceti ca sunt hater, chiar am ramas impresionat)
Ghici ghicitoarea mea
https://lh4.googleusercontent.com/-R...-no-good-o.gif
Uncharted 2 este peste Tomb Raider la gameplay,personaje secundare si antagonist.
Tomb raider nu este nici pe departe open world, nici nu are vreun side quest.