Și pt TLOU a fost anunțat tot înainte, atunci nu prea a făcut nimeni scandal.
Printable View
Și pt TLOU a fost anunțat tot înainte, atunci nu prea a făcut nimeni scandal.
si adica CD Projekt Red nu puteau lansa witcher 3 la 100 de dolari cu tot cu story dlc-urile astea care urmeaza sa apara? si chiar daca vor dura 10 si respectiv 20 de ore, e vreo garantie ca vor fi ore de "meaningful content", cum spuneau ei? sau vor fi doar misiunile din jocul principal in reluare?
care e diferenta pana la urma?
Oricum privesti lucrurile, oricum e o bataie de joc! Daca asa a fost si la TLOU, eu unul nu imi amintesc, dar nu cred ca eram chill nici atunci cu o asemenea situatie. E o treaba care se intampla de ani de zile la shooterele alea infecte gen COD si Battlefield si alte prosteli de genul, dar si la jocurile cu masini gen Forza sau NFS. La Forza am remarcat inca dinaintea lansarii lui FM5 ca au anuntat si DLC cu pachete cu masini, iar acum la 6 e o nesimtire si mai mare. Nici ce a facut CD Projekt Red nu mi s-a parut ok sa anunte acel season pass inainte de lansarea jocului intreg, joc pe care l-au distrus putin cate putin de la lansare si pana acum.
In industria asta se lanseaza aproape toate jocurile cu un season pass care costa de regula inca 20$. Nu cred ca DLC-ul de la TLOU a fost anuntat dinainte, cred ca era doar ("doar") un season pass fara sa vorbeasca concret despre ce e vorba. Se poate sa ma insel, dar parca asa retin. Urat oricum.
Eu am repetat si postat si repostat poza de mai jos de 1000 de ori pe forum, dar sa fiu al naibii daca nu e perfecta:
Foarte just
Nu stiu de ce va obositi atat.
In primul rand, asta este trendul si daca vrem sa-l acceptam, cumparam, daca nu, nu cumparam. E atat de simplu. Nu suntem obligati sa o facem. Punct.
In al doilea rand, e vorba de Naughty Dog. Pe mine personal, nu m-au dezamagit cu absolut niciun joc in ultimii 10 ani si nu cred ca o vor face acum. Iar daca DLC-ul este prea scump la inceput, il voi lua la vreo promotie.
Uite reactiile pe forum cand s-a anuntat Season Pass la TLoU, unde ziceau de story DLC cu 2 saptamani inainte de lansare: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post982154 .
Studioul X lanseaza un joc ce are o campanie de 10 ore la pretul de $60, e un joc foarte bun, toata lumea e incantata.
Studioul X lanseaza un joc ce are o campanie de 10 ore la pretul de $60, e un joc foarte bun, insa mai adauga un DLC cu o poveste de 2 ore, DIFERITA de povestea initiala (vezi The Last of Us), pentru inca $10, si toata lumea e revoltata.
De ce sa lanseze direct jocul + DLC la $70, cand poate fi fragmentat? Cineva care nu vrea sa joace DLC-ul trebuie obligat sa il cumpere?
Eu am fost socat sa vad afirmatii de genul "daca e DLC pentru multiplayer, atunci e ok, dar nu poveste in plus"... Exista oameni care sunt incantati sa plateasca pentru cateva arme noi in COD, adica pentru nimic, insa se revolta daca chiar li se ofera content in plus pentru banii lor. Sa mor de inteleg...
Cel mai probabil va fi un DLC care va spune povestea lui Sam, fratele lui Nathan. Acesta a aparut cam din senin in serie si ND trebuie sa explice pe unde a umblat. Si cum altfel, daca nu intr-un prequel al povestii principale din U4?
Si eu prefer mai mult story peste harti sau skinuri pentru multiplayer, singurul lucru care m-a deranjat este ca au anuntat DLC-ul cu 6 luni inainte de lansarea jocului. E frustrant sa vezi cum in industria gamingului se copiaza doar lucruri rele.
Da, stii de ce? Pentru ca sunt multi ca mine care cand vad DLC pentru multiplayer nici nu il baga in seama, nu se gandesc nici macar o clipa sa il cumpere pentru ca il considera o prostie prin care se mai mulge ceva din joc. Eu unul n-am conceput in viata mea sa dau bani in plus pentru porcarii gen arme sau harti intr-un joc, alea sunt nimicuri, nimic concret, doar porcarii. Dar cand platesc jocul la pret full si mi se prezinta povestea incompleta ma enervez. Nu e normal si cinstit nici macar o clipa asa ceva. DLC-ul din TLOU e extrem de reusit, de ce rahan nu l-au dat de la inceput in jocul complet? Unii nu l-au jucat din cauza asta si mi se pare ca au ratat foarte mult din cauza asta, pentru ca nu a fost inclus pe disc in varianta de PS3, iar aici e vina producatorului, care indiferent cat de multe jocuri de calitate a facut in ultimii 10 ani, tot nu a fost cinstit cu jucatorii care ii cumpara jocurile.
Consider ca e o diferenta intre DLC-ul de singleplayer si cel de multiplayer. Faptul ca ti-e livrata o experienta neterminata/incompleta in varianta de 60$ oricum mi se pare o bataie de joc, dar eu personal sunt mai deranjat mai mult de cele care iti fura din experienta singleplayer. Si daca mai sunt anuntate si inainte de lansarea jocului e si mai mare nesimtirea.
da' de unde ati scos asta, ca dlc-ul completeaza povestea? Povestea e completa, daca vreti sa aflati cate ceva in plus luati dlc-ul, daca nu, nu. Vi s-a parut povestea incompleta in The Last of Us fara Left Behind?
Stii tu sigur ca la fel va fi si in Uncharted 4? Toate premisele asa spun, ca va fi ca la TLoU, dar sa nu ne trezim cu fragmente ...
Season Pass-ul e deja pe Store...WTF???
https://store.playstation.com/#!/en-...DLCTRIPLEPACK0
Sa scoata cate DLCuri vor , eu nu le dau bani.
Dar nu inteleg cu onlineul , trebuie dlc ca sa-l joci ?!
Nuuuu...atunci cine mai juca online? Nu trebuie DLC ca sa poti juca online insa trebuie PS+.
A aparut si acea Thema care vine in momentul cand dai Preorder... Pot sa zic ca e super...pacat ca nu avem acces la ea...
Uncharted 4: A Thief End’s PS4 Dynamic Theme Is Beautiful: Screenshots and Video Inside (UPDATE) | DualShockers
Exagerat pretul de 750 lei pentru ce ofera aceasta editie. La 450 il luam si eu...
chiar si cei care au prins, ma indoiesc ca o sa primeasca careva ceva. :P
Dar 750 este un pret exagerat pentru ce ofera...
Poate au gresit acum ca au scris 750 :) Pare o editie interesanta dar parca 450 lei ar fi un pret mult mai nimerit .
Ma uit ca Special Edition e 450 ... pt ce ? Pt un stelbook si un artbook ? Acelasi fel de editie la Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition e cam 300 lei si e trilogie , damn it .