Cadou de craciun amanarea asta:|
Printable View
Cadou de craciun amanarea asta:|
Toata lumea e dornica sa-l joace, dar luati ca un fapt bun, amanarea asta. In mod clar e un lucru bun.
Si pentru mine e super, ca apuc sa iau The Division in martie :evil:
Pentru mine nu e super, am anulat precomanda si o sa iau Dark Souls III
Cam așa o să fie și la mine datorită amânării... Division în martie și Dark Souls în aprilie.
Parcă văd că în Europa vine cu HDD de 1TB :D
Hahahahaha, am intrat pe Twitter, chiar acum au anunțat
Attachment 263700
Mie personal nu imi place aceasta editie.
EDIT : Pe Altex.ro este afisat de vreo 2 saptamani acest bundle dar fara poza, unde specifica 1TB.
Altex o să vândă și un pachet simplu, consola neagra și joc, asta vine pe la vreo 1899, cred :)
Eu voi cumpara controllerul doar, foarte placuta culoarea :)
(In speranta ca se va vinde si separat)
Puteau si ei sa faca acel controller cu o grafica ceva sau macar cu un logo ... Asa are doar alta culoare .
Da, nu e cine știe ce ediția. Chiar văzusem controllerul la Altex (fizic, în magazin) și mă gândeam că e marfă culoarea. Arată chiar bine; nu știam de ediția asta și nu înțelegeam ce e cu culoarea aia pe controller. Era doar separat nu și cu consolă.
Nu cred ca ce ai vazut tu, e asta care o sa iasa odata cu jocul.
Se poate să mă fi înșelat, dar era un controller dubios acolo. Azi s-ar putea să trec iar și confirm sau infirm.
Am fost doar azi și nu am mai găsit niciun fel de DS4. Albastru, roșu, negru, camo, nem... cum ar veni. Se poate ca atunci să fi văzut varianta gri (de la ediția de colecție). Oricum, nu înțeleg... chiar au rămas fără niciun controller la magazin? N-am întrebat pe nimeni că eram pe fugă, dar mi s-a părut dubios.
Menționez că e vorba de Altex de la Sibiu.
Daca nu-s incantat de grafica de pe consola iar de controller nici nu poate fi vorba fiind doar un controller de o alta culoare , headset-ul mi se pare foarte reusit
Amazon.com: PlayStation Gold Wireless Headset - Uncharted 4 Limited Edition: playstation 4: Video Games
Nu stiu daca s-a mai pus intrebarea asta, dar daca da, imi cer scuze. Cand va fi disponibil Triple Pack-ul pentru Uncharted 4 pe Store-ul din Romania sau cel din UK? Pe US, e disponibil singur, iar pe UK si pe RO cu deluxe edition.
Attachment 264648
9AM EST