Salut
Nu po sa vad seriale si filme online pe Ps4 pt ca nu imi citeste playerele...ce trebuie sa fac?
Ajutor
Salut
Nu po sa vad seriale si filme online pe Ps4 pt ca nu imi citeste playerele...ce trebuie sa fac?
Ajutor
andrei, sorry... dar nu ai ce sa faci. PS4 e totusi o consola de jocuri... browserul e inca la inceputuri. Nici macar un player serios pt. mp3-uri, divx-uri sau alte alea nu are. Fie mai astepti sa se updateze, fie iti cumperi un player - poti sa iei un Android on a stick la 30-50$ si va merge de n ori mai bine decat un PS4.
Cu toata tehnologia din ziua de azi si toate gadgeturile disponibile, de ce naiba te-ai uita la filme online pe ps4? Sunt n variante in ziua de azi, la preturi mai mult decat accesibile.
Eu nu vă mai înţeleg pe deoparte spuneţi că PS4 nu vă permit multe şi Sony nu face nimic pe de altă parte vă întrebaţi şi voi de ce am nevoie de astea când am alte variante mai bune.
Se7en Fury: din pacate totul depinde de Sony si noi nu putem sa facem nimic. Acum multi ani aveam si eu feeling-ul ca sunt zei pe pamant... pana am vazut ca le lua ani de zile sa aduca un feature pe PS3 care pentru un alt device probabil ar fi luat o saptamana-doua, maxim. Nu stiu daca ai citit, dar recent se laudau ca au 100 de oameni care lucreaza la UI-ul PS4. Ma intreb oare ce or face de fapt, pt. ca UI-ul acela e cel mai anost si mai simplu UI ever (nu ca ar fi mult mai breaz cel de pe Xbox One, dar macar pe Microsoft deja incep sa-i inteleg cu patratele lor - le-a intrat lor in cap ca-i mai OK asa, si nu mai ai ce sa le faci - vezi Windows 8, Windows Phone & so on).
So, decat sa stai sa speri ca Sony iti va aduce nu stiu ce functie, mai mult sau mai putin eficienta (vezi browserul PS3), nu mai bine faci exact ca acum 20 de ani, si consideri PS4 pentru exact ceea ce trebuia el sa fie conceput? And that's gaming! E o consola de jocuri, care oricat de mult ne-am dori, nu va face cartofi prajiti. Nu va avea cel mai bun player sau cel mai bun browser... pentru asta, vorba lui iry, exista zeci/sute de alternative. Un Chromecast (sau un alt Android stick) costa 35 de dolari... pui XBMC pe el (care va reamintesc ca a venit de pe primul Xbox acum vreo 12 ani) si ai cel mai bun player.
Daca eram intr-o tara mai "civilizata", probabil te-ai fi bucurat acum de Hulu Plus, Netflix... dar din pacate suntem in Romania, si ne dorim sa mearga playerele online pentru "filme gratuite".
Pe scurt, pana ce nu se va moda PS4, nu cred ca ar trebui sa-si puna cineva baza in aplicatiile de pe o consola. So, just use it for gaming!
Am citit despre UI cu cei 100 de supradotaţi care lucrează nonstop până visele noastre vor fi realitate.
Eu înţeleg dorinţa de a avea un device care să facă tot, e destul de nasol să ai cate un aparat pt. fiecare lucru în parte, şi sincer aş vrea şi eu să am parte de Netflix, dar sunt şi indiferent, ştiam de toate astea când am cumparat consola.
Întrebarea mea este cine decide defapt Sony său cei de la Netflix sau Hulu dacă să avem acces ?
Legat de Netflix, Hulu Plus, HBO & Co... totul tine de companiile mama, si nu de Sony. E vorba aici de trademark-uri, legislatie, drepturi de distributie, etc... Fiecare din companiile astea, ca sa poata distribui filme, programe TV si alte alea, trebuie sa plateasca in fiecare tara niste drepturi de difuzare, trebuie sa plateasca niste licente, and so on. Si cine crezi ca s-ar agita pentru o tara unde ar avea doritori de ordinul a catorva mii, cand ei scot deja bani de la milioane?
Cel mai bun exemplu: noi nu mai avem nici macar canale Discovery (cei cu RDS) pentru ca nu s-au inteles la bani... crezi ca s-ar agita Netflix si Hulu sa se bage in "mocirla romaneasca"? Eu zic ca nu... vor mai trece niste ani buni pana sa fim "vandabili". Pana una alta, noi nici macar PlayStation Store nu avem... si vrem servicii de streaming![]()
Eu nu înțeleg de ce nu va faceți un abonament la Netflix si Instant video Amazon, eu nu am avut probleme, plus ca timp de 6 luni ai dns gratuit de la unotelly daca le dai like pe "feisbuc si tuitar" , acum au o promoție cu 40 de zile pt Cupa Mondiala
LE: nu e nimic ilegal, de faza cu DNS-ul stiu si cei de la Netflix si ei pun la dispoziție un DNS special pt. soldați, ambasadori, sportivi plecați in străinătate.
LLE: pt PC va recomand
https://hola.org
Nu stiu cat de legal e (una e sa ti se dea un DNS special si alta e sa-ti declari adresa falsa de US), dar stiu ca au fost niste valuri de banari via Hulu & Co. Uite un exemplu: Hulu bans VPN access over copyright concerns | Apps and Software | Geek.com. Si un altul: Hulu is now detecting PIA VPN access (and blocking it).
Eu am platit pt Amazon cu un card de Romania, adresa de România, dar nu mai contează, o dam in off, aveam un topic pe care nu se înghesuie nimeni![]()
PS: va anunț cand sunt banat, de vreo 5 luni nu am avut probleme![]()
PPS pt amazon cumpărați întâi gift carduri, prin intermediul lor puteți sa faceți plata pt amazon instant video (amazon prime)
@MonkY încearcă hola pe PC, nu te baneaza nimeni
Am vazut ca PS+ e mai ieftin pe USA decat pe UK (cel putin pe site-ul pe care m-am uitat). Daca contul meu principal e de RO si setez cel de US ca primary, pot juca ce am cumparat de pe contul de UK?
Când am făcut cont de Ro în 2013, nu îmi dădea voie în FIFA la online, nu ştiu dacă s-a schimbat ceva în prezent.
Am jucat eu FIFA 13 cont Romania, adica am jucat toate jocurile online cu al meu cont de Romania. Poate nu ai activat online pass pe cont de UK/US.
LE: poate au schimbat la PS4
Nu este nimic anuntat oficial, dar toate schimbarile aparute pe conturile de Romania duc cu gandul intr-o singura directie.
http://www.consolegames.ro/forum/f15...ml#post1122566
http://www.consolegames.ro/forum/f15...ml#post1126381
Ieri nu m-am putut loga pe contul de RO pana nu am acceptat nou TOS. Apoi au aparut la Account Management chestii noi care sunt doar pe conturile cu Store(activarea consolei, alimentarea walletului, transaction menagement...)
Jocurile de PS4 aflate pe suport blu-ray se instaleaza in totalitate pe HDD-ul consolei ?
Bookmarks