Daca ai injurat :evil: Vezi tu astea sunt dintr-o bucata ...Nu au nici o restrictie de la Sony (Nu poate Sony sa decida ce fac aia in bucataria lor ) .
Printable View
Confund atunci palflo.
Oricum, nu am injurat pe nimeni. Eu le-am cerut compensation pentru intarzieri si neintelegeri si sa vorbesc cu un superior. Atat.
Mai este cineva cu consola intoarsa din Viena?
Ma gandesc sa nu fi fost vreo neintelegere la mijloc..
Chesterb.
Nu. Mie nu mi-au trimis-o. Mi-au zis din prima că nu trimit în România şi mi-au anulat comanda înainte să apuce să o trimită.
da nr tau de tel
Azi dimineata la 8 mi-a sosit si mie consola de la shopto. Totul ok numai ca psn e jos :) asa ca mosu a ajuns mai târziu la min :)
Si-a revenit si psnu. Asta seara ai dau bice :)))
Sorry danyel am dat-o pe cea de la unguri unui prieten
Ati cumparat jocuri(nu console) in ultimele 2 saptamani de la astia? Am comandat AC4 acum 1 saptamana si inca n-a ajuns. Din cate stiu, transportul trebuia sa dureze 3-4 zile.
De la shopto sau de la unguri?
Shopto mi-au trimis coletul joi și încă nu mi-a ajuns iar de la gamestore.hu am primit mail în care mi-au zis că azi fac ultimele livrări înainte de Crăciun.
De la shopto, am comandat AC4 acum 8 zile.
Am fost acum să ridic de la poștă coletul de la shopto. Ți-au trimis confirmare de livrare?
Si eu am luat AC 4 Editia Skull a fost trimisa din 02 DEC 2013 ...nimic pana acum, au zis sa astept 40 de zile lucratoare si abia apoi pot declara cum ca Royal Mail a pierdut coletul , mi-au luat 5.11 GBP si scrie SECOND CLASS la modul de trimitere pana acum numai cu FIRST CLASS trimiteau, sper sa fie o greseala ,daca o dau cotita si astia e clara treaba. Zavvi 2 :)
in cat timp vine de la shopto.net ? daca scrie in stock , sigur il au pe stoc??? (intreb pt ca pe niciun site nu este).
PS4 Console + FIFA 14 + Extra Dualshock Controller | PS4 | Video Games | ShopTo
acesta vreau sa il comand. e ok siteul ?
E foarte ok . numa ca nu mai trimit in romania
Din păcate asa e. Nu mai trimit electronice în România. Sau este vorba doar de ps4. Eu și cu becham am fost cred ca ultimii cărora le-au venit consolele de la shopto.