Pai ma mir si eu de ce mai intraba lumea.
---------- Post added 28-08-2015 at 18:58 ----------
Pt. Ca inainte sa apara Store RO, multi romani faceau conturi pe US sau UK si exista o cerere pt. acel produs.
Pai ma mir si eu de ce mai intraba lumea.
---------- Post added 28-08-2015 at 18:58 ----------
Pt. Ca inainte sa apara Store RO, multi romani faceau conturi pe US sau UK si exista o cerere pt. acel produs.
După logica primului tău răspuns, fiindcă făceam parte din Regatul Unit. Era mai simplu sa răspunzi ca nu merg, decât sa te dai deștept degeaba.
---------- Post added 28-08-2015 at 19:19 ----------
Eu m-am gândit la asta, fiindcă nu îmi mai merge cardul sa cumpăr direct, îmi spune ca nu sunt bune datele, deși am făcut tranzacții pe el pana acum pe contul de psn.
Cardurile pe PSN Credit, Cont Plus+, Xbox Credit, Xbox Subscriptii sunt ieftine si livrate instant pe mail
Asa-i, asa-i, pentru ca niciodata nu ai cumparat de pe Amazon UK in lire, desi cardul tau are banii in lei. O avea Amazon casa de schimb valutar la noi, cine stie. Omul a pus o intrebare foarte normala, de fapt anomalia e ca Sony nu accepta cardurile valorice de pe alta regiune, de parca le-ar fi greu sa faca o amarata de conversie.
In primul rand nu amazon face conversia, banca o face sau paypal, in al doilea rand Sony nu are cum sa iti faca tie conversie la un card valoric, acel card nu este valuta de schimb.
Si cand platesti cu cardul la Sony nu tot prin banca o faci, dar tot nu poti pe cont de UK cu card de Romania? Ca doar nu mergi personal la centrul lor de finante cu cardul in mana.
Cardurile valorice nu sunt o valuta de schimb, pe acelasi principiu cu care nici bucatile de plastic numite RON nu sunt valute de schimb. Sunt carduri incarcate cu valuta reala, care are un curs valutar real. Cardul in sine nu e o valuta, dar cele 30 de lire de pe el, in orice parte a lumii, echivaleaza cu 180 de lei. Dar hai sa nu intram in polemici.
Cardul nu are curs, reprezinta o valoare interna, sunt sigur ca cei de la Fisc o sa ii traga de urechi daca incep sa faca ei conversi.
Inainte sa pui intrebari tampite, gandestete de ce nu iti merge cardul.
Salutari! Sunt nou pe forumul acesta si as avea o intrebare fiindca inca nu am gasit un raspuns ferm in legatura cu acest topic nicaieri.
Am cont de PS facut pe adresa de Romania si as vrea sa stiu daca cumpar top up card de UK de la retailerii din Romania gen Mediagalaxy, Altex etc. sau de pe G2A.com, pot sa-mi incarc contul in RON? La momentul de fata imi face fitze cu cardul de credit de la BT probabil din cauza saleului care se desfasoara pe PS Store.
Ma poate ajuta cineva cu asta va rog? As vrea sa stiu daca se poate sau nu. Nu as dori sa iau tzeapa.
Mersi anticipat!
Salutare, in cazul in care te hotaresti sa iti faci cont pe UK sau USA , poti cumpara cardurile PSN de la mien de pe site cu cardul sau prin PayPal, livrarea este instanta prin email PSN Credit, Cont Plus+, Xbox Credit, Xbox Subscriptii
Poti sa ma contactezi oricand daca ai intrebari, Bafta
Mersi. Am deja o gramada de jocuri pe cotul meu cumparate digital, deci n-am de gand sa-mi fac altul.
Mersi de ajutor oricum. Apreciez
Robert am si eu nevoie de un card de PS+ pe 1 an pt cont de UK. imi poti spune cat m-ar costa?
Sigur ca da, la mine este cel mai ieftin £33.95 365 Day UK PSN Plus Subscription - AllRoMedia.com - Your Gaming Source in timp ce concurenta vinde la £35.14
Poti cumpara cu paypal sau cu cardul, daca vrei sa depui in contul care il ai de la comenzi atunci poti platii si asa 210.49 RON in timp ce pe okazii cel mai ieftin la 299 ron Playstation subscription - Cumpara cu incredere de pe Okazii.ro. sper ca te-am convins ca sunt cel mai ieftin![]()
lasa-mi PM cu datele pt banca. o sa ma gandesc si daca ma hotarasc depun luni banii.
" sper ca te-am convins ca sunt cel mai ieftin "
Bookmarks