-
Deci jumatate din review se refera la cartonul si plasticul consolei :( ( daca adaugai si NU E BUN PLASTICUL NEGRU CA SE VEDE PRAFUL erai tare:D) ai dat un + la stick-uri ce nu merita ( deoarece veterani de pe ps3 simt incomoditatea acelei profunzimi in analog care ne costa precizie:gun: ) ..chestia cu LED-ul blu era mai plauzibila daca lumea juca pe TV cu tub ( intr-adevar se reflecta si era enervant, dar ps4 are doar HDMI deci obligat ai LCD in casa)...Nu te supara pe mine dar review-ul tau pare copiat de pe o carte tehnica de la sony cand e vorba de PRO iar Contra ai considerat lucruri mici ce putem trece usor peste .. BEST part in review? partea cu ''AR TREBUI SA CUMPAR PS4 '' originala:) adevarata:) pusa la punct ..no comment..B-)
-
Man, legat de stick-uri , eu sunt veteran de la Ps One si toate au avut stick-uri varză. Fa un test pe PS3: intr-un joc incearca sa misto camera utilizând stick-ul, dar fa miscări usoare si scurte din intr-o singură directie, ca si cum ai agata stick-ul. O sa vezi ca stick-ul se va misca , dar camera pe ecran nu. Repeta testul pe ps4 si o sa iti dai seama de diferenta si de îmbunătățire.
Ca sa ai precizie, iti trebuie putina elasticitate si opozitie din partea stick-ului.
Imi aduc aminte ca in FF X pe PS2, ca sa obții ultimate weapon pentru Tidus, trebuia sa termini o cursa cu Chocobo, care era atât de grea, incat puteai pierde ore intregi pana sa o reusesti. Eu am terminat-o relativ repede utilizând un controller Logitech pentru PS2, care avea precizie mai mare pe stick si care permitea un control mai fin si mai accurate.
-
E un review bun, detaliat si foarte util, din care eu (ce nu am ps4 inca) m-am lamurit despre cateva lucruri.Si chestia cu ambalajul/pungutele etc ,asta e ..mai putin conteaza;Probabil ca daca era impachetat in materiale mai bune era si putin mai scump,asa se intampla mereu.