Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 42 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #321 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Daca tot s-ar baza ca au vanzari asa mari pe jocurile remasterizate, ar trebui sa-si angajeze o echipa pt a remasteriza in 1080p si una sa se ocupe de jocurile noi, dar eu cred ca deja au facut asta. Sunt sigur ca lucreaza in paralel si la jocuri noi, dar presupun ca astea next gen au nevoie de mai multa munca decat cele last gen, din cauza detaliilor mult mai mari.

Sincer, inainte de Uncharted 4, chiar mi-as dori sa pot juca toata trilogia, fie ea si old gen looking, dar pe PS4.

2. #322 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    presupun ca astea next gen au nevoie de mai multa munca decat cele last gen, din cauza detaliilor mult mai mari.
    La o prima impresie asa ai spune, ca este mult mai mult de munca pentru next-gen. De fapt cel mai mult timp se pierde in acea parte de productie in care se fac optimizarile si in care pentru o consola de generatie anterioara era crima si pedeapsa: sa faca totul sa functioneze in 256 MB VRAM. Se recomprima texturile, se taie din shadere, se scade AAA-ul, se taie din detalii s.a.m.d. Pe cand acum pe next-gen, cu 5-6GB RAM au suficient spatiu incat sa nu se mai piarda acel timp.

Stiu ca veti spune: 'da, dar e mult mai greu sa faci un portret super detaliat al unui personaj in 1080p decat in 720p'. Sa fim seriosi, desenatorii si graficienii nu lucreaza in rezolutii din acestea 'pipernicite'. Cand vine desenatorul cu un artwork, de cele mai multe ori se intampla sa fie in peste 20 de megapixeli, pentru ca persoanele care se ocupa de texturare sa poata sa preia 'crop-uri' si sa aiba totul detaliat. 1080p-ul e un mare 'scale-down' a ceea ce a vrut un artist sa fie initial. Aceasta rezolutie care unora li se pare o minune, unui fotograf sau un desenator i se pare ca lucreaza cu 'timbre'.

De aceea sunt si eu curios. Daca peste cativa ani vom avea 4K sau 8K, va trebui sa ma astept la un Re-Remastered Edition?

3. #323 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si pentru ca tot intrebati cum arata jocul... uite asa arata
    Attached Images Attached Images the_last_of_us_remastered_screenshot_01.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_02.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_03.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_04.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_05.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_06.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_07.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_08.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_09.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_10.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_11.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_12.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_13.jpg the_last_of_us_remastered_screenshot_14.jpg

4. #324 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    De azi ar trebui sa apara in Media Galaxy/ Altex?

5. #325 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    In unele orase e aparut deja de câteva zile, dar de azi cica il gasesti in toate magazinele

6. #326 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

7. #327 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Stie cineva daca se deschid serverele mai devreme de 29?

8. #328 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ceva comparatii PS3 vs PS4 nu au aparut pe i-net?

9. #329 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Au aparut. Am pus eu una in urma cu 3-4 pagini.

10. #330 SP
    Ah da, parca tin minte ca ai postat un articol dar erau doar 2-a screenshot-uri comparate, am crezut ca exista deja ceva mai elocvent.

11. #331 SP
    Member chesterb's Avatar
    Am sunat acum la Altex. Comanda mea va fi trimisă în cursul zilei de azi şi va ajunge mâine. În magazine, tanti mi-a zis că vor fi disponibile de azi în limita stocului.

12. #332 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Serios, treaba cu screenshots, gifs si video-uri nu tine cand vine vorba de comparatie. We need real feedback, come on people, buy the f-ing game!

13. #333 SP
    Member chesterb's Avatar
    @eagle-eye
    subtil, subtil... du-te mă şi trollează în altă parte

14. #334 SP
    KYH
    Junior Member KYH's Avatar
    sper ca nu te astepti la soarele pe pamant, a fost specificat ca remaster pentru tlou= 4x rezolutia texturilor, 2x rezolutia umbrelor, un nou sistem de iluminare si 1080p/60fps in rest jocul e exact lafel, nici nu cred ca au imbunatatit AA-ul macar

15. #335 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Pentru mine 4x rezolutia texturilor, 2x rezolutia umbrelor, un sistem imbunatatit de iluminare, si 1080p/60fps inseamna o diferenta uriasa

Si chiar este o diferenta uriasa, e diferenta dintre un joc pe low-medium pe PC si unul pe high-ultra.

16. #336 SP
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Am sunat acum la Altex. Comanda mea va fi trimisă în cursul zilei de azi şi va ajunge mâine. În magazine, tanti mi-a zis că vor fi disponibile de azi în limita stocului.
    Daca nu iti ajunge pana in ora 11AM sa suni la curierat, fiind sambata multi agenti de livrari nu au chef de lucru si nu livreaza pachetele iar majoritatea au program pana la 12, asta pe aici prin provincie.

P.S. Zic si eu sa nu ramai cu buzele umflate pe weekend

17. #337 SP
    KYH
    Junior Member KYH's Avatar
    you just compared consoles with pc, you never compare consoles with pc
    polygon count=same ****
    environment details/density=same ****
    3D models/texture quality=same ****
    =same ****

18. #338 SP
    Member chesterb's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Daca nu iti ajunge pana in ora 11AM sa suni la curierat, fiind sambata multi agenti de livrari nu au chef de lucru si nu livreaza pachetele iar majoritatea au program pana la 12, asta pe aici prin provincie.

P.S. Zic si eu sa nu ramai cu buzele umflate pe weekend
    Mersi de pont. Sper să mă trezesc la ora aia

19. #339 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Pe la Cluj l-a vazut cineva de vanzare? e prin magazine undeva?

20. #340 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    KYH si numarul de la masina

bre, relaxeaza-te , ca nu vrea nimeni sa se bata cu tine..

daca o sa fie exact diferenta aia de a avut-o tomb raider pe next-gen ,pt mine este suficient, nu stiu de ce nu este si pentru tine, mai ales ca susti ca W.D. a fost un real succes, chiar daca au taiat la "grafica" si si-au bagat picioarele in ea de "fizica"

p.s. aici totul merge pe info, nu pe contrazis , deci daca ai ceva de zis si noi nu stim (deja) , just do it

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 42 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast