Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 42 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 824

Thread: The Last of Us Remastered (Remaster)

1. #721 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

2. #722 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ar fi nemaipomenit sa avem o continuare a jocului, insa mai devreme de 2016 nu cred. Oricum, si-asa ar fi foarte bine.

3. #723 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Ooh man. De abea astept :S

4. #724 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Am terminat TLOUR saptamana trecuta, dar sincer mai mult de doua ore pe zi nu puteam sa joc . Din punctul meu de vedere este cel mai tare joc de ps4 pana acum. Asteptam continuarea

5. #725 SP
    Member Wagram's Avatar
    Am o întrebare. Dacă iau jocul de aici Last of Us Remastered Edition Playstation 4 DLC Code ( Email Delivery) (când revine pe stoc), dau redeem la cheie şi îl instalez pe contul de US, pot apoi să joc multiplayer de pe cont de UK ? Se poate schimba undeva zona la opţiuni ?

Mulţumesc.

6. #726 SP
    Junior Member bodo constanta's Avatar
    Important e sa ai consola setata primary pe ambele conturi,si pe cel de Uk si pe cel de Us.Eu am luat FIFA 15 de pe store-ul romanesc si acum joc pe Uk

7. #727 SP
    Member nire's Avatar
    salut, daca joaca cineva multiplayer dati-mi add pe uk:vladnire sau pe ro:nirevlad

8. #728 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    daca e cineva curios cum au reusit sa optimizeze jocul pentru 1080p si 60fps, Christian Gyrling, unul dintre progamatorii din spatele jocului a avut o prezentare despre acest subiect la GDC. linkul contine si ppt cu peste 90 de slideuri

http://www.worldsfactory.net/2015/03...lou-remastered

9. #729 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tipul ar fi bun sa predea lectia de optimizare si la altii, ca ar prinde bine. Poate-l invita EA si Ubi pe la ei, ii dau o ciorba de burta sa mai afle cate un pont

10. #730 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    L-am jucat pe ps3, dlc-ul idem, nu credeam sa apara vreodata un joc peste uncharted 2. Merita sa il iau si pe ps4, 100 lei pt 60 fps si 1080p?

11. #731 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Da. Merita.

12. #732 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am inceput si eu ieri dimineata, desi l-am terminat pe PS3 la vremea lui, si pot spune sincer ca ori aveam eu asteptari prea mari, ori jocul chiar are probleme.

In primul rand, grafic, pot spune ca este 95% acelasi joc. Initial am crezut ca sunt yo idiot, dar am cautat videos comparative pe net si din ce vad, diferentele sunt insesizabile, pana si iluminarea e la fel (astfel, revin la ideea ca asta este unul din motivele pentru care nu se mai scot jocuri pe generatiile vechi de console - si anume faptul ca nu ar avea cum sa le diferentieze grafic, iar lumea nu ar avea un motiv sa faca upgrade la noile console).

Referitor la gameplay, pot spune ca nu am jucat in ultimile luni, un joc mai frustrant ca aici, dar nu din cauza mea sau a inamicilor, ci din cauza coechipierilor, adica Tess si Ellie, care nu au nicio treaba cu ce faci tu in joc. Daca eu ma ascund de clickers si merg suuuper incet, ele se misca absolut incontinuu si intra in aia (care de multe ori nu le vad/simt), uneori alearga in picioare, far super mare galagie, se ascund unde nu trebe, se baga in toate bataile (cand nu e vorba de clickers) - e super frustrant.
    Aici ar fi fost nevoie de un buton de Hold/Follow Me (pana si Abe's Oddisey avea asa ceva).

Dar cel mai frustrant lucru, care mi s-a intamplat de cel putin 10 ori in astea 3-4h de joc efectiv, e faptul ca astea 2 (in special Ellie), efectiv ma blocheaza intr-un spatiu inchis, nu se dau laoparte si trebe sa merg putin inapoi, ca sa se miste si ele si sa revin.

Si nu inteleg cum, dupa atata timp de la lansare, inca exista tone de bug-uri/glitch-uri (nici nu stiu cum sa le numesc) cu obiecte si personaje care trec partial prin pereti, cu Joel si Ellie care, cand stau in cover, mai intra cu capu sau mana prin perete, sau cand sunt intr-o bataie corp la corp iar inamicul este impins 1-2-3m in spate, cand apas iar sa dau pumni, Joel se teleporteaza instant langa el si continua animatia si chestii de genu.

Trecand peste lucrurile de mai sus, jocul este superb, dar sincer, nu l-as recomanda nimanui pe PS4. Este exact acelasi joc de pe PS3 - din toate punctele de vedere.

13. #733 SP
    Eu nu am pățit asa ceva, mai ales faza cu teleportatul.

14. #734 SP
    O sa incerc sa fac filmulete, datile viitoare. oricum, nu se teleporteaza, doar ca leviteaza in secunda urmatoare, spre ala, la 3m de el (chiar daca sunt cazuri izolate, cred ca de 2-3 ori mi s-a intamplat).

Oricum, sunt cu update-urile la zi la el, deci nu ar fi asta problema.

15. #735 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    L-am terminat de 3 ori si nu am întâlnit nici una din problemele menționate. Grafica e într-adevăr cam aceeași, dar rezoluția mai mare si 60fps fac diferența. Pana la jocul asta eram sigur ca nu-i nici o diferența intre 30 si 60, dar e mult mai bine la 60fps, parca si tintesc mai ușor. Iar la faza cu Ellie care o ia uneori înainte sau se ridica in picioare si inamicii nu o vedeau singurul lucru care m-a deranjat era ca strica imersiunea. Dar mai bine asa decât sa o vada si sa-mi sara la beregata zombălăii. Probabil de asta au si ales sa faca personajele însoțitoare invizibile pt inamici când ești stealth, ca sa nu ne frustreze cu AI-ul lor tembel. De blocat n-am fost blocat niciodată.

PS: posibil sa-mi fi plăcut mie prea mult jocul si sa fi ignorat problemele. Nu sunt genul care sa stau sa verific dacă mai trece o mana prin perete din cand in cand

16. #736 SP
    Member kingraa's Avatar
    Subscriu la tot ce a zis @razvanrazy, mai putin faza cu asa zisa "teleportare". Sau cel putin n-am fost atent la asa ceva. In rest am intalnit toate chestiile de care aminteste. Oricum a fost primul meu joc, jucat pe o consola si m-a lasat cu un gust dulce. Mi-a placut foarte mullt.

17. #737 SP
    Pai da, dar imersiunea e totul si daca o distrug cu fazele astea deja se strica experienta.
    Puteau sa le faca sa stea locului pana rezolvi tu ce ai de rezolvat, decat sa le faca invizibile pentru inamici (desi nu e cazu 100%). Sau, dupa cum am zis, sa implementeze o comanda hold/follow me si rezolva tot si ajuta si la imersiune.

Si o alta problema enervanta este ca daca stau, spre exemplu, chiar in spatele lui Ellie, ca ma misc mai repede si are de urcat o scara, de sarit undeva sau ceva de genu, nu baga animatia pana nu ma dau 2-3 pasi in spate, sa-i dau voie.

18. #738 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Am intalnit si eu aceste probleme (toate de care amintiti) insa nejucand nimic pe PS3 nu am cu ce compara. Jocul mi s-a parut bunicel. Dar ca survival horror e clar mai bun The Evil Within. Sper sa nu fie la fel si cu Uncharted 4

19. #739 SP
    Member nire's Avatar
    Nu zice nimeni de multiplayer?. Mi se pare unul din cele mai bune jocuri de ps4 dpdv al multiplayer ului.

20. #740 SP
    Quote Originally Posted by Harkonnen View Post
    Am intalnit si eu aceste probleme (toate de care amintiti) insa nejucand nimic pe PS3 nu am cu ce compara. Jocul mi s-a parut bunicel. Dar ca survival horror e clar mai bun The Evil Within. Sper sa nu fie la fel si cu Uncharted 4
    Cum sa fie mai bun The evil within?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 42 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast