Foarte mulțumit de experiență. Să căutați pe YouTube :
Sauși preferatul meu
E pur și simplu incredibil cât au muncit oamenii ăștia la joc. E un efort imens răsplătit pe măsură de suportul comunității.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Foarte mulțumit de experiență. Să căutați pe YouTube :
Sauși preferatul meu
E pur și simplu incredibil cât au muncit oamenii ăștia la joc. E un efort imens răsplătit pe măsură de suportul comunității.
E vreo diferență notabilă la calitatea imaginii pe un tv 1080p intre resolution mode și performance mode ?
Din câte am observat eu nu. Am un monitor Acer 32inch curbat cu refresh mare și sincer doar performance mode merită pe 1080p. Părerea mea. Trecând la resolution după câteva ore de performance mi-a dat dureri de cap la propriu. Este doar o părere subiectivă repet.
Cel mai bine e pe performance. Eu si pe OLED 4k tot pe performance joc. Framerate-ul mai ridicat e perfect pt un joc plin de acțiune.
Băieți, modelul nou de consolă care e acum la oferta cu GoW, face zgomotul ăla infernal? Mă refer la ventilator, la voi decolează consola?
PS: modelul CUH 7116B
Eu am modelul 7116b si ma declar multumit in privinta zgomotului.Ce-i drept nu am incercat gow4 dar am am jucat Horizon si alte titluri la fel de solicitante cu modul supersampling enabled si chiar nu face zgomot .Nu este sesizabil dar nici chiar silent ar fi si culmea.
Eram sigur ca povestea si gameplay-ul vor fi bune, insa nu ma asteptam la un level design atat de bun.![]()
Eu am primul model de PRo si m-am mirat cand am lasat castile jos sa ma duc la baie lasand jocul in meniu, ei bine in meniu face ca avionu’ , in joc e relativ ok.
Rune attacks devin atat de OP la un moment dat incat daca faci build de Rune + Cooldown nu-ti mai trebuie NIMIC altceva. Iei si niste armura care te protejeaza impotriva atacurilor cat timp dai cu rune attack si te-ai scos. E cam game breaking.
Nu am intalnit sa am 100 de inamici pe ecran, cel mai mult cred ca am avut vreo 15-20. Este un trial in care trebuie sa omori 100 de inamici, dar vin in grupuri de 6-7 nu toti deodata.
baga enchantments cu cooldown, treci repede de 100 cu cateva epice, cu 12 sau cate poti sa pui se duce si mai sus (scad restul).
@eagle-eye, pe challenge sau give me god of war nu mai sunt asa op, sunt doar... necesare.![]()
Interview cu Cory: https://kotaku.com/why-god-of-war-to...1825653009/amp
Jason: So how much of the future game plan do you have mapped out in your head?
Cory: Five games.
Greatness awaits!
Hooooly moly, am jucat doar cu talismanul asta dupa ce mi-a picat (aveam un feeling ca va fi puternic) pt ca are trei sloturi, dar doar cu doua din cele trei enchantments necesare echipate...
L-am terminat si eu , este extraodinar noul Kratos ( la ani lumina de vechiul Kratos ), ba chiar este capabil sa transmita emotii, chiar are o lume vasta si superba cu un story pe masura.
10/10
Bookmarks