Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 387

Thread: Campionat FIFA 15 Seasons - PS4

1. #21 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    Regulament general:
    - Folositi un limbaj adecvat si fara injuraturi sau amenintari adresate colegului de joc. Riscati sa pierdeti urmatoarele 3 meciuri la masa verde(3-0), sau in cel mai rau caz, eliminarea din campionat.
    - Cei care vor trage de timp ( 4minute virtuale ), si va fi dovedit vor pierde la masa verde cu 3-0.
    - Nu aveti voie sa iesiti din meci pe motiv gen "nu joc pe ploaie" ! Acest lucru se pedepseste cu pierderea meciului la masa verde !
    - In caz ca se pierde conexiunea si meciul se intrerupe, se va relua de la inceput !

Setari joc:
    - Urmatoarele setari vor trebuie folosite obligatoriu in orice meci desfasurat in campionat.
    ONLINE FRIENDLIES:
    Game Type: ONLINE FRIENDLIES
    Half Length: 6 mins
    Game Speed: NORMAL
    Squads Type: ONLINE

Alegerea echipelor:
    - Aveti voie sa jucati doar cu echipe de club, cei care vor folosi nationalele sau echipe custom vor fi eliminati din competitie !
    - Gazda decide nivelul de joc(stele) la care se ridica echipele care disputa meciul.
    - Nu se accepta ca ambii jucatori sa joace cu aceeasi echipa.
    - Nu se accepta sa jucati cu echipe de 5 stele (ex: Real Madrid, Bayern, etc. ), cine va face acest lucru, va pierde meciul la masa verde riscand sa fie eliminat din competitie !

Stabilirea meciurilor:
    - Se vor juca 3 etape pe saptamana in zilele de MIERCURI, VINERI si SAMBATA.
    - Meciurile se joaca tur-retur !
    - Orele la care se vor juca meciurile, vor fi stabilite in asa fel incat sa fie convenabil pentru ambii jucatori.
    - La sfarsitul meciului fiecare jucator este rugat sa faca un screenshot la scor, pentru a avea dovada in caz ca oponentul minte in legatura cu scorul.

Amanari:
    - Fiecare jucator va avea dreptul la 2 amanari ! Amanarea se poate face pe site, dar trebuie confirmata pe forum cu un post pe thread-ul campionatului sau un PM la soundlessxd !
    - Meciurile amanate vor fi jucate de-abia la sfarsitul campionatului !

2. #22 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Atunci cand se pierde conexiunea normal ar fi sa se reia din minutul si de la scorul care era in acel moment. Ma conduce oponentul cu 3-0, ies din joc si reluam de la 0-0?

3. #23 SP
    Am uitat sa precizez asta, mersi de atentionare

Edit: – In caz ca se pierde conexiunea si meciul se intrerupe, se va relua de la acelasi scor si minut. ( De ex: Meciul se intreupe in min 60 si e 2-0 pentru Borussia, se va incepe alt meci si se vor juca doar 35minute) ! Regulamentul modificat se afla aici.

4. #24 SP
    Member sollo's Avatar
    Daca timpul ne permite, si cadem de comun acord sa jucam mai multe etape in aceeasi zi, se poate juca? Si scorul il postam cand avem etapa respectiva, sa nu influentam clasamentul... Sau daca pot sa joc etapa luni, marti si adversarul doreste se poate?

5. #25 SP
    Nu se pot juca mai multe etape intr-o singura zi, dar daca adversarul e de acord puteti juca in alta zi.

6. #26 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Eu nu voi putea juca meciuri vinerea mai devreme de ora 24. Daca nu se pot juca meciuri in avans insemana ca trebuie sa aman (daca este de acord adversarul) fiecare etapa de vineri. Si nu am dreptul decat la 2 amanari...

A doua chestiune este a meciurilor amanate care se joaca la sfarsitul campionatului... Lasa loc de interpretari in ceeea ce prireste corectitudinea rezoltatului meciului amanat, avand in vedere ca la acel moment fiecare stie de ce mai are nevoie.

7. #27 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Salut si eu vreau sa ma inscriu dar mai intaii vin cu 2 propuneri , in functie de decizia ta ma voi inscrie sau nu.
    1 Normal ar fi sa putem juca meciuri in avans pentru ca multi dintre noi avem orare diferite si nu influentzeaza cu nimic , binenteles postarea rezultatelor imediata pentru ca nu influentezi clasamentul cu nimic , ti-ai jucat etapa si cu asta basta.
    2 Jucarea meciurilor amanate sa se faca in decurs a 2-3 zile sau spre ex am meci miercuri si il aman , jucarea lui sa se faca pana la sfarsitul week-endului respectiv duminica noapte si nu m-ai tarziu , daca joc meciul la sfarsitul campionatului pot aparea intelegeri intre jucatori si prin urmare castigarea campionatului. Stima astept raspuns !

8. #28 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Eu propun sa se joace pe FAST, pe NORMAL se misca prea incet si eu nu pot sa ma joc asa.

9. #29 SP
    Se pare ca organizatorul ne-a abandonat!

10. #30 SP
    De unde ai tras concluzia asta? Mai e pana pe 6 martie, cand se termina perioada de inscrieri. Maine o sa pun si regulamentul modificat dupa propunerile lui gvingi si Tonynho.

11. #31 SP
    Deoarece nu ai mai comentat nimic.

12. #32 SP
    Reguli noi !

- Meciurile se pot juca in avans, doar daca adversarul nu are nimic impotriva !
    - Meciurile amanate se vor juca inainte sa inceapa urmatoarea etapa. Meciurile amanate se vor juca doar in zilele urmatoare: Duminica, Luni, Marti si Joi. Nu aveti voie sa jucati meciul amanat intr-o zi cu etapa programata.

Mai asteptam inscrieri, sa fim macar 16.

13. #33 SP
    Member rokococo's Avatar
    M-am inscris si eu

14. #34 SP
    Dacă se amână etapa de vineri nu prea se poate juca înainte sa înceapă următoarea etapa.

15. #35 SP
    M-am exprimat gresit, imi era prea somn Mersi ca mi-ai atras atentia.

Edit: Am modificat regulamentul, acesta fiind cel final.
    Edit2: Am generat etapele, vom incepe sa jucam de SAMBATA. Voi publica pe site meciurile din etapa 1.

16. #36 SP
    Fiecare competitor va avea nevoie de PSN ID-ul celorlalti. Pe site sunt afisate ID-urile de pe ConsoleGames.
    SUGESTIE: Sa faci un fisier parolat cu datele de contact pe care sa-l trimiti pe mailurile tuturor. Parola o poti comunica pe PSN.

17. #37 SP
    Member sollo's Avatar
    O etapa cuprinde tur-retur? Adica etapa 1 se joaca ambele meciuri sau doar turul si etapa 15 returul? Si cum se face print scrn din butonul de la controlerul de ps4? La mine face doar o poza la final de meci, ceva de genul...

Si cum luam legatura cu adversarul? Prin messenger, email, forum, psn?

18. #38 SP
    In clasament toti sunt trecuti cu id-ul lor de PSN, dar o sa fac si un fisier cum ai zis tu.

Edit ptr sollo: Da o etapa cuprinde tur-retur. Pentru a face o poza apesi pe butonul share.

19. #39 SP
    Eu nu sunt trecut cu PSN ID-ul. Daca am gresit eu la inscriere te rog sa modifici. PSN ID-ul este gvingi1976. Multumesc

20. #40 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by soundlessxd View Post
    M-am exprimat gresit, imi era prea somn Mersi ca mi-ai atras atentia.

Edit: Am modificat regulamentul, acesta fiind cel final.
    Edit2: Am generat etapele, vom incepe sa jucam de SAMBATA. Voi publica pe site meciurile din etapa 1.
    E obligatoriu sa joc de la ora afișată?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast