Perfect . Acum sa vedem daca pot juca, mai devreme imi dadea o eroare , ceva cu online squad, sa vedem daca isi revine :| .
Am actualizat clasamentul cu etapele 3 si 4. In etapa 5 mai sunt 2 meciuri de jucat ( sunt amanate ). Va astept cu etapa 6.
Eu astăzi trebuia să joc cu kianu_rivz, i-am trimis o grămadă de mesaje, l-am informat inclusiv ora de la care voi fi disponibil, dar nu a răspuns nici pe forum, nici pe ps4, deși l-am văzut online toată seara, jucând alte jocuri. Eu nu pot sta după el toată ziua, mi se părea normal să ia legătura cu mine înainte, să se intereseze și el puțin, și dacă nu poate juca, să mă anunțe. Din partea mea, e ca și când ar fi dat forfeit etapei de astăzi.
Si eu stau de la ora 19 dupa wwflayww, cei drept eu nu i-am dat nici un mesaj, doar i-am trimis friend request pe PSN. Nu este OK deloc sa stai sa astepti oponentul. Fiecare dintre noi ar trebuii sa verifice intervalul orar al celui cu care are de jucat... Eu in mod normal la ora asta nu mai eram disponibil, insa ce sa fac, conform regulamentului il astept pana la ora 24!
---------- Post added 20-03-2015 at 23:14 ----------
Ne-am gasit, jucam...
Aman meciul cu ionut_91 din etapa 6.
Am amanat etapa 5 ca nu-i merge netul lui wwflayww ...
Aman si etapa 6, chiar daca tonynho2011 nu mi-a raspuns la mesajul privat.
Maine ma duc la munca(probleme la munca, pleaca un coleg), s-ar putea sa nu am timp sa joc etapele 5, 6 si 7, asa ca daca se poate da o delogare sa pot juca etapele acestea in saptamana urmatoare. Mentionez ca o sa fiu schimbul 1 saptamana care vine si o sa am programul cum au majoritatea, multumesc.
Etapa 6
Trebuia sa joc cu ionascu23, dar am inteles ca s-a retras.
Etapa 7
@ sollocosmin : din partea mea nu e nicio problema sa o aman.
Etapa 6,
DonBassil - wwflayww 3-0
wwflayww - DonBassil 2-1
wwflayww DonBassil 2 1
DonBassil wwflayww 3 0
Etapa 5 :
ionut_91 (AS Roma) - Chifteluta (Liverpool) 2-0
Chifteluta (Newcastle Utd.) - ionut_91 (Ol. Lyon) 1-2
Etapa 7:
notDatGuyJackson - micul_ 2:2
micul_- notDatGuyJackson 4:0
moldo_007 - Chifteluta 1-0
Chifteluta - moldo_007 0-2
daca mai vrea cineva sa jucam in avans astept mesaj aici sau pe psn
Disponibil pentru etape
@sollo
Salut, te astept pe psn pt etapa 7.
---------- Post added 21-03-2015 at 19:52 ----------
Etapa 7
SolloCosmin - Rokococo 0 - 1
Rokococo - SolloCosmin 1 - 1
sindromul Borussia Dortmund, ma arunc in atac si uit sa ma apar:)), poate imi revin in "retur"
etapele 5-6 sper sa le joc maine...
Sollo Jucam acuma pana la 21 dacă ai timp, etapa 5
Etapa 7
wwflayww - Chifteluta - 1 - 1
Chifteluta - wwflayww - 1 - 1