ionut_91 vs. NicoMachedon > 2-1
NicoMachedon vs. ionut_91 > 0-4
Mai am de jucat doar cu @micul_ . Am vorbit deja cu el, o sa jucam zilele astea !
ionut_91 vs. NicoMachedon > 2-1
NicoMachedon vs. ionut_91 > 0-4
Mai am de jucat doar cu @micul_ . Am vorbit deja cu el, o sa jucam zilele astea !
2 meciuri din etapa 9 nu s-au jucat ( moldo_007 v tonynho2011, Chifteluta v roko_coco15 ) . Prin urmare vor avea cate un meci in - fata de ceilalti.
Man, daca mai faci tu campionatul, fara suparare, dar fa ceva sa stim si noi cu cine am jucat, cu cine mai avem, rezulltate, sanctiuni, etc.... Cere ajutor daca nu poti singur. Eu personal nu mai joc, dar meciul toninho moldo007 trebuie sa se joace pentru stabilirea campionului.
Eu zic ca la sfarsitul fiecarei saptami sa se up clasamentul si fiecare este fericit(daca nu poti tu, atunci orice participant...
In postul 328 scrie cam asa :
Etapa 9
moldo_007 - tonynho2011 0 - 1
tonynho2011 - moldo_007 1 - 0
Cred ca ar trebui sa se actualizeze clasamantul la zi ,si atunci o sa se vada cine a terminat sezonul , cine si cate etape mai are de jucat.
tonynho2011 v NicoMachedon, micul_ v Chifteluta si micul_ v tonynho2011( sunt importante pentru deciderea campionatului ) inca mai aveti timp sa le jucati.
Ok! @micul, diseara daca esti pe acasa lasa un mesal pe PSN.
Etapa 17
DonBassil - notDatGuyJackson 2-3
notDatGuyJackson - DonBassil 0-1
tonynho2011 ti-am lasat mesaj pe PSN. Te rog sa raspunzi. Multumesc
Cum ma pot inscrie si eu?
Salut, si eu m-as inscrie. Cum facem?
Mda deci clar cum se desfasoara campionatul...daca astepti doua zile pt un amarat de raspuns la intrebarea....CUM MA INSCRIU SI EU
Pana la urma s-au jucat meciurile restanta ? Eu inca nu am stabilit meciul cu @micul_ pentru ca astept sa ajunga toata lumea la zi.... . Eu mai am de jucat doar cu el .
Citesc rar forumul. Dacă vrei putem juca weekend-ul asta. Tu ești Chifteluta? Cu tonynho2014 am tot încercat sa joc dar nu depinde doar de mine...
---------- Post added 15-05-2015 at 23:46 ----------
Putem juca ca nu e finala campionatului mondial [emoji1]
am eu de jucat meci cu tonynho2014. I-am lasat mesaj duminicatrecuta pe PSN.Nu mi-a raspuns nici pana la aceasta ora.Cum facem?
Campionatul trebuia sa se termine de acum o luna, unii ne.am jucat meciurile cat de cat la timp, le.am terminat pe toate si acum asteptam de o luna sa vedem daca mai incepe alt sezon. Poate organizeaza cineva un mini campionat cu 8-10 persoane, care au cat de cat timp si chef de fifa...
Eu chiar vreau sa inceapa unul...si ma bag si cu un prieten :)