Prima etapa a fost publicata pe site !
Edit: Nu este neaparat obligatoriu. Poti juca la orice ora vrei, dar cu acordul adversarului. Ora este mai mult un reper sa stie fiecare la ce ora se gasesc online.
Prima etapa a fost publicata pe site !
Edit: Nu este neaparat obligatoriu. Poti juca la orice ora vrei, dar cu acordul adversarului. Ora este mai mult un reper sa stie fiecare la ce ora se gasesc online.
Nu se pot genera toate etapele de pe acum ca sa stim adversarii? Intreb asta pentru ca eu saptamana viitoare sunt in concediu, astfel incat ori voi stabili cu adversarii sa jucam inainte, ori voi amana meciurile pe duminica - luni..
Bun, dar putem juca și de azi sau de vineri sau e obligatoriu sa jucam sâmbătă?
- Meciurile se pot juca in avans, doar daca adversarul nu are nimic impotriva.
Ma bag si eu. ID Kianu_rivz
Maine nu voi putea juca, poate doar astazi in avans in caz ca va dori si eventualul meu oponent.
---------- Post added 05-03-2015 at 11:07 ----------
Aoleo... ati programat deja etapa, credeam ca inscrierile se faca pana pe 6 :(
A fost destul timp pentru inscrieri.. Imi pare rau daca ai lasat-o pe ultima suta de metri.
Deci inscrierile se fac pana pe 6, dar la 11 dimineata pe 5 e deja prea tarziu =D>
Nu intru asa de des pe aici..
Daca inscrierile se fac pana in data de 06.03 clar ar trebuii inscris. Poate sa stea prima etapa, avand un numar de jucatori impar.
Da și eu zic ca ar trebui lăsat sa participe omul. Nu încurcă cu nimic.
Ok, te voi inscrie, dar prima etapa vei sta pe bara.
Dani , ai generat toate etapele ?
Da, o sa le pun pe toate diseara pe site.
O sa refac etapele si o sa le public pe toate. Deci daca mai vrea cineva sa se inscrie e bine-venit.
Pai ma gandeam ca nu se mai inscrie nimeni.. Totusi au trecut aproape 2 saptamani de cand au inceput inscrierile.
Mai trebuie un om sa fim 18.
ok ,ma sacrific eu ....sunt al 18-lea.
Bun asa, inscrie-te pe site sa generez etapele si sa le postez.
EDIT: Gata, nu se mai poate inscrie nimeni !
Toate etapele le puteti gasi aici.
1. Se pot alege echipe precum At. Madrid, Dortmund etc, care nu sunt chiar Bayern, Real ?
2. Poti alege o echipa de cate ori doresti ?
1. Ai voie sa joci doar cu echipe de la 4,5 stele in jos.
2. Da.