Buna seara, datimi un said de unde sa comnad volan playstation 4 care sa aibe : Volan,schimbator,3 pedale,si pe volan sa aibe butoanlele ca la controller.Multumesc !!!!![]()
![]()
Buna seara, datimi un said de unde sa comnad volan playstation 4 care sa aibe : Volan,schimbator,3 pedale,si pe volan sa aibe butoanlele ca la controller.Multumesc !!!!![]()
![]()
Scuzati-mi greselile m-am grabit , repet mesajul: Dati-mi un sait unde sa comand volan playstation4 care sa aibe : schimbator ,3 pedale. Multumesc !!!!![]()
![]()
Cam asa trebuia sa fie editarea ta: "Scuzati-mi greselile, m-am grabit. Repet mesajul: Va rog dati-mi un site de unde pot sa comanda un volan compatibil PS4 si care ai aibe: schimbator, 3 pedale. Multumesc".
Si ca sa trecem la subiectul tau, nu inteleg de ce vrei 3 pedale.......chiar ai nevoie si de ambreiaj ? Anyway, ai varianta asta: Volan gaming THRUSTMASTER T300RS (PC, PS3, PS4) | ALTEX sau daca insisti cu 3 pedale gasesti asa ceva Volan cu Pedale Logitech G27 Racing Wheel 941-000092 in rate leasing - dar nu vad nimica de compatibilitatea cu PS4 la acest model.
Bookmarks