După modelul Destiny, am zis să avem un topic asemănător și pentru The Division. Lăsați id-ul de PSN aici, ne vedem săptămâna viitoare. Până atunci va doresc așteptare ușoară![]()
După modelul Destiny, am zis să avem un topic asemănător și pentru The Division. Lăsați id-ul de PSN aici, ne vedem săptămâna viitoare. Până atunci va doresc așteptare ușoară![]()
Rocky, azi am liber, intru in citeva minute :-) eu sunt aproape level 8
cred ca putem pune de o echipa aici pe forum, pina la nivelul 5 avansezi usor, dupa 7 este putin mai dificil daca nu te specializezi si daca nu esti violet
---------- Post added 10-03-2016 at 08:55 ----------
servers down ... maintenance
---------- Post added 10-03-2016 at 09:23 ----------
servers are UP
---------- Post added 10-03-2016 at 12:37 ----------
party cu floxrin, up one level si continuam ;-)
Stiu, am ajuns level 6, am jucat si in closed si in open betastiu cu ce se mananca
ne vedem ingame dupa 17
Baieți ... si dragi domnișoare, așa e frumos luna asta :-) ... planificam in weekendul asta ub dark zone raid ??
Deci, sa incep o treaba pt seara asta, vreun amator de Dark Zone, dupa ora 20 ??
---------- Post added 12-03-2016 at 16:45 ----------
iohannf, lvl 17 (sper sa fiu 20 pina la 8 seara), build marksman, folosesc turrete si shotgun ca arma secundara, in special in DZ.
MadRogue, planifica un DZ in 3 pt seara asta, am gasit puscociul meu si costa 170 de phoenix coins :-) i need money :-D
---------- Post added 15-03-2016 at 11:54 ----------
te rog sa dai psn idnu gasesc nimic cu cromad007
cred ca deja suntem un grup de 4 sau 5 cu level 30 si lvl DZ >> 30, totusi nepregatiti pt DZ04 :-) ... doar MadRogue a sarit de 50 in DZ ... putem sa o punem de un mic "clan" Consolegames ...
Se baga cineva la co-op + gameplay youtube?Am lvl mic,am jucat o ora jumatate.(add sevenup1994)
Bookmarks