Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati avut probleme cu PS4 pana acum??

Voters
116. You may not vote on this poll
  • Nu, totul este ok si merge perfect din prima zi

89 76.72%
  • Am avut probleme, s-au rezolvat la garantie

8 6.90%
  • Da, iar acum nu mai merge deloc

2 1.72%
  • Am avut mai multe probleme, dar s-au rezolvat

6 5.17%
  • Inca nu am probleme, consola insa e galagioasa si se incalzeste mereu

11 9.48%
Page 20 of 57 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1123

Thread: Rata defectiunilor - PS4

1. #381 SP
    Member Buyk's Avatar
    Aha, ciudat au reacționat asa cei de altex pentru ca aveai mai puțin de 48 de ore de la cumpătarea produsului și erau conștienți ca tu ai drepturi. Dar dacă te duceai peste o săptămână te țineau cu chestia de genul '' o trimitem în service și dacă constatăm ca nu e în regula atunci o schimbam ", și stăteai vreo doua săptămâni fără ea.

Oricum foarte bine ca ai rezolvat, poate e cu noroc tura asta.

2. #382 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Păi nu prea au cum să o trimită in service, ai 30 de zile în care poţi face retur indiferent de motiv, când am văzut că nu prea vor să o schimbe le-am spus că o fac retur dacă nu pot să o schimbe, a fost amabil băiatul ăla, nota 10 sincer la comunicare nu am ce să îi reproşez.

3. #383 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    acum stau cu morcovul in fund daca sa-mi iau consola din sua sau nu, ce naiba sony credeam ca am trecut de acest lucru... exista garantie internationala ca la apple?

4. #384 SP
    Da, din ce ştiu 12 luni, dar noi nu avem store, trebuie să o trimiţi într-o ţară cu store.
    Sfatul meu este să îţi cumperi de aici, văd că nouă consola se prezintă ok, am încărcat iar Blacklight Retribution si merge ok, fără eroare.

5. #385 SP
    Member noss <3 ciorica's Avatar
    Dupa ce mi am luat xbox one ,ma gandesc serios sa mi iau si un ps4 ...dar se pare ca o sa renunt la ideea asta ..nu stau sa dau o galagie de bani si pe urma sa umblu cu ea pana nimeresc una buna , se7en fury bafta cu ea sper sa numai ai nici o pb

6. #386 SP
    Member Buyk's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    acum stau cu morcovul in fund daca sa-mi iau consola din sua sau nu, ce naiba sony credeam ca am trecut de acest lucru... exista garantie internationala ca la apple?
    Iti recomand sa o iei din tara, ai garantie aici, nu umbli cu adaptor de priza s.a, daca e sa o iei busita o iei si din SUA sau din orice tara, e ca la ruleta ruseasca, dupa norocul fiecaruia.
    Spre exemplu a fost un user aici a avut problema cu un PS4 data code 3D si pana la urma a schimbat-o cu 4A care sunt asamblate in 2014 si uite Se7en a avut probleme, banuiesc ca era 4A si sunt unii care au luat-o de la inceput si nu au nici o problema momentan.
    Aceiasi regula se aplica si la Xbox One

7. #387 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai da man, dar acolo dau 1200 pe o consola aici dau 1800, totusi este o diferenta de 50% si din diferenta aceea pot sa-mi iau inca un controller, un joc si ps+ pe 12 luni

8. #388 SP
    Member Buyk's Avatar
    Da intr-adevar man pretul nu se compara dar daca nu pui pret pe garantie, da-i inainte mai ales daca il poti aduce in tara fara sa platesti si vama este mult mai avantajos asa de 600 ron iei exact ce ai spus tu.

9. #389 SP
    Revin cu un update, am să votez şi eu cum intru pe PC, întâi şi întâi dacă începe să dea eroarea acea frecvent CE - 34878 - 0 mai mult ca sigur consola este buşită, consola nouă se prezintă ok, din ce am testat-o FIFA 14 Demo, Blacklight: Retribution, Stick-it cum so numi, nu a dat nici o eroare, nu se aud sunete suspecte, racirea funcţionează ok, nu am testat DVD, la cea veche nu m-am uiat la cod, cea nouă 4A, revin cu un update.

10. #390 SP
    Junior Member nems's Avatar
    pe cutia de carton zice 4 a pe consola in spate 4b este vreo problema? mai are cineva asa ceva?

11. #391 SP
    La mine scrie tot 4A, consola merge ft. bine, până acum am jucat FIFA 14, nu ştiu de ce se plânge lumea de zgomot, înafară de faptul că se aude DVD cum se învârte este silent, căldură nu ştiu că nu am termometru în palmă, mi se pare o aberaţie să i-ei temperatura cu mâna, bateria la controller este ft. ok, nu am modificat led-ul după 5 ore de folosire mai am o liniuţă, no error, no crash, ţinând cont ca mi-au schimbat-o cum ar trebui să votez ? După mine votul este pozitiv.

12. #392 SP
    Junior Member nems's Avatar
    pai ultima varianta ar trebui sa votezi ca aceea nu mai merge deloc ai alta nou nouta

13. #393 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Da, din ce ştiu 12 luni, dar noi nu avem store, trebuie să o trimiţi într-o ţară cu store.
    Sfatul meu este să îţi cumperi de aici, văd că nouă consola se prezintă ok, am încărcat iar Blacklight Retribution si merge ok, fără eroare.
    @Se7en Fury: induci omul in eroare. Sony asigura garantia internationala in Romania, dar e doar 1 an.

14. #394 SP
    Ai sunat la Sony România şi ţi-au spus ei asta ?

15. #395 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Au sunat altii si le-au spus ca nu stiu de firma de la noi asigura garantia in Romania. Suportul pentru garantie e oficial la bulgari: PlayStation Romania - Help and support

Sau le-au zis bulgarii, nu mai stiu.

16. #396 SP
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Au sunat altii si le-au spus ca nu stiu de firma de la noi asigura garantia in Romania. Suportul pentru garantie e oficial la bulgari: PlayStation Romania - Help and support

Sau le-au zis bulgarii, nu mai stiu.
    Eşti prost rău, uite aici.
    Numai da sfaturi dacă nu ştii !uploadfromtaptalk1401966483933.jpg

Răspuns oficial Playstation România, am să trimit si email ca să te convingi.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1401966518647.jpg

17. #397 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu stii nici tu ce vorbesti si nici Playstation Romania de pe Facebook. In pachetul oricarei console exista un certificat de garantie internationala care e valabil in toata lumea unde Sony asigura service pentru console. Nu trebuie sa cumperi neaparat din Romania ca sa beneficiezi de garantia internationala a lui Sony. Daca vrei sa beneficiezi de garantia lui Altex etc. atunci cumperi de aici. Probabil ai vorbit pe Facebook cu un habarnist care se da de la Playstation Romania.

Singura problema ca pentru un PS4 cumparat din SUA sa nu ti-l primeasca in garantie in UE este sa zica ca nu ti-l primeste ca e facut doar pentru a fi folosit doar in SUA, ci nu in UE. Daca cumperi din UK, nu ai nicio problema sa trimiti consola in service-ul Sony din Romania.

Inainte sa mai postezi ceva, mai bine intreaba-l pe Monky cum e cu garantiile.

18. #398 SP
    Băi baiatule eşti retardat ? Am sunat la Sony România să îi întreb de garanţie, dacă cea din USA sau UK este valabilă in România, răspunsul lor a fost scurt: " Nu va putem oferi această informaţie, dar vă putem oferi două metode prin care puteţi avea acces la informaţi, prima este să intraţi pe pagină de fb Playstation România şi puteţi întreba acolo, iar, cea de a doua este să trimiteţi un mail la [email protected] şi va vor răspunde" Am întrebat mirat. Cum, sunteţi Sony România şi nu îmi puteţi spune dacă garanţia din afară este validă în România ? Am primit acelaşi răspuns, încetează cu idioţenile şi numai sfătui lumea să cumpere din afară crezând ca au garanţie, cineva s-ar putea să o facă după sfatul tău şi să aibă probleme.

---------- Post added 05-06-2014 at 14:33 ----------

Ce răspuns este asta au sunat alţi, apropo tu ai PS4 ?

19. #399 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Da, am PS4 luat de la Altex, cu garantie de 2 ani la Altex. Eu nu sfatuiesc lumea sa ia de afara, vezi ca nu ai inteles? Daca omul respectiv vrea neaparat sa ia de afara, ce-i pot face eu sau tu?

Cel mai bine ia legatura cu Sony UK si vezi ce raspuns iti dau aia, nu ciumpalacii din Romania care vor sa se spele pe maini.

20. #400 SP
    Păi poate să i-a de unde vrea. In Ro. nu se repară pe garanţia Sony.
    Drept urmare nu induc lumea în eroare.
    Şi da, asta faci, ai spus ca Sony oferă garanţie internaţională în Ro. 12 luni, uitate la ce ai scris.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 57 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast