Ar trebui sa ma "consolez" (ah ce cuvant on-topic) ca nu sunt singurul... dar sa dea naiba daca ma consoleaza (again) treaba asta. Sa-si repare Dzeului problemele, ca scot totusi niste miliarde de dolari profit anual din console...
Ar trebui sa ma "consolez" (ah ce cuvant on-topic) ca nu sunt singurul... dar sa dea naiba daca ma consoleaza (again) treaba asta. Sa-si repare Dzeului problemele, ca scot totusi niste miliarde de dolari profit anual din console...
Iata ce spune gamespot despre chestia cu "rest mode": PS4 Problems Persist as Rest Mode Crashes Some Systems - GameSpot
Eu nu spun sa faceti ca si mine, dar poate ca e mai bine asa: lasati naibii tot ce inseamna altceva decat play games, pe consola. Nu o mai "chinuiti" cu aplicatii, cu media, si alte cele. Toate acestea aduc complicatii. Folositi computerele pentru restul.
Sigur ca da. Nu ar trebui sa avem probleme cu ea, dar uite ca sunt...si nu putine. Eu unul, "sunt omul lui Sony", cum s-ar spune. Am avut PS1, PS2, PS3 si am PS4. La PS1, eram fericit si lipsit de griji. La PS2 eram si mai fericit si mai lipsit de griji. La PS3,....eram fericit si satisfacut, insa au inceput sa clipeasca beculetele de avarie. Acum, la PS4, nu sunt foarte fericit si pe deasupra mai sunt si crispat. Sony m-a dezamagit cu aceasta consola. Da, e capabila e puternica dar cred ca au lansat-o prematur si inca experimenteaza cu ea. Poate era mai bine sa o lanseze abia anul viitor, fara buguri, fara disfunctionalitati tehnice, cu un controler cu o durata mai mare de functionare a bateriei, si nu in ultimul rand, cu o paleta consistenta de jocuri cu adevarat next gen, toate la rezolutie full si 60 fps.
Nu inteleg ce legatura au "aplicatiile, media si alte cele" cu faptul ca de la firmware 2.0 imi crasheaza consola? Am aceleasi aplicatii, media si alte cele ca si pana acum - si pana acum a fost ok (exceptie faptul ca a venit cu hdd-ul busit din start si problemele cu PSN-ul)... Also, ce legatura au toate cele cu faptul ca nu mai iese din Stand By? Sunt niste bug-uri, niste probleme... zic sa nu exageram acum cu "stergeti tot de pe consola si lasati doar ce jucati". Suntem in 2014 totusi... am vreo 500 de aplicatii si jocuri, vreo 50 de tweak-uri si alte prostii pe tableta, si nu crasheaza... nu ramane in standby forever.
La mine functioneaza consola perfect si o am de la lansare , controleru e perfect nu s-a rupt ciupercuta sau sa se toceasca cum sau intamplat la alti![]()
Well, inca o duda, dupa firmware-ul 2.0. Nu mai pot sa copiez nimic din screenshot-urile de pe consola, via USB. Am incercat sa pun si eu cateva facute zilele acestea pentru http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1180603, dar din pacate nu am cum. Imi da eroare CE-36329-3 si nu copiaza nimic. Am de ales intre Report Problem (am dat de cateva zeci de ori, sa fiu sigur) si Suggested Actions. Faza funny (daca n-ar fi de plans) este ca la Suggested Actions imi spune sa merg in Settings si sa aleg System Software Update - care desigur, mai nou nu exista. Well... frack it!
---------- Post added 01-11-2014 at 05:23 ----------
Later edit: hai ca asta deja e culmea. S-a blocat in Please Wait (in timp ce verifica pt. un nou firmware). Deci e culmea culmilor...
---------- Post added 01-11-2014 at 05:27 ----------
Am zis sa mai am un pic de rabdare... si l-am lasat in freeze-ul acela. Dupa 3-4 minute in care oricum nu puteam face nimic (decat sa-l scot din priza), a revenit la meniul anterior. Phew...
Primul PS4 l-am avut din ianuarie pana in martie (a trebuit sa-l vand). Actualul PS4 il am din iunie si a fost cumparat SH. Am jucat doar Killzone, TLoU, CoD Ghosts, BF4, Destiny (toate de pe disc) si cateva din jocurile ce vin cu PS Plus. Ma pot declara foarte multumit de consola. Nu am auzit zgomote ciudate, semne ca s-ar fi incalzit si nici macar un crash. De multe ori intra singur in rest mode fiindca plecam de la TV dar nu am experimentat nici o anomalie. Probabil tine si de noroc![]()
Firmare 2.0 face experimente pe consola noastra , practic e o porcarie .
si pana la urma in afara de THEMES , nu folosesc nimic altceva din ce aduce nou .
Monky , ai consola fabricatie 2013 - Q1 2014 , sau Q2 2014 - later ?
Si e corect , eu care am avut PS1 ( nu aveam card de memorie .. jucai jocul de 12 ore continu ca nu salva ca nu avea unde) ) PS2 , PS3 si PS4 , va zic ca PS4 e mai sensibila .
Cu cat complica mai mult o consola ... cu atat rata defectiunilor e mai mare . Si PS4 este nu numai puternica fata de fostele console de la SOny , dar este extrem si mult mai complicata .. Sa fi visat la PS1 sa ai probleme cu PSN si sa nu salveze meciurile in FIFA onlinepfff
Deci da , folositi-va consola elegant cat mai pt putine lucruri caci multe complicari soft incarcare si etc duc la blocaje continu , nu zic ca SOny nu a facut o idiotenie cu consola cu primele loturi si cu soft-ul 2.0 dar incercati sa va complicati consola cat mai putin.
Eu consider un sfat util acela sa o folositi exclusiv doar pt jocuri , pt ca e mai complicata si mai sensibila momentan . Nici eu nu am avut probleme deloc cu ea efectiv .. doar cu softul 2.0 , dar care au fost doar o zi .
Numai de bine baieti
Am copiat si eu doua videoclipuri, 15 minute fiecare, nu am avut probleme. Am testat si Rest Mode, la fel. O sa mai încerc zilele astea si revin.
Buna seara, din ce am citit pe aici pe thread m-am cam speriat putin. Aveam de gand sa cumpar un SP4, nou, sigilat, dar fara garantie. Pana la urma o sa mai pun ceva bani in plus si o cumpar dintr-un magazin consacrat, care sa ofere si garantie. Multumesc pentru forum si informatii, sunt de foarte mare ajutor. O seara buna.
A trecut un an de cand am consola. Cumparata chiar cu ocazia lansarii, simt ca un status rep. este la ordinea zilei.
Din fericire nu am avut nici o problema cu ea de cand il am desi a trecut prin pene de curent in timpul jocurilor, cand era in stand by, eroare la un singur joc dar cam asta e. I-am schimat HDD-ul cu un hybrid la cateva zile de utilizare sa vad diferenta, fara probleme. A functionat perfect din prima zi, fara sa se supraincalzeasca, fara auto eject, fara alte probleme semnalizate de voi. Sunt fericit si sper ca si anul viitor sa fiu la fel de multumit cand va dau un alt stat. rep. Toate cele bune.
Consola mea provine din SUA din data lansarii, eu mi-am asumat riscul ca nu am garantie, dar slava domnului si a lucratoriilor de la Foxconn, eu ca si eNHajeL si legokid220 nu am avut nici-o problema.
Si da, si eu am avut pene de curent (locuiesc in acelasi oras ca si eNHajeL), dar din fericire nu a cauzat probleme de HDD sau de sursa.
Consola o folosesc din 4 Decembrie 2013, si cum am primit-o, automat am inlocuit HDD-ul cu unul de 1TB 5400RPM (aceeasi marca ca si originalul).
Bookmarks