Pai el cum a trimis consola? Avea mai mult de o luna
Printable View
Pai el cum a trimis consola? Avea mai mult de o luna
Nu știu. Poate nu era amazon.uk.
Cei din UK nu mai accepta return-uri dupa1 luna de la cumpărare, te trimit automat la garanție la Sony UK.
O sa mai vorbesc o data cu cei de la Customer service. Pana acum mi-au spus ca pt garanție, la mai mult de 1 luna, se merge direct la Sony UK.
Ca la ei nu se returnează, pt garantie sau pt orice altceva, ca nu-ti place etc, decât in prima luna.
O sa mai încerc.
Sony Romania trebuia sa verifice cauza... daca discurile au fost fortate in unitate .. si apoi sa traga concluzia daca o repara sa nu...
TIPIC ROMANESC: du-te frate , tu ai stricat-o :))
Trebuie sa vezi care e legislatia in UK, la noi responsabil fata de client este vanzatorul. Eu nu sunt obligat in Romania ca in cei 2 ani de garantie sa ma duc eu in service, ii pun vanzatorului consola in brate si se descurca.
Am si eu o intrebare , care este zgomotul normal pe care consola PS4 il produce atunci cand este in idle si in full load ? ( decibeli masurati ).
Planuiesc sa imi schimb consola cu una white. Eu am PS4 first edition de la shopto UK modelul 3D de care se tot vobeste a fi galagios sau cu probleme .Am facut niste teste mai jos , multumesc !
@thafifth2006 : multumesc , am urmat sfatul care l-ai dat cu cateva pagini in urma din punct de vedere "cooling" combinatia pad-urilor si a pastei este super, dar ma deranjeaza zgomotul , nu am casti si consola sta cam la 2m de mine.
Consola unui prieten de al meu are o problema, fără disc în ea produce un zgomot ca şi când ar scoate discul, este cea bundle destiny white.
---------- Post added 19-09-2014 at 17:11 ----------
Tocmai ne-am întors din Media Galaxy Vitan, ft. de trb cei de acolo, au schimbat-o imediat.
deci si astea albe au problema cu auto ejectul.. :|
chiar ma batea gandul sa-mi iau una alba ca poate scap de ..bug.
Da, a mea numai in auto eject sta
M-am uitat la butonul de eject şi era puţin ieşit în comparaţie cu a mea.
la a mea (neagra) mi se pare prea in interior..
in fine, sigur e buba pe partea de soft.
Daca era din soft facea la toata lumea, cu siguranta este o problema hardware....chiar imi pare rau pentru useri afectati.
Cand vad ce probleme aveti cu PS4, mai bine nu-mi vindeam PS3-ul. Sa-mi cumpar PS4 la prima oferta care imi convine sau sa mai astept cateva luni?
Nu știu ce probleme au alții. Eu sunt super mulțumit de consolă. Merita fiecare bănuț.
De unde ai luat-o?
PS3 -ul l-am luat de la altex, si desi aveam garantie un an, nu am avut probleme cu ea. Doar ce se mai bloca in anumite jocuri.
Orange.
Nu mai sunt loturi cu probleme, ia-ti linistit. Am inteles ca doar cele albe au ceva auto-eject, dar s-a rezolvat imediat cu baietii de la media galaxy. Deci ia-ti cu incredere. Orice s-ar intampla 2 ani ai garantie oricum.
pai dar nu o iei in garantie? :) sincer nu mai astepta, eu atat de mult ma bucur ca am facut un efort si am luat-o in august, cea mai buna alegere