Am revenit cu vesti despre consola .... dupa o saptamana si 4 zile de asteptare nu am primit nici un raspuns si deja incepeam sa am dubii.
Am avut timp sa ma gandesc la tot ce ati zis fiecare :-? si poate ca e umpic cam mult suma pt un port ... dar eu am zis ca "dai un ban da' ti-l repara, doar lucreaza pt Sony Romania, ce mama dracu !"
E, si uite asa am sunat si mi-a raspuns un tip la telefon. Dupa ce i-am zis cine sunt si cu ce problema, l-am simtit dupa voce ca se sfieste putin.
"aa, mda, consola e reparata dar avem o problema cu si incercam s-o remediem"
Mi-a zis ca consola nu mai trece din 720p in 1080p si e blocata in 720p ...:|
dar incearca sa vada unde este defectiuna . Eu i-am raspuns foarte frustrat si incercam sa-i explic ca, consola mea nu a avut nici un fel de problema de genul asta si ca doar un singur pin rupt de la portul Hdmi.(am sa pun si poza ca sa vedeti pinul rupt)
El se facea ca nu intelege, si imi explica ca ei nu pot sa testeze consolele sa vada daca conosla nu avea defectul asta de la mine ... dar baiatul care se ocupa cu consola dv. face investigatii sa vada daca nu cumva nu doar portul Hdmi este afectat, ci poate si procesorul grafic in urma ruperi acelui pin .
In momentu ala nu imi mai gaseam cuvintele... le-am zis doar ca sa imi repare consola si o vreau sa functioneze perfect!
ps: asta s-a intamplat joi saptamana trecuta... au zis ca o sa ma sune cand remediaza totul.
Mi-e frica ca astea o sa-mi dea consola mai stricata decat am dus-o la ei. Habar n-am ce sa fac ! :|