Citisem un articol ca cica romanica e pe locul 3 dupa america si nu stiu ce tara in topul celui mai mic pret la xbox
Citisem un articol ca cica romanica e pe locul 3 dupa america si nu stiu ce tara in topul celui mai mic pret la xbox
Cel mai probabil au un mic discount, fiindca una e sa cumperi o consola si alta e sa cumperi cateva mii, odata. Poate Microsoft se desteapta si ne baga mai mult in seama.
Pret foarte bun, tinand cont ca GPU din consola este un AMD RX 580 (ma rog, echivalentul sau), iar cei 12 Gb DDR5 ii gasesti doar la o placa video GTX 1080 Ti ce costa vreo 3500 lei. Bine, ma gandesc ca o parte din cei 12 Gb DDR5 vor fi folositi de sistem.
Au incercat mai multi sa faca un pc echivalent cu one x si cel mai ieftin era undeva la 700 de dolari fara 4k blu ray player
^ Si a reusit cineva? Daca imi dau un PC care ruleaza tot ce a aparut pana acum si ce va aparea in viitorul apropiat pe high settings, in 4K, la cel putin 30fps cu 700 de dolari il cumpar maine si iti dau si tie $100 de niste beri pentru pont.
Sa fim seriosi, daca vrei un PC pe care sa te joci ca pe One X iti trebuie cel putin $1000 in momentul de fata. Pretul e fantastic, problema e ca nu au lansat-o inca, si pana in noiembrie s-ar putea ca tehnologia sa mai avanseze si pretul sa nu mai fie chiar atat de fantastic.
inca nu s-a reusit echivalentul pc, din cauze uhd drive, gamepad si SO. dar si la cpu se incurca putin. oricum nu vad rostul, peste ceva ani one x va fi tot aici, cu jocuri care arata bine si se misca bine, pe cand eventualul echivalent pc va ramane in urma cu mult.
Bai stai ca am gresit.Acum vad ca e 900$
https://www.extremetech.com/gaming/2...-pc-xbox-one-x
Si o stire de la vecini
Forza Motorsport 7 va rula pe Xbox One X ca pe un PC în valoare de mii de dolari | ComputerGames.ro
Can you build a $500 PC that beats the Xbox One X?
In momentul de fata un PC echivalent costa 944$, situatia insa se poate schimba in toamna cand AMD lanseaza noile APU-uri bazate pe Ryzen.
Oricum comparatia nu isi are rostul pentru ca Xbox One X-ul e mai mult ca sigur vandut in pierdere, sunt modele diferite de business.
Un producator de PC-uri nu face bani din vanzarea de jocuri si abonamente(Xbox Live, PS Plus). O comparatie corecta ar fi Microsoft Surface Pro cu echivalentul de la Lenovo, HP, Dell etc.
---------- Post added 19-06-2017 at 14:55 ----------
Pai si pe consola cat crezi dai? Un TV 4k bun nu e ieftin. O sa te coste 500$ consola + 1000$ TV-ul.
Eu am dat 400 de euro pe PS4 Pro + 1000 pe TV in noiembrie anul trecut....Vorbim de produse premium pentru care trebuie sa fii dispus sa cheltui o suma consistenta de bani. Daca nu ramai la TV 1080p + Xbox One S sau PS4 Slim.
PS4 Pro si Xbox One X nu sunt pentru toata lumea, sunt produse de nisa, o sa aiba 10~20% din vanzari.
Cam ce poate consola, in forza 7. E prima data cand filmuletele sunt si 4k, si 60fps si HDR. Daca nu aveti pc capabil hdr dar aveti tv, downloadati clipurile si puse pe un usb conectat la tv, vor merge fara probleme in hdr. Daca nu aveti nici tv capabil hdr, tot downloadati pe un usb si mergeti la un magazin cu tvuri hdr (idee imprumutata de pe alt forum), recomand un oled sau un led de ultima generatie.
Arata incredibil de bine, dar sunt cateva minusuri pe care le-am vazut. Inca sunt jaggies si aproape de masina unde se vad fara sa incerci, cand trece peste partea cu nisip mi-ar fi placut sa faca un nor de nisip ceva si cu apa pe timp de ploaie. Tot nu arata realistic pe parbriz, pe ecran cand vezi masina de afara arata bine, dar din masina inca nu e la nivelul lui driveclub de ex.
Oricum sunt foarte impresionat de ce vad!
Forza 7 in HDR on Gamersyde! - Gamersyde
Vreau si eu sa cumpar euro la 4,46 cand cursul ref.Bnr e 4.5859. Pretul la precomanda este super bun. Se importa din afara, nu se tine cont de curs Euro de vanzare ci de cumparare. La cursul BCR de 4,67 lei pt 1 euro rezulta 472 euro pt o consola. O sa faca bani Microsoft
La Altex. Oricum, as prefera sa o iau din tara, chiar daca ar trebui sa mai astept cateva zile...pana la urma Battlefront 2 se lanseaza pe 17 noiembrie...![]()
Eu am facut la mediagalaxy. Oricum tot aia e: http://altex.ro/evolutie-altex/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vin si eu din tabara cealalta pe aici, nu am vazut conferinta Microsoft din cadru E3 asa ca nu prea stiu mai nimic de consola asta doar ca va fi cu horse power mare si eu cum sunt un graphic junkie s-ar putea sa fiu interesat de masinaria asta.
Imi poate si mie spune cineva cat va costa la noi in tara, cand va fi scoasa pe piata si ce specificatii are?
Este un model complet nou fata de Xbox One sau vor merge aceleasi jocuri si pe unu si pe altu, isi pastreaza UI-ul, bla bla bla and stuff like that?
Multam scump!
2.100 de lei, 7 Noiembrie 2017 https://altex.ro/consola-microsoft-x...e-x-1-tb-negru
Conferinta se poate vedeam in linkul de mai jos.
Bookmarks