Inseamna ca le-am incurcat cu data de lansare, luand de la Altex 7 noiembrie si tariful Emag.. Atunci sa mai asteptam 2 saptamani zic
Inseamna ca le-am incurcat cu data de lansare, luand de la Altex 7 noiembrie si tariful Emag.. Atunci sa mai asteptam 2 saptamani zic
Am sunat si eu in Italia ca am pe cineva acolo, si au in stoc si Project Scorpio Edition doar pentru cei care au facut precomenzi...pentru cei interesati la Gamestop.it au editia standard in stock daca aveti pe cineva acolo, eu nu stiu cu intarzierile astea cred ca o sa astept ceva bundle sau nu stiu.......ma mai gandesc
Deci sa inteleg ca nu primim nimic azi. Si nici in viitorul apropiat?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Absolut penibil tot ce se intampla cu aceste precomenzi. Care e ideea conceptului de PREcomanda pana la urma? Ca primim produsul cu nu stiu cate saptamani intarzaiere? fmm
^ Rasko, ia de pe olx la 50kk. La banii tai te mai uiti la 30kk in plus?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu nu am posibilitatea sa sun, dar cei de la emag nu au venit cu niciun raspuns? Cat asteptam?
697E mai ieftin ca ala de pe OLX
https://www.amazon.de/Xbox-One-Konso...rds=xbox+one+x
Emag telefonic a zis ca nu au detalii cand ajunge in depozit
Sent from my C6603 using Tapatalk
Am sunat si eu la emag. Poate se misca mai repede sau macar ne invrednicesc cu un raspuns daca ii batem mai multi la cap pe acelasi subiect.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu au cu ce sa se miste mai repede daca nu au primit nicio bucata. Pana nu le vin consolele de la furnizor, nu le vor putea trimite la noi.
Pai macar sa spuna cand le primesc. Nu conteaza cand e, doar sa dea o data!
Nu au ce sa spuna, pentru ca nu stiu nici ei.
Treaba sta in felul urmator. Stiti cu totii ca la noi in tara nu se lanseaza oficial. Asa ca magazinele astea mari incearca sa-l achizitioneze prin diversi furnizori care au promis initial X numar de console. La eMag din ce stiu, au fost promisiuni cu X si Y nr de console initiale, de la 2 furnizori.
Unu din ei a dat inapoi, pe motiv ca nu exista stoc, asa ca a ramas doar unu din ei. Deci din start, stocul s-a injumatatit. Acum, acest X furnizor asteapta sa gaseasca undeva X bucati (chiar daca nu la fel de multe cate a promis initial) pentru a le achizitiona de acolo si a le livra eMag-lui.
Din moment ce nu prea exista stocuri nicaieri si pana la urmatoarea transa livrata de Microsoft catre tarile "oficiale", eMag and co nu prea au ce face si nu prea pot promite mare lucru.
Asa ca nu ramane decat sa asteptam. Eu sunt tot pe lista de asteptare, platind in avans un produs pe care nu-l am in ziua lansarii, dar cumva, inteleg ca este peste puterile lor si ca daca e sa blamam pe cineva, Microsoft este acea "persoana" si nu eMag sau Altex. Nu in cazul asta.
Initial stiam de 2-3 zile de intarziere, dar nu se stie daca se pot respecta aceste date, in situatia de fata.
LE: in other news, exact ce ziceam ca se va intamplat - Microsoft teases Xbox game streaming within three years
nu stiu ce v au zis voua dar eu am sunat azi la emag si mi au zis ca primesc astazi lotul si ca pe miercuri/joi/vineri s ar putea sa imi ajunga consola
probabil ai fost printre primii care au facut precomanda din vara,eu unul am facut-o la sfarsitul lui septembrie asa ca nu cred ca sunt printre primii sub nici o forma
Am fost sunat de emag si au zis ca intra pe stoc pe 20 noiembrie urmand sa o ridic dupa confirmare .
Ok, poate fac asta pentru cei care au avut reducere in ideea sa isi anuleze comenzile. 11 octombrie inca nu am fost sunat![]()
Bookmarks