Pozele vorbesc de la sine.
Sper sa ajute si alte persoane.
Trimis de pe al meu SM-A300FU folosind Tapatalk
Pozele vorbesc de la sine.
Sper sa ajute si alte persoane.
![]()
Tare as fi vrut sa il intalnesc
![]()
![]()
---------- Post added 13-02-2017 at 13:12 ----------
Nu vrea sa lase numar de telefon, il are in service.
Nu poate sa ne vedem, este plecat din tara.![]()
![]()
![]()
Nu stiu cum cloaca aia de porci numita OLX reprezinta un mediu legal de cumparaturi online in 2017. Incredibil.
Si-a cumparat un prieten un Apple Watch de pe OLX. I-am zis de la bun inceput ca este pacaleala in conditiile in care ceasul nu avea accesorii si nici macar nu era incarcat si avea si pret bun la 500lei. Binenteles dupa ce a ajuns ceasul, l-a incarcat si cand a incercat sa-l inregistreze la telefon a descoperit ca este blocat iCloud. L-a abordat pe individ si acesta i-a zis ca poate s-a intamplat ceva pe timpul transportului. A fost la politie dar nu au avut ce sa faca, i-au zis ca nu se incadreaza la inselaciune.
"Ion Gabriel" era numele de scena, cu telefonul 0720015316, anuntul era asta: https://www.olx.ro/oferta/apple-watc...t-ID7SfWZ.html dar l-a sters.
Serialul ceasului: fh7qfp4ug9j6
Eu am vandut miercuri 2 jocuri la un tip din zona, PvZ GW2 (80 Lei) si Shadow of Mordor GOTY (70 Lei). Am vorbit cu el la telefon, a spus ca vine el dupa jocuri si imi ofera 90 Lei pe ambele. Am acceptat, la 21:30 a fost la mine dupa jocuri, la 22:44 a pus anunt cu ele la 100 Lei bucata.
Eu chiar nu ii inteleg, asa mare e "foamea"? Sa te tiganesti in halul asta pentru niste jocuri dupa care sa le vinzi mai scump?
Fiecare este liber sa vanda cu cat doreste...
Acest topic a fost deschis pentru prevenirea unei inselaciuni.
Cu stima.
Eu zic ca e vina ta. Tu zici ca ai cerut 160 RON pe ambele si le-ai dat cu 90RON pe ambele aluia? Pai care e faza? Esti magazin cu oferte de Black Friday? Nu inteleg. Omul a incercat si te-a pacalit, nu zic ca e ok neaparat sa faci treburi de genul, dar de ce le-ai dat de pomana tot nu inteleg.
Prima data mi-a oferit 50 pe PvZ. Am zis ok, PS+ nu mai am si probabil nici nu o sa mai am prea curand asa ca, jocul e degeaba pentru mine. Dupa a spus ca vrea si Shadow of Mordor, l-am intrebat daca are ceva la schimb si a spus ca nu are jocuri ca acuma si-a luat PS4 si etc, a inceput tiganeala. Probabil ca nici nu are PS4.
Nu mai conteaza...
Naivi sau nu, sunt care au cumparat, arunca un ochi facebook, pe grup "Xbox one Romania", inca mai asteapta jocul de la "Gigel"...
---------- Post added 21-02-2017 at 21:02 ----------
O mica curiozitate, de ce Paypal? Nu exista buyer protection sau ceva de genul unde poti cere incapoi suma platita daca nu primesti produsul?
Salut din nou, nu stiu daca e offtopic sau la limita pentru thread-ul asta, but i'll go ahead anyway.
Am vazut ca de 2 zile sunt mai multe oferte cu paypal/paysafe pt keys de xbox one 1 pt bf1, gears of war 4, forza horizon 3 intre 50 si 75 ron.
My common sense is tingling si zice ca e teapa, dar totusi voiam sa aflu daca cineva a cumparat de la cei de mai sus pana acum?
Merci anticipat.
EX 1: https://www.olx.ro/oferta/jocuri-xbo...tml#78c7f769c4
EX 2: asta nu il mai gasesc, second red flag
Regula e simpla: Cand unele oferte par prea bune ca sa fie adevarate, sunt prea bune ca sa fie adevarate.![]()
Aveti grija ca a marit preturile si acum are 2 conturi cu aceleasi jocuri in anunturi.
---------- Post added 25-02-2017 at 16:50 ----------
Bookmarks