Cand dau sa intru pe GTA Online imi da de multe ori eroare : "The rockstar game servicies are unavailable right now"
De la ce oare?
Cand dau sa intru pe GTA Online imi da de multe ori eroare : "The rockstar game servicies are unavailable right now"
De la ce oare?
M-am uitat putin pe google si solutia ar fi asta : Try to restart the game from the xbox menu by quitting it. Just did it right now working fine now.
Succes
Sign out then sign back in from the dashboard, I just had the same problem, easy fix.
Parca dai la my games in xbox si vezi acolo la memberships daca ai gold activ parca
urmeaza pasi sa vezi daca poti juca dupa gta online (ps verifica daca in consola ai voie sa joci orice , parca e o functie ca copii tai gen sa nu se joaca jocuri violente )
https://www.youtube.com/watch?v=VkjxK0W8ogk
Salut, am inceput de putin timp sa joc GTA Online si am o nelamuririle, pe net cand incepe gta online te baga intr-un fel de tutorial cu Lamar, pe mine m-a spawnat direct in oras fara sa inteleg mare lucru. Cum pot face sa parcurg tutorialul?
Am postat aici pentru ca nu am gasit un alt topic cu GTA, desi aveam impresia ca exista.
Bookmarks