Si cand te gandesti ca era comparat de fanboys cu God of War...
Vorbesti serios ? Nu e in stare nici macar sa mentina 30 fps ? Next gen my a.... Jocul pare interesant totusi.
cand iti merge cu 10fps considera si tu ca-ti baga ,,bullet-time" artificial, imagineaza-ti ca e o mecanica a jocului!![]()
Eu il iau... macar pt. story si feelingul de "altceva". Plus ca mie imi plac la nebunie chestiile istorice... luptele chiar daca sunt simpliste (i'm a big fan of Dynasty Warriors series) au totusi farmecul lor. Probabil cel mai mult strica repetitivatea... dar la cat timp am eu sa joc, daca ma tine cateva ore, e perfect.
P.S. M-ati innebunit cu 900p, 30fps, grafice, analize... parca sunt pe forum de PC, nu altceva. Uneori ma intreb daca unii dintre voi chiar va jucati sau numarati pixelii si frame-urile?
sincer chestile acestea, fps, rezolutie, ma lasa complet rece, atata timp cat jocul si atmosfera din el sunt extraordinare, in momentul acela nu ma mai deranjeaza niciun fps si doar ma bucur de joc. stiu ca este cam greu sa te bucuri de joc daca este slab dpdv tehnic, dar eu de ex am jucat ME 2 si ME 3 pe un rahat se laptop si sincer a fost una dintre cele mai intense si extraordinara experienta pe care am avut-o cu un joc.doar parerea mea, bineinteles.
Man, la mine chestia cu "console next-gen" s-a terminat in momentul in care mi-am dat seama ca nu au nicio sansa la 4K (nici X1 nici PS4). Tot ce e mai jos, il pun la categoria "asta e", si daca imi place un joc si imi permit, il cumpar. Daca nu, nu. Eu ma joc linistit si pe Wii in 640 x 480, si pe PC in 2560 x 1600, si pe iPad in 2048 x 1536... am inca o tona de jocuri pe Xbox 360 si PS3 de jucat... de ce n-as lua si ceva cum e Ryse pe Xbox One? Mai ales ca n-am mai jucat de multicel ceva de genul asta. In plus, am vazut cateva trailere la Ryse care mi-au facut "pielea de gaina"... Pt. mine de multe ori asta e suficient![]()
N-am spus ca nu imi plac jocurile de pe next gen dar mi se pare bataie de joc sa ruleze la o rezolutie atat de mica cu un framerate de 20-30.
Nu sunt eu genul ala sa numere fiecare fir de par din capul personajului dar totusi se vor "next gen".Personal generatia asta o sa merg pe PC pentru jocurile multiplatform(evident cu un controller de xbox sau ps4) si PS4+Xbone pentru exclusive titles.
Eh, considera si tu ca astea sunt jocuri grabite... ca sunt primele din generatie (adu-ti aminte ce porcarii erau pe PS3 cand s-a lansat), ca sunt developerii disperati pt. ca lucreaza inca pe firmware-uri beta (vezi si tu ce de issues sunt)... De aceea multora le-am si recomandat sa mai astepte cu "next-genul". Eu, ma simt prea batran ca sa astept dupa toate cele. Poate mor naibii maine si ma oftic ca n-am apucat sa ma joc ce vroiam![]()
Şi mie mi-e silă de discuţiile despre rezoluţii şi FPS-uri de pe forumurile PC, unde mulţi se umflă în pene cu ce scule au adunat în calculator şi cu jocuri cumpărate de pe FileList. Dar aici nu discutăm despre zeci şi sute de FPS, ci de 30 FPS, care e minimumul pentru ca derularea jocului să nu fie deranjantă pentru ochi.
Am înţeles şi acceptat compromisurile de performanţă şi rezoluţie la consolele astea de acum, care au configuraţii de 7 ani, dar să vii cu primele jocuri din noua generaţie de console şi nu numai să nu le poţi duce mai sus de minimum FPS, dar nici la minimum 30 FPS să nu le poţi ţine constant, la o rezoluţie mai mică decât cea standard, asta mi se pare cam greu de înghiţit.
Dar poate se mai optimizează pe parcurs, prin patch-uri. După cum spuneam şi dincolo, Forza arată că XBoxul poate duce.
pe mine ma pune pe ganduri faptul ca Ryse este totusi un joc exclusiv. Intelegeam jocurile multi-platform sa mai sughita ca deh trebuie sa ajungi la niste compromisuri daca vrei sa mulgi si de la X360 si One, insa Ryse a fost dezvoltat exclusiv pentru X1, cam ciudat.
Asta e, am luat teapa. La Knack pe PS4 am apucat sa anulez preorderul când am văzut reviewurile; la Ryse era prea târziu, plecase deja spre mine.
Dar e logic oameni buni sa fie probleme la primele jocuri aparute. Uitati-va la review-uri de launch titles pt X360 si PS3. Aceleasi probleme. Vor trece ani buni pana vor invata sa optimizeze perfect jocurile.
Nu va obliga nimeni sa le cumparati acum.
Cat de 30fps minim, nu sunt deacord. Chiar si GTA V scade pana la 16-20 in anumite secunde in derularea actiunii si sa mor de am fost in vreun fel deranjat si mi-a fost afectata experienta de joc![]()
Nu de-aia a luat Ryse scorurile respective in review-uri ci fiindcă e repetitiv, prea ușor de jucat si fără prea multă complexitate .
Nu discutam de probleme tehnice ci de faptul ca e un joc slab dpdv design, creativitate, originalitate etc.
Daca imi voi lua xbox one(si imi voi lua daca vor mai aparea multele alea exclusivitati cu care se lauda MS) voi lua si Ryse....are anumite similitudini cu The Saboteur...ambele sunt in perioade mai putin explorate in jocuri si ofera ceva diferit insa in acelasi timp sufera la capitolul gameplay...
Bookmarks