Man ala la 2.000 de lei are 0 calificative. Nu te supara dar poate fi teapa. In plus user-ul nu specifica ce se gaseste in pachet, daca e Day One sau versiunea normala, US sau EU (110v sau 230v) si asa mai departe. Hei, pana si pozele sunt luate de pe net. Nu zic ca omul nu o fi serios, dar nu asa se pune un anunt, chiar si pe un site de 2 lei ca Okazii... Celalalt e 2.400 de lei, chiar si asa e sub pretul oficial, dar este versiunea US cu alimentare la 110v, mai trebuie cumparat transformator 110 - 230v si in plus e aiurea cu garantia, ce faci daca ai belele, trimiti consola peste ocean ???
Nu zic ca astea nu sunt preturi bune dar... e un risc mare si nu se merita. Una e sa iei consola de pe Amazon (UK, DE sau chiar FR/ IT) si alta e sa o aduci din US. Preturile respective nu sunt atat de mici (500$ * 3.4 lei = 1.700 lei, transport pe vapor, intrare in tara pe sub mana fara vama...+ comisionul lui ).
Cine a spus ca este serios ? Normal ca nu asa se pune un anunt, nu stiam ca cele din din US necesita alta alimentare, 0 istoric - singura sansa este cu predare personala. Vor apare multi de genu, pe masura trecerii timpului. Deci momentan merita luat de pe amazon.uk ? Cat ajunge cu totul ? transportul al mai modest ? Si oricum la ce probleme sunt, tot trimiti consola back to them, doar ca nu este peste ocean. Cel cu Ps4 a postat nr la anunt, are deja 3 oferte, lucru stiut imposibil pana acum de mine, cat timp vanzatorul posteaza numarul free de tel. - site ul in sine nu mai are castig la procent, ei au interesul mare sa licitezi - in special la sume mari, politica okazii s-a schimbat foarte mult in ultimult timp, in detrimentul vanzatorului si castiguri cat mai mari pentru patroni.
s-au vandut ceva console in UK. nu e foarte mult, dar e bine pentru inceput.
Xbox One sells 150k units in first week in UK | Games industry news | MCV
Astia zic ca ar fi vandut mai bine decat dublu fata de cat a vandut 360, tot in UK si tot la lansare.
Xbox One outsells Xbox 360 two-to-one in UK launch • News • Eurogamer.net
Spune-ne te rog si noua, in lei cat a fost consola XOne cu tot cu transport ? Ca sa putem face o comparatie cu preturile locale !
---------- Post added 25-11-2013 at 15:43 ----------
Teoretic garantia este internationala. Practic consola nu se vinde in Romania momentan (sau poate din pacate EVER ) deci garantia va fi la cel mai apropiat centru service Microsoft , probabil HU, DE, UK ....etc.
O sa incerc sa o iau in ordine: am primit versiunea digitala la fifa 14, nu trebuie nici un vpn, functioneaza la fel cu xbox360. Exista QR code pentru fifa14, pentru day-one achievment si pentru 14 zile de trial gold (mie codul de trial gold nu mi-a functionat, il citeste dar nu il pot activa). E foarte ok faza asta cu QR code pentru ca nu mai stai sa introduci 25 de caractere, ci doar scanezi codul cu Kinect-ul.
A fost aproape 530 lire de transport inclus (TNT express delivery -54 lire) si cu jocul Dead Rising 3. Revin cu impresii.
Nu la tot. De obicei merg fara VPN... doar anumite chestii nu se pot downloada pe motive stupide (de exp. titlurile care sunt interzise in anumite tari, automat nu te vor lasa sa le iei de la noi, chiar daca ai cont de UK si pe UK jocul este permis).
Exemplu: din ultimele jocuri oferite free, 6 au putut fi luate fara VPN, 2 doar cu VPN. DLC-urile, 99% au mers luate fara probleme din .ro.
NICE![]()
Totusi, nu inteleg cum ei mi-o trimit deja dar nu au un timp estimativ de livrare haha.
Nu voiam bundle-ul cu FIFA, ci pe cel cu Forza... insa mi-au facut ei update la DAY ONE edition de la standard la ce au avut pe stoc.
LE: Stie cineva cat dureaza "Preparing for Dispatch"?
Da, m-au intrebat daca vreau versiunea Day One care includea si Fifa. Am zis OK... i don't mind. Hai ca-i contactez iar pe Chat sa vedem. Mai ales ca am vreo 3 sau 4 orders la ei care intarzie...
Cateva impresii 'la cald'. Prima problema de care m-am izbit a fost ca nu a functionat cu cablul HDMI cu care am incercat initial, am folosit pana la urma cablul cu care a venit consola. Cred ca e o problema legata de cat de mare e partea metalica a mufei hdmi, daca nu este suficient de mare nu intra foarte bine in consola si de acolo problema. Asadar, aveti grija ce cabluri folositi, pentru mine era mai ok sa folosesc un cablu deja existent in televizor (am un sistem mai 'complex' de cable management).
Al doilea lucru care ma 'incurca' este dimensiunea sursei, dar si grosimea cablurilor de la sursa si de la Kinect. Destul de greu de mascat astfel de cabluri, dar asta este mai degraba o problema personala. Consola este mare, incerc sa pun mai tarziu o poza alaturi de ps3 si xbox360, le am aranjate in linie si se vede mai bine diferenta. Este foarte silentioasa consola, din ce am observat pana acum si temperatura la care sta este destul de joasa.
Gamepad-ul, asa cum ne-a obisnuit MS, este foarte ergonomic. Pare ca 'se lipeste' de mana, parca o idee mai bine decat la xbox360. Am sesizat si o mica problema, la apasarea butonului A se aude un click destul de deranjant. Probabil insa asa s-a nimerit la mine gamepad-ul, nu cred ca toate sunt la fel.
Mda, deci dupa inca o sesiune de chat cu cei de la Amazon... a ramas ca verifica si urgenteaza trimiterea. Din cate am inteles, unul din item-uri nu era available. Le-am zis sa faca split la order, sa nu mai astepte dupa el... dar au spus ca nu mai pot face asta, pt. ca de la depozit au transmis ca a aparut si ce item nu era pe stoc. Oricum... dezolant. De obicei comenzile pe amazon.co.uk erau de genul: fac comanda azi, am sanse sa primesc in maxim 2-3 zile. Acum am ajuns la "am sanse sa inceapa sa le trimita in 10 zile"![]()
@MonkY: sorry man, daca nu mai ai rabdare esti invitatul meu sa vezi consola.
Am atasat si poza cu toate trei una langa alta.
Interfata de One este ok, foarte intuitiva. Eu nu folosesc Win8, inteleg ca e aceeasi interfata, dar m-am obisnuit imediat cu ea. Timpul de bootare este destul de scurt si eu mers pe varianta 'economica', adica One-ul nu sta in stand-by tot timpul (se poate alege dintre doua metode de bootare la configurarea initiala). O chestiune care mi-i s-a parut putin penibila este aceea ca, la configurarea initiala a consolei, cand alegi sa mergi pe retea wireless, nu exista metoda de scanare a retelelor (eu cel putin nu am vazut nicaieri aceasta optiune). Astfel trebuie sa stai sa scrii tu numele exact al retelei, nu inteleg de ce au facut chestia asta. Eu de exemplu am doua retele wireless, mai fac switch intre ele.
Am incercat doua jocuri pana acum: Fifa 14 si DR3. Fifa este o versiune usor imbunatatita (am jucat fifa14 pe ps3), fara insa imbunatatiri majore. Despre DR3 o sa spun doar cateva cuvinte legate de grafica jocului, despre joc in sine sunt destule review-uri. Fiind vorba de grafica next-gen, nu pot sa spun ca m-a dat pe spate. Este clar peste ce puteau ps3 si xbox360, dar cred ca se poate mult mai bine. Sunt curios cum arata FM5, inteleg ca la el au tras de grafica puternic. Voi reveni cu impresii.
Bookmarks