Un mic update legat de experienta cu Xboxone, din pacate nu am foarte mult timp sa ma joc la el, sper sa rezolv pe weekend (daca nu apare si dusmanu' vineri si va trebui sa impart timpul).
Am jucat azi putin FM5 si NFS Rivals, ambele arata foarte bine (peste DR3 clar), dar parca un plus are NFS. Intotdeauna mi-au placut jocurile din seria FM, ca si joc este clar peste NFSR, dar ca grafica parca are un mic plus NFS-ul.
In alta ordine de idei se simte lipsa unor jocuri arcade, personal sunt un mare fan al genului. Nu am vrut sa dau banii pe Crimson Dragon, am vazut numai review-uri foarte slabe si ar mai fi Powerstar Golf, dar nu ma atrag jocurile de golf.
Inca o chestiune care nu imi place, consola nu are auto sign-in. Poate il vor introduce in urmatorul update.
Gata, am obtinut rambursarea costurilor de expeditie de la amazon.co.uk.
In total 73 GBP pentru cele 3 expeditii (Xbox One, play&charge kit, DR3, Forza, Ryse, CoD4, AC4)
BBC News - Microsoft Xbox users' accounts suspended after swearing
Users of Microsoft's Xbox One console caught swearing in video clips are having their accounts suspended.
Files containing "excessive profanity" will be taken down and their owners will have access to some features on Xbox Live removed.
Microsoft said all files uploaded to its Upload Studio were monitored for violations of its code of conduct.
The review process was to help maintain a clean, safe and fun environment for all users, the company said.
Nu am inteles de ce nu a incercat sa cloneze HDD-ul, sunt convins ca asa ar merge. Poate ati gasit voi pe undeva un upgrade reusit.
Xbox One vs. PS4: Which Console Is Selling Better?: Video - Bloomberg
---------- Post added 27-11-2013 at 06:50 ----------
Interesant ce spun oamenii astia, unele chestii ok, altele cam aiurea, gen reîncărcare salvare (45s-1 min., chiar si mai mult...), 2 dintre ei au avut consolele stricate, kinect defect si unitate optica defecta(din 2 console defecte au facut una buna)
Am observat in prima zi de folosinta ca, "power brick-u" scoate un bazait cand este inchisa consola. Se aude doar cand este liniste. Am gasit pe IGN un thread cu aceiasi problema: Xbox One power brick making a slight hum while being off | IGN Boards
posibil sa fie ca l-am lasat in Stand By/ Sleep mode? Am sa incerc cand ajung acasa sa-i dau sa se opreasca de tot sa vad daca se mai aude bazaitul acela.
Cautare: xbox - eMAG.ro Ceva jocuri de Xbone in stoc la eMag.
O intrebare pt cei carora v-a venit deja consola: ventilatorul de la partea superioara trage aer din afara sau il sufla in afara?
Mi-a ajuns ieri precomanda de la Shop To - am incercat aseara tot ceea ce tine de legare la sistem audio si tv + receiver tv. Merge super ok pe comanda vocala ( imi ia cam 90% din timp ce zic). Se leaga bine cu sistemul audio, poti direct sa ii zici sa schimbe volumul, mute etc. La tv nu stiu, eu joc pe un proiector. Vede semnalul de la tv dar nu mi-a iesit sa setez tv guide-ul.(am receiver de la rds). POza cu setup-ul de acasa e mai veche, aveam bagat xbox-ul vechi.
Bookmarks