am inteles, osa incerc asa, mersi
Va merge bine xbox.com? Adica se incarca normal/rapid (ca orice site)? Mie de ~ 2 luni imi merge ca dracu. Stau minute bune ca sa intru pe el apoi se incarca super greu...indiferent ce as face pe el.
Ai acum de cateva minute incerc sa intru pe el ca sa-mi vad GT-ul and stuff.
DOAR cu xbox.com patesc asta.
---------- Post added 28-09-2014 at 01:45 ----------
Am facut cateva teste pe pingdom.com si totul este verde (ok). No nu stiu care-i faza...![]()
Am mai facut cateva teste suplimentare:
...no eu altceva chiar nu mai am ce sa fac/testez.
- Browserul meu principal este Mozilla Firefox insa am folosit si IE, Opera, Safari, Chrome si tot asa.
- ISP-ul meu principal este RDS, cel secundar este CLICKNET. Am testa ambele optiuni (folosind browserele mentionate mai sus) si tot asa.
La mine se incarca OK. Nu e ceva instant, dar e decent - 5.6s conform lui Chrome pt. contentul vizibil. RonanN1, incearca un ping si un tracert in xbox.com (ping-ul vad ca e dezactivat). Eu din cate vad raspunde server de akamai in 1ms.
Deci ori e ceva de la providerul tau... ori ai AMD (ah ce evil am fost) sau vreo problema la PC![]()
Salutare ... Cred ca ati mai auzit asta de cateva ori dar...
Nu am avut niciodata xbox si nici nu prea m-am jucat pe unu asa ca va intreb sincer pe cei care aveti idee Ps4 sau Xbox one ?
Cum e ca si consola cum se comporta? Marketplace este valabil si pt Romania ? Etc
Va multumesc :-)
Eu intru f des pe xbox.com si se incarca destul de normal. Insa cand am vrut sa cumpar digital forza horizon 2, nu am reusit pe chrome (aveam un loading screen infinit) si a trebuit sa ma duc pe firefox unde a mers instant.
Ktunyss: pentru ca esti pe thread de Xbox One, iti voi recomanda Xbox One. Marketplace nu exista pe Romania, dar poti alege US, US, etc...
No la mine si-a revenit. Acum incarca site-ul normal (la fel cum incarca gametrailers sau youtube). Habar n-am care a fost problema...da bine ca s-a rezolvat de la sine (imi place cand se rezolva totul de la sine). Nu stiu daca are vreo relevanta dar am lasat clickent-ul, peste seara, si la dimineata l-am schimbat cu RDS-ul.
...no frate![]()
Inca una interesanta:
Eu am 2 manete (eu manete le zic si sanatate buna nu ma mai complic cu controllere, controlleruri, sa fim seriosi...). Deci am 2 manete (cea care a venit in cutie cu consola si inca una TITANFALL edition). Ei bine...am verificat sa vedem ce firmware au si iata rezultatul (pozele de mai jos). Partea interesanta e ca am dat update si n-a gasit niciun update. Pai si de ce au atunci firmware diferit? Cea cu 279 este TITANFALL edition.
Voi ce firmware aveti?
Salutari ,
are cineva carduri prepaid cu jocuri ? De genul acesta :
http://img35.olx.ro/images_mercadorr...e-mangalia.jpg
Iar pe spate este imprimat codul digital ?
Dar la alte jocuri , nu la titanfall
Vezi aici:
Xbox Live Games / Game Codes
Salut!
Poate sa imi spune si mie cineva care se pricepe, ce are Xbox One si ce nu are PS4 si invers ? Dar mai detaliat daca se poate.
Xbox1 : APU AMD Jaguar / PS4 la fel
Xbox1: 8 GDDR 3 / PS4 8 GDDR 5
Xbox1: 500 Gb hdd/ PS4 la fel
Xbox1: BluRay/ PS4 la fel
Xbox1: vibratii in trigerele controlerului / PS4 touchpad
Xbox1: Kinect / PS4 camera
Xbox1: Forza 5, Ryse, Dead Rising, Forza Horizon 2, Kinect Rivals, etc.../ PS4 Killzone, Knack, etc
Sa încerce măcar sa fie obiectiv... Nu mai conteaza si eu recomand tot Xone, imi pare rău acum ca mi-am luat PS4, dar il vând si trec pe One
Bookmarks