Linistiti-va!* Vine Windows 10 acusica
* RonanN1 trademark
S-a anuntat data lansarii World of Tanks pt Xbox One: 28 iulie. Mai multe informatii, datele importante, bonusuri, beta, etc in linkul de mai jos:
World of Tanks on Xbox One Key Dates | World of Tanks
ASta nu stiam - Xbox crossplatform battle!!!
You're registered for the Gears of War: Ultimate Edition Beta. While you wait for Beta access, choose Redeem code to pre-download the beta onto your Xbox One. Then, once you are granted access, you'll be ready to go!
Am primit mesajul asta de la Xbox Live dar, nu-mi amintesc sa ma fi înregistrat pentru asa ceva. Stie cineva despre ce e vorba?
se pot moda controllerele de foarte mult timp, Microsoft doar incearca sa ciupeasca si ei ceva din piata asta.
https://eu.scufgaming.com
Deocamdată asta e lista cu jocurile BC
Games currently compatible include:
A Kingdom for Keflings
A World of Keflings
Alien Hominid HD
Banjo-Kazooie
Banjo-Tooie
BattleBlock
TheaterDefense
Grid
Geometry Wars Evolved
Hexic HD
Jetpac Refuelled
Kameo
Mass Effect
N+
Perfect Dark
Perfect Dark Zero
Small Arms
Super Meat Boy
Toy Soldiers
Toy Soldiers: Cold War
Viva Piñata
Viva Piñata: TIP
Zuma
Pt feedback intrați aici
https://xbox.uservoice.com/forums/29...-compatibility
Nu vad cu ce ar avantaja pe unii sau pe altii... este un gamepad mai ergonomic si unde iti poti schimba analoagele sau d-pad-ul (lucru pe care-l poti face si la gamepadul tau, daca nu-ti place). Ah si poti face remapping sau folosi acele "butoane extra" (sa nu mai stai sa muti degetele ca sa dai share, menu and stuff). Cine joaca prost, o va face si cu Elite-ul... stai linistit. Nu e ca si cand ai lasa omul sa joace cu mouse-ul. Pe mine insa ma ingrozeste pretul, nu faptul ca ar oferi prea multe avantaje... Pana in 100$ as da... dar 150... damn...
Avand un stick mai inalt, acuratetea e mai buna. Acele butoane extra pot fi remapped incat anumite actiuni sa iti ia vizibil mai putin decat inainte, iar aici ma refer la chestii in-game, nu extra stuff cum ai mentionat tu.
Nu zic ca nu imi place, it looks sick! Dar nu mi se pare fair. Iar pretul este absurd, but whatever.
N-as putea spune, pentru ca n-am testat... dar ti-am zis, poti sa-ti inalti si tu stick-urile... sau pui ciupercute si devine mai inalt
Din cate am inteles se lucreaza si la remapping la un viitor update de firmware... teoretic ar trebui sa avem toti acele functii, nu doar cei cu Elite.
Life is not fair, i know... Dar la naiba, am ajuns sa ne suparam ca scot accesorii mai bune. Cine stie, poate in curand Elite-ul se va livra in bundle-uri... Nu poti sa-i "injuri" pentru asta. Eu ma bucur ca n-au venit cu vreun mouse "oficial"... atunci era nasol...
Am testat si diferenta e vizibila. Daca faci singur treaba asta, atunci esti bulangiu si trisezi. Dar cand o face Microsoft mi se pare foarte unfair.
Pai da, dar controllerul obisnuit nu are acele 4 butoane in partea inferioara, daca te uiti la diverse mod-uri pentru controllere, multe pun butoane acolo pentru ca in anumite jocuri creeaza avantaje mari.
Daca puneau controllerul nou in toate consolele era altceva, dar asa nu fac decat sa ii avantajeze pe cei dispusi sa investeasca in asta. Unfair![]()
Sistemul audio il poti folosi la Xbox doar prin TV sau direct pe optic din pacate....
Nu poti in mod direct. Fie folosesti un receiver (desi ma indoiesc ca vei gasi ceva cu 3 jack-uri, fie un adaptor de genul acesta.
Update: de fapt stai ca tu vrei 5.1... atunci iti trebuie un adaptor de genul acesta. Nu are jack-uri, dar gasesti adaptoare de la RCA la jack de 3.5mm...
---------- Post added 17-06-2015 at 15:12 ----------
Later edit: uite, ti-am gasit si direct cu jack-uri. Nu am idee insa cat de bine functioneaza sau cat de bun e produsul. Important este ca se poate. Happy?![]()
^^Se poate,sunt happy numa ca e cam 3sferturi din costul sistemului...Soundbar 2.1 PHILIPS HTL3140B/12, 200W, Bluetooth, NFC, USB | ALTEX asta e bun?
Bookmarks