Atunci cand va conectati prin tunelbear puteti alege orice tara? Adica daca este o oferta buna in tara X ma pot conecta pe tara respectiva sa cumpar si apoi sa il descarc de pe consola?
Atunci cand va conectati prin tunelbear puteti alege orice tara? Adica daca este o oferta buna in tara X ma pot conecta pe tara respectiva sa cumpar si apoi sa il descarc de pe consola?
By default ursulețul iese în SUA, dar la mine a fost ca și cum nu aș fi avut net, pica tot. Apoi am schimbat pe Irlanda și atunci a mers brici.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da - am reusit alaltaieri - Tunnebear pe Android (am cont de vreun an la ei standard neplatit, dar uitasem). Activat pe US , cumparat jocul FREE , confirmat ca s-a cumparat , cand am ajuns acasa deja era instalat.
Dar am alte 27 de jucat intre timp si tocmai mi-a expirat LIVE . Traiasca Microsoft (aveti idee care e userul ce vindea LIVE Cu 120 lei pe an ?)
Daca iau de pe G2a Forza Horizon, e posibil sa am vreo problema cu instalarea sau rularea jocului, tinand cont ca este prin backward?
De pe G2a trebuie musai sa ma conectez cu vpn sau pot plati direct cu cardul si atat?
Nu ai probleme cu instalarea. Iar pe G2A nu ai nevoie de VPN, este suficient cardul. BTW la ce Forza te referi?
---------- Post added 23-09-2016 at 14:13 ----------
O lista interesanta: HDR-Capable Displays - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Horizon 1, la 5euro. Am dat drumul la consola pe 16 si nu am reusit sa-l iau cand a fost gratis.
---------- Post added 23-09-2016 at 16:13 ----------
Pretul afisat pe G2A nu include taxe? Caci vad ca se mai adauga Tv si inca ceva pe acolo.
Alege la regiune sa fie in afara europei si dupaia ca tara statele unite ale americi si gata mai dai decat 2lei in plus fata de pretul afisat
Yeeey. Merg mkv h264 5.1 CU subtitrare in format .srt. de pe stick. Nu am mai încercat din februarie, probabil o fi de la ultimul update
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pe ce regiune sa fac contul pe Xbox One ? Si primesc 14 zile gratis Xbox Live Gold ?
Merg jocuri Second hand si daca da ,cand cumpar CD-ul imi trebuie vreun cod de pe cutie ca sa mearga?
Poti face contul pe US sau Uk dar nu primesti nimica moca doar dupa ce adugi un card poti lua 1 luna de live gratis sunt tutoriale pe google cu sa faci.merg si jocurile second hand fara probleme.nu trebuie nici-un cod daca ai cd-ul.
Am inteles ca daca n-am codul respectiv nu ma pot juca online sau nu am anumite beneficii.
Da daca nu ai xbox live nu merge online in rest poti juca jocurile.doar ca daca ai xbox live primesti in fiecare luna cate 4 jocuri gratuite 2 de xbox one si 2 de xbox 360.eu zi ca merita abonamentul si daca vrei abonamentul mai ieftin intra pe g2a.com si poti lua cu orice card.
Eu am luat luna trial si ea acces de pe site-ul lor(un search pe google si te trimite direct la subiect)mi-am pus extensie tunel bear la chrome si am luat luna gratis. Ea acces am luat de pe tel.
Salut !
Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare am cumparat de curand un Xbox one si am intampinat niste probleme de instalare la 2 jocuri pe care le-am primit in pachet.Dupa ce a citit codurile kinect-ul mi-a dat eroare de instalare a lor dupa ce am reincercat sa le instalez mi-a zis ca codurile au fost citite si nu mai poate fi introduse din nou desi eu nu le-am instalat pe consola . cum pot sa le instalez tinnad cont ca am vorbit si cu cei de la suport Xbox one si mi-au zis inclusiv ora cand au fost citite codurile dar ca ei nu ma pot ajuta cu nimic ,si nici in contul meu de microsoft nu imi apar nici macar cel care am reusit sa-l instalez (au fost 3 jocuri la pachet ) Poate e undeva in consola dar nu le gasesc.
Bookmarks