Este update de soft pt consola, chiar nu imi dau seama ce se intampla, dureaza cateva minute bune update-ul respectiv, se si restarteaza odata...
Este update de soft pt consola, chiar nu imi dau seama ce se intampla, dureaza cateva minute bune update-ul respectiv, se si restarteaza odata...
Cam cate ore pot sa ma joc pe Xbox One ( gen pana chiar incepe sa faca figuri de la temperatura ) avand in vedere ca in camera e destul de racoare si o sa-l pun intr-un loc bine aerisit.
Salut.
Au postat colegii oferte la cateva jocuri de XBOX ONE pe cdkeys.com. Nu am reusit sa le dau reedem pe contul meu de windows 10 de nici o culoare. Am descarcat aplicatia Xbox ONE pe telefon, m-am logat cu acelasi cont si a mers. Consola inca nu ajunsese acasa sa incerc.
De ce se intampla asta?
Haha, foarte fain
---------- Post added 04-10-2016 at 19:17 ----------
Tocmai am primit noua notificare in dead risingpt. c-am ajuns la lvl 50
n-am fost pe faza sa fac o poza, lol.
Ma ajuta si pe mine cineva? Sunt nou cu xbox-ul ! Ca sa joc fifa 17 pe net trebuie sa cumpar xbox live gold sau ce trebuie?
Si nu trebuie EA acces sau avand xbox live gold decat imi fac cont la EA cand intru in joc si gata?
exact...iti trebuie doar xbox live gold...si apoi iti faci cont acolo pe ea sports
---------- Post added 04-10-2016 at 20:40 ----------
ea acces este pt a avea gratuit acces la jocurile lor...trial-uri...jocuri gratuite de la ei...si reducere de 10% cand cumperi un joc de la ei
EA access este un serviciu cu subscriptie care iti da acces la titluri publicate de catre EA. Daca ai deja fifa iti trebuie live gold si asa cum ai specificat iti faci cont pe EA si gata.
Buna ziua, vrea sa stiu daca merge sa descarc continut (torrente de filme in special) pe consola celor de la microsoft, ca la sony imi zice asa: "this data is not supported by the PS4".
^Ce zici tu... pot sa fac si pe ps4 acum, ma intereseaza daca pot sa piratez direct filmul pe consola adica sa iau torrentu si sa il descarc pe hdd
Bookmarks