Online? Cauta anunturi pe Bazar sau ia de pe siteuri gen www.cdkeys.com .
November 2019 Xbox One Update Brings Xbox Action for the Google Assistant, Gamertag Updates, Text Filters and More - Xbox Wire
Originally Posted by Xbox
New Gamertag Features Come to Xbox One and Mobile Devices - Xbox WireOriginally Posted by Xbox
Nu vi se pare ciudat? Sa poti avea acelasi gamertag, cu un "#numar" atasat. Era incurajata creativitatea cand ti-l creai, iar unicitatea s-a dus si ea.
Știți vreun magazin care să aibă preț bun pentru un controller de Xbox One care sa funcționeze și pe un PC?
La asta cred ca te referi: Controller wireless MICROSOFT Xbox One + adaptor wireless PC Windows 10. Mai ieftin nu am gasit. E un pret bun pentru varianta cu adaptor.
Postez si aici, poate am noroc
Am observat ca Microsoft a dat, random, cod de 5 lire/euro/dolari pentru a-l folosi la achizitii de Black Friday. Eu nu am primit, desi am cont pe UK.
In cazul in care este printre voi cineva care a primit acel cod si nu vrea sa achizitioneze nimic si vrea sa faca o fapta buna, eu mi-as dori acel cod pentru a-mi achizitiona un joc care este la oferta, dar inca la nu pret mai mare decat as vrea sa dau pe el, iar acei 5 lire/euro ar face pretul mai ok![]()
Countdown Sale | XboxOriginally Posted by Microsoft Store
Am inteles ca iar au trimis microsoft mail-uri cu 5 sau 10$/€/£ bonus pentru cumparaturi.
Ru iar nu am primit nimic...
Daca a primit cineva si nu foloseste, accept cu mare drag un voucher d-ala pentru a lua un joc mai redus![]()
De data asta nu au trimis vauchere, ci era un link in newsletterul de pe mail. a fost trimis la toti subscriberii, doar ca numarul era limitat. Eu am l-am accesat la vreo 12 ore dupa ce l-am primit si nu mai era valabil.
Salut! Am consola Xbox One S. Am jucat pana acum pe tv. Acum am un monitor de pc, cu vga. Am cumparat un adaptor hdmi - vga, am conectat tot, insa nu imi apare imaginea. Am conectat la laptop cu adaptorul hdmi - vga, sa vad daca functioneaza, si imi apare imaginea de la laptop. Ma poate ajuta cineva? Chiar nu apare imaginea deloc la xbox...
Cabluri proaste - e posibil sa nu stie sa negocieze semnalul prin adaptor . Daca a fost facut sa dea display digital , cu greu ii va fi sa-l transmita pe analogul pe care incerci . Incearca pe un monitor / tv cu HDMI .
Nu cumva poate fi si de la HDCP? Nu știu cum se dezactiveaza la Xbox da poti cauta pe Google.
Salutare tuturor.
Am si eu o mica problema pe care nu stiu sa o rezolv:
De cateva zile nu-mi mai functioneaza microfonul castilor cand le conectez in controller. Sunetul este in regula, iar castile inclusiv microfonul sunt testate ca si functionale. Ba mai mult am si cumparat alte 2 perechi de casti cu microfon, ca sa fiu sigur ca am la indemana tot ce-mi trebuie.
Ambele controllere le-am dus la curatat si le-a verificat si mufele, care se pare ca sunt in regula.
Setarile consolei sunt ok, setarile jocului sunt ok, asa ca nu-mi dau seama ce ar mai putea fi defect.
As fi recunoscator, daca este cineva care ma poate descurca…
Multumesc anticipat,
Marius
Salut. Ce fel de casti vrei sa bagi in controller? Ce Xbox/controller ai? E ala cu mufa jack? Daca da, au functionat pana acum castile care nu merg acum?
Bookmarks