Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 67 of 395 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #1321 SP
    Member momi's Avatar

Wink

Quote Originally Posted by momi View Post
    Nu inteleg de ce se agita toata lumea cu lipsa de jocuri...au prezentat noul xbox ca pe o consola de jocuri all in one ...era normal sa puna accentul pe ce poate in plus consola lasind partea de gaming pentru E3...este ca si cum producatorii de telefoane ar lansa un produs si ar bate pasul pe loc spunind ca poti efectua convorbiri telefonice de la acel dispozitiv ...

...Controller ul nu va spune nimic? ...cel putin la prima vedere l au optimizat la maxim si chiar si au dat interesul in a creea ceva si mai bun in comparatie cu tot ce exista pe piata la momentul actual ...si pentru ce ? pentru a te uita la tv ? ...

...deabia dupa E3 se poate trage o concluzie daca merita sau nu cumparata consola pentru jocuri ...
    Cred ca acum s au linistit spiritele ...Ce greu era de anticipat asa ceva ...au lucrat din greu 3 saptamani sa scoata atitea jocuri ...

Cit despre pret nu stiu la ce va asteptati dar la cit costa un telefon sau o tableta nu vad cum ar fi putut avea un pret mai mic ...

2. #1322 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    yes sir !
    din pacate tot nu vei putea cumpara sh-uri ,iar jocul nu-ti apartine..

astept si ps4 ca sa-mi pot lua gandul linistit.

3. #1323 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pretul de 499 de E e cu tot cu TVA?

4. #1324 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    la cat de bogati suntem ,sigur o sa fie 600 euro la emag.

5. #1325 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    pretul de 499 de E e cu tot cu TVA?
    Teoretic da... acela e RRP-ul. Insa ma indoiesc ca o sa-l vedem in Romania la "doar" 499 EUR final... cel putin o luna-doua de la lansare.

6. #1326 SP
    is the man! trickz's Avatar
    CD Project RED (witcher 3) nu intenționează să implementeze vreun sistem de tipul DRM în The Witcher 3: Wild Hunt, aceștia explicând că nu înțeleg rostul unui sistem de protecție ce poate fi „ocolit” la nevoie, dar care stresează peste limită utilizatorul final.
    Din descrieri de genul inteleg ca sistemul de DRM este OFERIT de Microsoft dar fiecare publisher va decide singur ce si cum.

Pe alt thread s-a pierdut printre hate-posts...

7. #1327 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Poate face cineva o lista cu toate exclusivitatile anuntate pana acum ?Thanks in advance!

8. #1328 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Am făcut o listă cu jocurile prezentate în ultimele 3 zile pentru Xbox One și Xbox 360. Nu am luat în calcul jocurile care vor apărea și pe PS3 sau PS4, dar unele dintre jocuri vor apărea și pe PC (eu mă joc doar pe consolă, așa că pentru console exclusive game înseamnă altceva), și nu am urmărit conferința celor de la EA.

Nu-mi săriți în cap dacă am greșit undeva! Am pus (?) acolo unde nu știu dacă va apărea doar pe Xbox 360, doar pe Xbox One sau pe ambele.

Xbox One:

Max: The Curse of Brotherhood (?)
    Powerstar Golf
    Zoo Tycoon
    Kinect Sports Rivals
    TitanFall
    Ryse: Son of Rome
    Halo
    Below
    Crimson Dragon
    Dead Rising 3
    Spark
    D4
    Minecraft Xbox One Edition
    Killer Instinct
    Forza Motorsport 5
    Sunset Overdrive
    Quantum Break
    LocoCycle
    Fable Anniversary (?) - nu știu pe care dintre console va fi 360 sau Xbox One
    Fantasia: Music Evolved

Xbox 360:

Max: The Curse of Brotherhood
    Zoo Tycoon
    Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
    HD version of Flashback
    Brothers: A Tale of Two Sons
    Charlie Murder
    TitanFall
    World of Tanks
    Fable Anniversary (?) - nu știu pe care dintre console va fi, 360 sau One
    Fantasia: Music Evolved

9. #1329 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Exclusivitati e prea mult spus. Majoritatea sunt Xbox One & PC.

10. #1330 SP
    Am specificat clar că unele vor fi și pe PC, Android, IOS. Am luat în calcul doar ce va apărea pe Xbox 360 și pe Xbox One și nu apare pe PS3 sau PS4!

11. #1331 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma refeream la ce zicea iPaul, nu tu.

12. #1332 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Nu-i nimic ca aflam astazi cum arata si consola celor de la Sony

P.S. Mai sunt 3 ore si 51 de minute pana la cel mai mare fail de la E3, adica conferinta Microsoft... I'm bringing popcorn
    Mare fail a fost!

13. #1333 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Deci sunteti de acord ca topicu de Xbox One va ramane waaaay back fata de cel PS4?h

14. #1334 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    La fel a fost si cu PS3/360. Cei de pe xbox se joaca mai mult si scriu mai putine.

15. #1335 SP
    Cat punem pariu ca dupa evenimentul de azi dimineata al celor de la Sony, Micros$it isi vor schimba strategie si vor scoate allways on, used games si toate balariile alea? Nu de alta dar e si mai scumpa consola, deci n-au nici o sansa daca raman asa. Acuma pe bune, fara caterinca. Daca nu schimba ceva pana la toamna, M$ nu vinde nici o consola, vor fi constienti si ei de asta.

16. #1336 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Oricum Xbox one imi iau , dar daca scot si alea , toti iau one ! si voi cu ps4 sucks !

17. #1337 SP
    Nu va mai atacati. Acum fiecare sa isi vada de consola dorita si sa se axeze pe ce va oferi. Microsoft si-a spalat pacatele vav de jocuri. Legat de SH, nu ma pronunt la nici o consola pana nu vad cum vor lucra producatorii. Degeaba Sony sau MS imi spun ca nu blocheaza SH, daca vin producatori gen EA si introduc cine stie ce tampenie.

18. #1338 SP
    Acum sper că se calmează threadul și se va vorbi despre fiecare consolă în secțiunea ei. Întrebarea mea este ce facem cu threadurile jocurile care se lansează doar pe Xbox One și Xbox 360?

19. #1339 SP
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Oricum Xbox one imi iau , dar daca scot si alea , toti iau one ! si voi cu ps4 sucks !
    Sunt curios si eu sa stiu, de ce vrei sa cumperi o consola care e mai scumpa, slaba si foarte limitata? Esti fan M$. Nu te atac, sunt doar curios de unde atata devotament pt o alegere neinspirata?

20. #1340 SP
    De ce este limitata? Slaba?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 395 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast