yes sir !
din pacate tot nu vei putea cumpara sh-uri ,iar jocul nu-ti apartine..
astept si ps4 ca sa-mi pot lua gandul linistit.
Din descrieri de genul inteleg ca sistemul de DRM este OFERIT de Microsoft dar fiecare publisher va decide singur ce si cum.CD Project RED (witcher 3) nu intenționează să implementeze vreun sistem de tipul DRM în The Witcher 3: Wild Hunt, aceștia explicând că nu înțeleg rostul unui sistem de protecție ce poate fi „ocolit” la nevoie, dar care stresează peste limită utilizatorul final.
Pe alt thread s-a pierdut printre hate-posts...
Poate face cineva o lista cu toate exclusivitatile anuntate pana acum ?Thanks in advance!
Am făcut o listă cu jocurile prezentate în ultimele 3 zile pentru Xbox One și Xbox 360. Nu am luat în calcul jocurile care vor apărea și pe PS3 sau PS4, dar unele dintre jocuri vor apărea și pe PC (eu mă joc doar pe consolă, așa că pentru console exclusive game înseamnă altceva), și nu am urmărit conferința celor de la EA.
Nu-mi săriți în cap dacă am greșit undeva! Am pus (?) acolo unde nu știu dacă va apărea doar pe Xbox 360, doar pe Xbox One sau pe ambele.
Xbox One:
Max: The Curse of Brotherhood (?)
Powerstar Golf
Zoo Tycoon
Kinect Sports Rivals
TitanFall
Ryse: Son of Rome
Halo
Below
Crimson Dragon
Dead Rising 3
Spark
D4
Minecraft Xbox One Edition
Killer Instinct
Forza Motorsport 5
Sunset Overdrive
Quantum Break
LocoCycle
Fable Anniversary (?) - nu știu pe care dintre console va fi 360 sau Xbox One
Fantasia: Music Evolved
Xbox 360:
Max: The Curse of Brotherhood
Zoo Tycoon
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
HD version of Flashback
Brothers: A Tale of Two Sons
Charlie Murder
TitanFall
World of Tanks
Fable Anniversary (?) - nu știu pe care dintre console va fi, 360 sau One
Fantasia: Music Evolved
Am specificat clar că unele vor fi și pe PC, Android, IOS. Am luat în calcul doar ce va apărea pe Xbox 360 și pe Xbox One și nu apare pe PS3 sau PS4!
Cat punem pariu ca dupa evenimentul de azi dimineata al celor de la Sony, Micros$it isi vor schimba strategie si vor scoate allways on, used games si toate balariile alea? Nu de alta dar e si mai scumpa consola, deci n-au nici o sansa daca raman asa. Acuma pe bune, fara caterinca. Daca nu schimba ceva pana la toamna, M$ nu vinde nici o consola, vor fi constienti si ei de asta.
Nu va mai atacati. Acum fiecare sa isi vada de consola dorita si sa se axeze pe ce va oferi. Microsoft si-a spalat pacatele vav de jocuri. Legat de SH, nu ma pronunt la nici o consola pana nu vad cum vor lucra producatorii. Degeaba Sony sau MS imi spun ca nu blocheaza SH, daca vin producatori gen EA si introduc cine stie ce tampenie.
Acum sper că se calmează threadul și se va vorbi despre fiecare consolă în secțiunea ei. Întrebarea mea este ce facem cu threadurile jocurile care se lansează doar pe Xbox One și Xbox 360?
Bookmarks