Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 395 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #1401 SP
    Member temugin's Avatar
    Tampenii ca Ps4 este peste Xone o spun siteuri de profil, nu eu, deci implicit ii faci tampiti si pe ei, dar nu conteaza, probabil ca Anandtech si restu sunt niste sugaci care fumeaza tigari Carpati la scara blocului, sincer eu sunt pro Xone dupa E3 doar din faptul ca jocurile au rulat ok, fara freeze, racirea pare ok in consola, iar controllerul si mai ok, problema mare este politica de jocuri SH si internetul obligatoriu, poate si pretul putin sarit, sper sa nu vedem din decembrie plangeri gen - ''mi-au banat consola, desi eu nu am gresit cu nimic...'', dar nah Kinectul incorporat - mic incorporat, cam prea multe puse sa te priveasca din umbra, no offense. Si dupa tot razboiul intre Sony si Ms, vine Wii u cu 2-3 titluri si rupe tot, cum a fost si inainte.

2. #1402 SP
    Senior Member iPaul's Avatar

3. #1403 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am eu impresia sau cei de la Microsoft chiar isi dau singuri la caciula? Cum Dzeu sa spui asa ceva... "stick with 360"... Jenant.

4. #1404 SP
    Junior Member StevieG25's Avatar

5. #1405 SP
    Admin MonkY's Avatar

6. #1406 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

7. #1407 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    manga-langa-danga tu unde te-ai uitat ?
    Killzone, Mad Max, Watch Dogs, Driveclub, Destiny, Knack, Infamous, GT6, etc. astea-s manga ?! Esti manga, sorry!
    Mocrosoft a avut calitate in prezentare ?! Pai care prezentare ca au insirat un mixaj de gameplay-uri si trailere de nu mai stiai cand s-a terminat unul si a inceput celalalt. Hai fi serios...
    Prietene, poate nu ai vazut ca am specificat ca asta este gustul meu. Nu imi spui tu ce sa ma joc pe banii mei. In cazul in care nu s-a inteles... era punctul meu de vedere! Daca nu coincide cu al tau... asta este, ghinion de nesansa!
    Si nu era vorba de jocurile multiplatforma, era vorba de exclusivitati... In afara de Killzone, Knack si Infamous mai poti sa-mi spui si altceva? Driveclub ramane de vazut... poate fi foarte bine un alt NFS.... Deocamdata te poti baza pe Forza5 si GT6.
    Si tot din punctul meu de vedere killzone nu este si nici nu va fi Halo sau Gears.

8. #1408 SP
    Member eneea's Avatar
    voi ce intelegei din asta:

"Give your family access to your entire games library anytime, anywhere: Xbox One will enable new forms of access for families. Up to ten members of your family can log in and play from your shared games library on any Xbox One. Just like today, a family member can play your copy of Forza Motorsport at a friend’s house. Only now, they will see not just Forza, but all of your shared games. You can always play your games, and any one of your family members can be playing from your shared library at a given time."

nu zice ca trebuie ca membrii familiei sa fie pe aceeasi consola (din contra, zice anywhere), nu zic nici cum o sa ne verifice relatiile de rudenie si nici pana la ce grad...pot intelege ca ma pot "infrati" cu alti 10 useri pe forum si sa ne punem jocurile la comun? Stiu ca suna prea frumos ca sa fie adevarat...

Voi ce pareri aveti?

9. #1409 SP
    Member solaru's Avatar
    Parerea mea este ca autentificarea membrilor familiei se va face prin abonamentul XBOX Live family pack, unde membrii sunt autentificati pe consola unde este contul principal, dupa care ei isi muta profilele pe consolele lor. (asa este acum.) Referitor la jocuri, cred ca se poate da share la jocurile de pe contul principal. Nu cred ca fiecare cumpara alte jocuri si se pun la comun. Unde mai pui ca fiecare joc poate fi dat unui prieten gratis.
    Nu sunt nici ei prosti...

10. #1410 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eneea View Post
    Stiu ca suna prea frumos ca sa fie adevarat...
    Intr-adevar, suna... insa nu stiu ce defineste Microsoft ca fiind family members. Avand in vedere ca ei chiar cred ca toata lumea are contul real... fie vor verifica daca tu si ceilalti din familie aveti aceeasi adresa... fie vor lua in calcul doar membrii familiei de gradul 1 or something (adica dupa numele de familie). Fie va fi valabila treaba doar prin acel Family Pack (caz in care dai oricum o caruta de bani). Oricum, cred ca nici macar ei nu au habar cum vor sa faca limitarile astea...

11. #1411 SP
    Member eneea's Avatar
    Am impresia ca ori o sa fie o prea mare bataie de cap ca sa poti beneficia de optiunea asta, ori o sa renunte la ea fiind prea complicat de implementat

12. #1412 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Sau vor adauga un sistem pt. analiza sangelui, cum e pen-ul pt. glicemie. Asta ca nu cumva sa piarda ei 0.99 centi la o vanzare

13. #1413 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by solaru View Post
    Parerea mea este ca autentificarea membrilor familiei se va face prin abonamentul XBOX Live family pack, unde membrii sunt autentificati pe consola unde este contul principal, dupa care ei isi muta profilele pe consolele lor. (asa este acum.) Referitor la jocuri, cred ca se poate da share la jocurile de pe contul principal. Nu cred ca fiecare cumpara alte jocuri si se pun la comun. Unde mai pui ca fiecare joc poate fi dat unui prieten gratis.
    Nu sunt nici ei prosti...
    adica membrii familiei vor fi vazuti ca membrii ai familiei doar daca platesti 100$(50$ in plus fata de Live standard) pe an ptr Xbox Live gold family pack ?moar money they say..

14. #1414 SP
    Member solaru's Avatar
    Daca se va merge pe varianta cu XBOX Live... nu trebuie sa-si bata capul prea mult.

Membrii familiei ii poti adauga usor... trebuie sa le stii conturile de live pentru a-I adauga - user si parola. Adresa nu trebuie sa fie aceeasi, doar tara trebuie sa fie aceeasi. si asta e tot. nu verifica nimic altceva, si nici nu cred ca ar putea s-o faca dpdv legal (nume, parinti, etc...)

mai multe aici:
    Xbox LIVE Family Pack | Xbox LIVE Gold Family Pack Subscription - Xbox.com

Xbox LIVE Gold Family Pack | Add Members to Family Pack | Xbox Family Pack - Xbox.com

dealtfel, este specificat ca doar contul principal poate cumpara jocuri si puncte in present. Conturile secundare pot cumpara cu puncte sau sa faca redeem la coduri.
    dar cum punctele dispar, banuiesc ca aceste spoecificatii vor suferi modificari...

---------- Post added 12-06-2013 at 12:28 PM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    adica membrii familiei vor fi vazuti ca membrii ai familiei doar daca platesti 100$(50$ in plus fata de Live standard) pe an ptr Xbox Live gold family pack ?moar money they say..
    Live standard este un singur cont. Family pack este pt max 4 conturi care se pot juca online toti, singura limitare fiind aceea ca numai unul poate cumpara... cea ce e logic intr-o familie...
    Partea frumoasa este ca poti adauga membri, dar poti sa-i si scoti...

15. #1415 SP
    Member temugin's Avatar
    I-a scapat si lui nea Don un adevar, ramaneti la 360 si gloria de altadata sau deveniti membri permanenti la serverele MS.

16. #1416 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Attached Images Attached Images s4ujbgn.jpg

17. #1417 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Xbox One Pre-Order Product Information - Xbox.com

Xbox One-Supported Xbox Live Countries
    • Australia
    • Austria
    • Belgium
    • Brazil
    • Canada
    • Denmark
    • Finland
    • France
    • Germany
    • Ireland
    • Italy
    • Mexico
    • Netherlands
    • New Zealand
    • Norway
    • Russia
    • Spain
    • Sweden
    • Switzerland
    • United Kingdom
    • United States

Xbox One games are for activation and distribution only in specified geographic regions. See game package and/or retailer product information, for each game’s specific geographic regions.
    Sa inteleg ca la noi nici nu se vor vinde jocuri de X1? Oare consola se va vinde?

18. #1418 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    cred ca aceiasi situatia este acum cu X360 si cu PS3..niciuna dintre ele nu e lansata in mod "oficial"

19. #1419 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Asta e raspunsul sefului de la xbox pt fanii consolei?! Iti dai seama cat respect are pt ei...

20. #1420 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Bai frate da' e o diferenta de la cer la pamant intre Don "sugetare" Mattrick ala si Jack Tretton. Am urmarit adineauri un interviu cu el si da raspunsuri elevate, gandite... cu alte cuvinte se vede ca e un om cu capul pe umeri. Pai Don Pistol ala e ca un mucos de 12 ani care spune tot ce ii trece prin minte. Penibil...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 395 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast