Si cand se termina si vrei sa te joci, ce faci?
Printable View
Si cand se termina si vrei sa te joci, ce faci?
Se merge pe principiul "m-am jucat azi, il pun la incarcat ca sa nu raman fara baterie maine" :D Vrei sa te joci in timp ce incarca, cablu USB de 5m si gata. :nuts:
e o chestie de preferinte, si eu prefer bateriile sau acumulatorii, am acumulatori de vreo 5 ani si inca ma tin aproape o luna imediat dupa incarcare si daca se intampla sa raman pe moment fara "benzina" tot timpul exista prin apropiere vreun aparat foto, sau telecomnda, etc, pana mi se incarca acumulatorii
Mi-am luat frumos aceste chestii (vezi poza), acum vreo 3 ani. Functioneaza ca in prima zi. Am una in controller, a doua incarcata. Se descarca prima, inversez.
Sursa: Will Microsoft call its next generation console the Xbox Fusion? Domain names point to yes - FusibleQuote:
Microsoft has registered a number of domains under the name "Xbox Fusion."
According to an article by the website Fusible, pretty much every conceivable variation on the name - XboxFusion.com, XboxFusion.biz, XboxFusion.de, XboxFusion.co.uk etc - has been registered. Some currently re-route to Xbox.com, while others go to Bing. That's a search engine, apparently.
It’s not the first time the word “Fusion” has popped up in relation to Microsoft. Related trademarks were filed back in 2011.
So what is Xbox Fusion? Well, some outlets are speculating that it might relate to the name of the new Xbox. Other touted names include Xbox Infinity and just Xbox. But he truth is though, nobody knows.
What we do know, however, is that Xbox Fusion is clearly the name for something Microsoft has lined up. All will be revealed, we guess, on May 21st.
Asta mai lipsea
Peter Molyneux Talks Next Xbox and Fable MMO - IGN
Deci consola chiar daca nu va obliga sa avem always on, o vor face devii indirect, frumos. Imi pare rau ca am avut dreptate.
De ce? Ca ar aparea un MMO pe ea? Peter Molyneux este un visator. Traieste in jocurile pe care le-a "desenat"
Toata lumea, always on-line, always coca cola, dar toti innebunesc atunci cand este picat internetul.
Exact, stirea de acum 1 saptamana cu acel shooter sau ce joc o fi, exclusiv pt xbox 720, tot always on este, nici nu m-au interesat alte detalii. Pica netu, la revedere. Lasa i sa scoata xboxu cu net obligatoriu, poate ajung in situatia wii u,
UK Supermarket Drops Price of Wii U to £149
Peter a imbatranit degeaba, de la Fable 1 la 3 scorul a fost descendent ca si rating, a ales sa riste totul pe o alta carte, daca offline nu mai poate face ceva ok.
Eu am tot respectul pentru Molyneux dupa seria Black&White. Sa apara 3-ul pe Xbox3 si cumpar consola si jocul in ziua 1.
Si eu am respect, dar putea foarte bine sa scoata alt rpg sau Fable 4 nu mmo.
Mie unul mi se pare ca Molyneux s-a cam ramolit. Inainte era un inovator... acum vad ca o lalaie cu Fable in draci. Nu vede si el ca ia note din ce in ce mai slabe? Nu-l trage nimeni de maneca? Vorba lui tudyniuz... daca ar veni cu un Black & White "next-gen"... as fi... whoaaa. :)
eu zic sa asteptam pana la conferinta ca nu mai este mult :) mai mult ca sigur nu va exista acest always on sau ideea de a fi conectat in permanenta la internet pentru a juca ceva, pentru ca nu exista deocamdata internet in fiecare casa si sa fie cu o conexiune buna, in multe tari occidentale internetul este foarte slab si incet si vorbesc chiar si despre america, ca am vazut ce prost stau din acest punct de vedere. nu cred ca o companie ar face acest lucru pentru ca si-ar restrange aria de potentiali clienti, pe cand ei vor sa faca total invers, de ce credeti ca avem move sau kinect?
PS probabil cand vom avea WiFi peste tot in lume probabil atunci vom avea console bazate exclusiv pe internet :-? zic si eu...
Man vezi ca Molineux nu se mai ocupa de Fable, si-a incheiat anul trecut toata treaba cu Microsoft si acum are alt studio. Iar fable ca francinza a ramas impreuna cu Lionhead la Microsoft. Eu unul inca cred in Molineux sa mai scoata ceva buna (fara sa-si bage breun studio coada in procesul de creatie),.
Se pare ca next XBOX nu va necesita o conexiune permanenta la internet... cel putin nu pentru a juca jocuri!
Report: The Next Xbox Will Let You Play Games Offline
Pana la urma probabil ca va fi la fel de always online ca si PS4... doar butonul ala de "share" nu e pus acolo de forma!
Nu necesita el ca si consola, INSA sunt deja 2 jocuri care cer always on, Fable mmo si un shooter. O ''dau la intors'' mai pe romaneste, chiar daca l scot cu net isi permit dupa aceea sa rectifice, MS e un gigant financiar. Exista si problema licentei pt Blu ray, este posibila amanarea lansarii.
Serios daca-l face MMO, mi se pare normal sa ceara sa fie always-on :)...
Temugin este pe acest thread un mare troll.
Am înțeles că nu o să cumperi un Xbox 720 din cauză că va avea online access.
Temugin, dude, vii cu niste afirmatii...nu stiu de unde le scoti...de ce sa fie problema licentei blu-ray si de unde ai scos ca este "posibila" o amanare? inca nici nu se stie cand o sa se lanseze.
pe mine nu always-on-ul m-ar face sa ma indrept spre alta consola, ci plata unui abonament lunar pt multiplayer, am mai zis-o ca e singura platforma care cere asa ceva :)