xbox one....urat nume, frumos joystick ,sa vedem continuarea
Printable View
xbox one....urat nume, frumos joystick ,sa vedem continuarea
Tocmai a fost anuntat. Ladies & gents, meet Xbox One!!
Reveal Trailer
pana acum, ma doare capul. kinect xbox kinect xbox. ma intreb daca o sa putem folosi si noi respectivele functii. pana acum, 0 din ceea ce cred eu ne intereseaza pe toti: 0 jocuri
cred ca am auzit cuvantul '' kinected'' :))
sunt curios de grafica la jocuri
---------- Post added 21-05-2013 at 08:22 PM ----------
eu ma uit pe ign live , e hd si merge perfect
Urat... :(((
VCR One
E urat in draci, nu stiu ce le-a fost in cap...
Pentru mine arata ca o versiune 'fat' de ps2 scph 90001
Imi place la nebunie cum arata!! Nici nu imi puteam dori ceva mai frumos de atat. Ca sa nu mai spun ca imi place numele: Xbox One. Deja nu mai am rabdare sa pun mana pe el, mai ales ca s-a facut precizarea ca se va lansa "all around the world, later this year". Soooo:
http://www.youtube.com/watch?v=sCZLB6oqBps
serios ? chiar asa urat o sa fie ? nu il mai modifica ? mie designe-ul la XBOX 360 slim mi-a placut mult dar asta nu .
Nu necesita ALWAYS ONLINE INTERNET CONNECTION.
Au zis ca il mai modifica daca nu ne place... Later this year... :))
Fiecare cu preferintele lui. Dar din cate am observat majoritatea gamerilor tin la aspectul consolei. Daca nu modifica un pic aspectul eu zic ca o sa fie un mare dezastru. Acum depinde si de om, de ce ii place. Eu unul sunt fan Nintendo, Sony, si chiar Sega ( desi au iesit din lumea consolelor momentan), numai xbox nu imi place. DAR, sunt multi oameni care o sa cumpere noua consola asa cum este pentru ca na, xboxul e preferatul lor (si sincer ii inteleg perfect). Problema e cu restul gamerilor. Daca Sony vine cu ceva mai atractiv cei de la MS o sa piarda ceva clienti. Parerea mea. :D
Bun, deci Xbox TV.
Nu m-a impresionat cu nimic, din pacate. Pana si focile aduse acolo sa chiuie si sa aplaude au fost anemice.
Mda, amin pt controller. Nu am ce comenta despre jocuri, dpdv personal a fost decat ''praf in ochi''. Nici nu au precizat daca va fi sau nu always on atat de tare erau obsedati de pasele fotbalistilor. Si ce se intampla daca acel senzor vede mai mult decat este necesar ? Daca vrea sa joace fratele la xbox, este nevoie de alte setari sau merge doar la 1 user ? Later this year folks.:)
Sunt gata sa pariez ca multe din "trailerele" care ni le-au aratat au fost 100% CG .
Au trecut foarte repede peste specificatii ca si cum ar fi vrut sa le ascunda un pic.
- - 8GB RAM
- - Blu-ray drive
- - 500GB hard drive
- - Architecture has three operating systems in one
- - USB 3.0
- - 64-bit architecture
- - Various power states
- - Built-in Wi-Fi
Nu au infirmat zvonurile legate de always-online deci asta nu poate fi de bine.
S-au axat prea mult pe chestii de care nu ne pasa (TV & fantasy football :( ).
Dar cel putin au avut 2 femei pe scena deci a fost de nota 10.
PS4 go home!
EDIT: defapt s-a confirmat ca nu e always online:
“No, you don’t always have to be connected. But for a lot of things like multiplayer gaming, for streaming content from the Internet, you’re gonna need an Internet connection. That’s the world we live in.”
Cel putin nu au facut si prostia asta ;)) .
parca il scot dinadins asa ca sa aibe ce sa scoata iar dupa un an de zile, mi-a placut totusi ca vor scoate vreo 8 jocuri exclusive noi.
o veste cam proasta: Xbox One will not be backwards compatible with Xbox 360 games :(
Xbox One will not be backwards compatible with Xbox 360 games | N4G
Unde pot vedea "conferinta" sau ce a fost? :)