Scrie la sfarsitul filmuletului "Coming Holliday 2015". E interfata bazata pe Windows 10...
Printable View
Scrie la sfarsitul filmuletului "Coming Holliday 2015". E interfata bazata pe Windows 10...
multumesc , sa vedem ce o sa mai stie sa faca intre timp
Asta e de apreciat la Microsoft, fiind o firma de software au grija sa aduca update-uri. Va amintiti cum pe 360 am avut 3 dash-uri diferite? Iar de fiecare data au adus imbunatatiri, au facut un OS mai evoluat, etc. Asta fata de PS3, care amaratul era in urma inca de la lansare, dar n-a primit refresh-uri de genul.
Eu abia astept update-ul asta la One, fata de 360 nu imi place cum arata sau se misca momentan.
Xbox rulz - atat. Restul sunt vorbe [emoji14]
Contine si clip, nu-l pot pune aici.Quote:
Microsoft's Xbox Elite Wireless Controller is one of the most impressive console controllers we've ever seen. Like a high-end gaming mouse, the parts of the controller can be removed and replaced, but unlike many high-end gaming mouses, the Elite controller's customization is easy: joysticks and paddles pop on and off like magnets on a refrigerator. This could be the perfect controller for anyone who spends large chunks of their week with the Xbox — and also has some disposable income.
Cu functioneaza Game Streaming de pe Xbox One pe Windows 10 PC Xbox One to PC Streaming: Check Out What Xbox Games Looks Like on Windows 10 | DualShockers
https://www.youtube.com/watch?featur...vgXZqQSf4c#t=0
Cum spunea si Monky, mi se pare, compatibilitatea xbox one cu xbox 360 functioneaza prin intermediul unui emulator software. Este un interviu facut recent. Il puteti vedea mai jos. Pe cand Sony cu asa ceva? Adica si Microsoft recunoaste ca multi gameri au pus "suflet" in toate jocurile cumparate pe disc sau digital.
https://twitter.com/engadget/status/611759733117190144
Sunt eu orb sau chiar nu exista pe store o rubrica separata cu reduceri? Posibilitatea de a sorta jocurile in functie de pret exista? Eu nu gasesc nimic pe store-ul asta.
mark: Sony a anuntat deja ca nu are in plan BC... practic si-ar killari singuri PlayStation Now, in care au pompat tone de bani.
tudyniuz: Ba da man, ai sectiune de discount... nu stiu daca poti sa sortezi, n-am incercat. Oricum, ai sectiune cu toate discount-urile direct pe site-ul xbox.com: Sales and Specials | Xbox Live.
Pai e cam degeaba daca nu am si pe consola :(
Ai mai si pe consola, ca doar de-acolo imi cumpar jocurile la oferta. Nu-s la consola acum, dar promit sa-ti spun unde intri cand ajung acasa...
Cred ca la deals with gold
Care este cel mai ieftin site pt xbox live 12 months?Vreau sa platesc cu cardul ca nu am paypal.
http://www.cjs-cdkeys.com/products/X...etCurrencyId=3
32€
Sunt de incredere. Am luat multe lucruri de la ei in ultimii ani.
Sau electronicfirst.com
Sweet!
Acum am văzut ca acel controller se poate cumpăra și separat, sper să ajungă și pe la noi
Si eu is tare curios cand vin pe la noi controllerele astea cu jack de 3.5 :D
Mi-au confirmat niște cunoștințe că o să avem și în Altex minunăția de mai sus la 1800 de lei