Am avut NFS 2015 timp de 10 ore prin EA si am jucat ca si cum as fi avut jocul cumparat, ajunsesem pe la 20% ...
Printable View
Am avut NFS 2015 timp de 10 ore prin EA si am jucat ca si cum as fi avut jocul cumparat, ajunsesem pe la 20% ...
Oare merge sa cumpar direct din store cu card visa de la BT?
La jocurile de genu asta, merge fara probleme. Dar la jocurile unde ai poveste si misiuni, nu merge. La fel a fost si la Unravel, un trial de 10h. Iar jocul cred ca-l poti termina in 4-5h. Dar au fost doar primele 2 nivele, pe care le puteai rejuca in toate acele 10h.
Btw lume, se poate trimite un joc, ca si gift ? As vrea sa ma ajute cineva cu cont de US, cu un joc cumparat (digital) si sa-i virez banii.
voi ce v-ati cumpara sau ati cumparat de la xbox ultimate sale?
ma gandesc sa cheltuiesc doar 250 ron/61$
as avea 2 pachete
far cry 4 16$+the witcher 3 25$+middle earth shadow of mordor 10$+chivalry/season pass la ryse son rome 10$
sau the division 41$+middle earth shadow of mordor 10$+chivalry/season pass la ryse son rome 10$
Eu unul nu as cumpara The Division atat de scump, iar Far Cry 4 deloc. But hell, fiecare cu ce-i place :P
Eu am luat batman si cu ryse son of rome
Este o varianta :)
---------- Post added 06-07-2016 at 17:02 ----------
Eu la ryse son of rome nu am luat si season pass
la 10 $ ai ryse son rome legendary edition care include si season pass
eu am deja ryse dar e standard
A e bun atunci :D
Pe 12 iulie primim NFS 2015 prin EA Access, acum imi pare bine ca nu l-am cumparat:%%
E f tare chestia asta cu free play days. Am descarcat Halo5 in ultima zi din cele 5, si desi perioada s-a incheiat de acum doua zile, ma pot juca in continuare linistit campania. Pacat ca nu-mi place jocul, dar... gestul conteaza.
Si Unravel e gratis din 12 Iulie cu EA Access
Sent from Xbox Dashboard
Da si din 30 august Plants vs Zombies GW2
Daca inca am NFS 2015 instalat si mai am vreo 2 ore din cele 10 de trial o sa trebuiasca sa-l reinstalez pe 12 iulie?
Gata m-am invatat minte, nu voi mai lua niciodata un joc EA, mai ales pe Xbox One. Degeaba am cumparat FIFA 16, NFS 2015 ca apar la sub un an de zile si cred ca adunat cele 2, m-am jucat vreo 20-30 ore doar MP oricum. Data viitoara daca nu ma pot abtine, macar de il iau pentru PS4 si il vand cand apare prin EA Access.
Btw, Ryse se poate juca co-op?! Am crezut ca e doar single player. E ceva de capul lui? Eu il am pe Steam, insa sincer m-as gandi sa il iau pe Xbox.
Ma tenteaza sa iau si eu Ryse: Legendary edition dar vad ca este bundle. Trebuie cumparat si jocul? Nu prea inteleg cum e cu bundle-urile astea. Bundle-ul este tot joc?
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Eu l-am luat jocul si este complet cu toate dlc-urile.la jocul the crew cum o pot lua de la inceput?l-am dezinstalat,sters salvarile si degeaba tot de un am ramas il reia