Multumesc, sa se bucure si altcineva de joc, e superb!
Printable View
Am cumpărat de pe Cdkeys 3 ani de xbox gold live Brazil 123 lei pe an, activat cu Urban Vpn după care am făcut update la game pass ultimate cu 1£ . Iar acum am trei ani de xbox gold live şi game pass
A trebuit sa schimbi regiunea la Store pentru a putea activa codurile. Eu am un cod de 6 luni și nu-l pot activa. Mie îmi spune sa schimb regiunea la Store chiar dacă sunt cu vpn
Sunt pe regiunea UK. Nu am schimbat nimic. Codurile le-am activat din pc, doar cel de pass din xbox
Nu am avut activată oferta. Când am activat îmi zicea că se activează 36 de luni. De asta am şi luat 3 ani gold. 370 lei 3 ani de gold şi pass împărţit pe două console :) mai mult decât superofertă
Se poate face share la game pass ultimate? Și aici ma refer sa ma loghez cu un nou cont pe care nu am avut activat serviciul game pass ultimate și sa cumpăr cu 1$ acele 3 luni și sa fac share pe contul vechi.
Da. De pe contul cu subscriptie, seteaza consola ca home Xbox.
Am înțeles. Mersi
Salut.Am nevoie de indrumari si cred ca voi ma puteti ajuta. Vreau sa imi iau si un Xbox ( am deja un PS4 ) . Ca fiecare si eu astept next-gen cu mult interes. Asa ca ma gandesc acum sa imi iau un Xbox One X ( sa vad cum e si consola si jocurile lor etc etc) si sa ma duc pe next gen undeva la mijlocul 2021!!? Voi ce ma-ti sfatui in cazu de fata?
Daca dispui de banii necesari, ia linistit un One X si ramai cu el minim 1 an (dar cred ca poti sta chiar si 2). In schimb iti recomand sa astepti ceva reduceri, pentru ca pretul full (~1800 lei) e cam mult, dat fiind faptul ca in jumatate de an vom avea noua generatie la ~2500 lei.
De buget dispun. Probabil ca voi cumpara un Xbox One X şi voi trece la next gen anu viitor în septembrie. Văd eu ce fac , depinde de ce jocuri ies că , alea de fapt sunt baza de plecare.
Gasesti XOX la Altex sau emag cu 1400
Mersi, am gasit la emag cu 1400. Tare sunt curios sa vad cum e si pe xbox.
Da , vreau sa incerc si xbox live , game pass si tot ce ofera.
---------- Post added 03-06-2020 at 17:50 ----------
Un monitor 4k pentru One X . Ceva sfaturi!?
Eu am luat un Philips Momentum pentru Xbox One X ! E perfect pentru living / couch gaming. Are setarile un pic mai tricky dar cand le obtii ai activate toate functiile mai putin dolby vision in setarile xbox. Cu 4k - support Hdr - Freesync - este foarte versatil pentru dimensiunea sa !
https://www.youtube.com/watch?v=S7ScOHuOuHE
Salut , ce țară de origine să setez să nu am probleme la efectuarea plăților online cu cardu bancar!?
Salut. Cam orice tara din Europa cu suport oficial. Eu am pe UK, dar merge si Germania sau alte tari.
Microsoft is shutting down Mixer and partnering with Facebook Gaming - The VergeQuote:
Originally Posted by The Verge