Originally Posted by
MonkY
Cat despre "sa te inchini in fata lor", nu a zis nimeni sa faci asta. Insa a ignora toate datele tehnice, toate declaratiile oficiale precum si toti developerii, no offense, dar se numeste fanboysm. Imi place ca acum ignori datele tehnice, dar continui sa dai exemplu cu datele tehnice de la generatia trecuta - hotaraste-te: ori le iei in calcul, ori nu le iei? De fapt, aici revine fanboy-ul, care ia in calcul doar ce-i convine.
Referitor la "tu chiar crezi ca nu puteau sa bage inca 3GB RAM daca era nevoie", trebuie sa spun ca iarasi esti in necunostinta de cauza. Initial Xbox One-ul avea 4GB RAM (devkit-ul venea cu 8GB)... Si dupa ce au anuntat cei de la Sony PS4 cu 8GB RAM, si-au dat seama ca nu au nici cea mai mica sansa daca vor ramane la 4GB RAM. Deci da, dupa cum vezi, daca era dupa zgarcitii aia, acum aveam o consola cu 4GB RAM, din care 3GB ocupati de OS-uri.
Cat despre faptul ca tu vrei sa stai pe Skype in timp ce te joci, asculti muzica si te uiti la film... sa fii sanatos! Din partea mea, poti sa te si maimutaresti la Kinect in timp ce faci toate astea, nu se supara nimeni! Insa de aici trag 4 concluzii: 1) nu esti gamer 2) nu esti cinefil serios 3) nu stii sa asculti muzica si 4) cred ca ai gresit gadgetul pe care poti sa faci asta linistit de atatia ani de zile; se numeste PC! Aici vorbim de console, la naiba...