in plus precomezile ar trebui sa sara dupa E3, acum in ce tabara depinde de conferintele de astazi ;)
Printable View
in plus precomezile ar trebui sa sara dupa E3, acum in ce tabara depinde de conferintele de astazi ;)
Nu-i nimic ca aflam astazi cum arata si consola celor de la Sony :)
P.S. Mai sunt 3 ore si 51 de minute pana la cel mai mare fail de la E3, adica conferinta Microsoft... I'm bringing popcorn :evil:
Daca nu faci niciodata pre-orders dar vorbesti despre pre-orders, inseamna ca ai postat in necunostinta de cauza, doar de dragul de a posta :(
Sper sa se intample asa... ar fi chiar aiurea sa nu aiba playable demos pe PS4 la E3. Daca iar vin cu "gameplay on a powerfull PC" se fac de cacao...
Eu inca mai sper la o minune...
unul nou
si... un mesaj ascuns? sa fie o coincidenta ca sunt fix 23 de caractere in mesaj? :-?
Nu am postat de dragul de a posta, ci am postat raspunzandu-ti la intrebarea daca as face preorder la ceva ce n-am vazut inca cum arata. Dar daca as face preorder, as astepta intai sa vad cum arata PS4 si dupa aceea m-as decide intre cele 2 console next-gen, nu m-as arunca dinainte sa fac preorder la XBOX One, decat daca as fi fan XBOX.
Eu nu inteleg fractura de logica la tine. Intai contrezi ideea pe care am expus-o (cum ca numarul de comenzi e normal sa fie mai mic la PS4 pentru ca nu avem o cutie) cu faptul ca "pentru unii conteaza jocurile si nu cutia"... dupa care postezi fix invers spunand ca nu ai face preorder daca nu ai vedea cum arata PS4, adicatalea cutia. Make up your mind... damn...
:runnaround:
catalineatza ori e adeptul dublu-ganditului ori e :crazy:
Eu unul vreau sa-i multumesc lui catalineatza08
Pana acum nu folosisem functia de "ignore list"
Catalineata, linsiteste-te ca ti-am promis ca te musc de morcoveata!! :flash:
Back to Xbox One guys... please! [-O<
ETA 2:30 hours...
^ 1:30 hours :P E3 2013 Microsoft Press Conference - GameSpot.com
LE: lol http://i.imgur.com/3gKjmI1.jpg
Cred ca toti cei care si-au facut preorder la xbox one sunt de fapt, angajati microsoft, obligati sa-si cumpere propriul s h i t :)))
Ultimul banner presupun că este o glumă ? Nu-mi dau seama pe telefon.
Si eu m-am uitat atent, zoom pana am facut un pixel mare cat 5 monitoare.. si tot nu-mi dau seama :)) Posibil sa fie PS, posibil sa nu fie... I guess we'll never know.
nu stiu daca glumiti sau nu, dar este fake
Iata ca ''ziua judecatii'' a venit alaturi de E3 pt MS, oricat de bune ar fi jocurile aduse de ei - ramane problema de check online la 24h si jocurile sh, 2 puncte care lovesc dur in piata de jocuri. Abia astept sa ne spuna ce putem face pe noul Xbox, fara internet se pare ca mai nimic, consola = BRICK si la propiu si la figurat.
Dar hai mai bine nu te uita.
@temugin daca si celalalte zvonuri se adeveresc si vor dezvalui 20 de jocuri, dintre care am inteles ca nu sunt tocmai pentru kinect, nu te grabi sa-i canti deja prohodul, in urmatorii ani se pot schimba multe :) nu la fel s-a zis de ps3 ca era al naibii de scump si sony tot pierdea bani cu fiecare sistem vandut ? uite ce bine sta acum ;)