Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 34 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 673

Thread: Titanfall

1. #421 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    E excelent DLC-ul (hartile sunt excelente si impun un ritm de joc foarte alert) dar pacat ca nu le-au integrat alaturi de celelalte. Sincer sa fiu ma cam enerveaza ca sunt 2 meniuri separate...
    1. ATTRITION
    2. EXPEDITION ATTRITION
    Daca vreau sa joc celelalte harti tot trebuie sa ies din lobby.

Din 106 meciuri jucate pe noile harti am pierdut 2 (unu din ele la 299/300 iar celalalt pt. ca am jucat ca un fraier si "n-am calmat situatia" cand trebuia :/) grrrr! uai ce m-am enervat...

Am cateva pe canalul de twitch salvate (inclusiv ala)

---------- Post added 28-05-2014 at 23:30 ----------

Am primit un raspuns pe pagina lor de fb:
    • Great feedback! Thanks for the suggestion. Any changes to the game will be announced here so stay tuned!
    Cam generic raspunsul dar ma bucur ca macar m-au bagat in seama

2. #422 SP
    Cei trei care au speriat vestul
    Attached Images Attached Images 20140601013454.jpg

3. #423 SP
    NI MAAAAAAAAAAA! Sper sa le scoata la vanzare, vreau sa le coelctionez PE TOATE!
    Attached Images Attached Images 10397280_814982045179772_1423095690764071429_o.jpg

4. #424 SP
    Member denists66's Avatar
    Titanfall este singurul motiv pt care mi-as schimba ps3 pe 360, este absolut superb !

5. #425 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Superb este pe xbone, pe 360 e nasol cu discul, ca se invarte non stop. Jocul nu are optiune de instal...

6. #426 SP
    Pai si de ce se invarte non stop daca jocul e online only :/ (oare asa e si pe XO?) eu am doar varianta digitala pt. XO

7. #427 SP
    iry
    Nu, pe xbone are optiune de install. Nu inteleg de ce pe xbox 360 nu au facut acelasi lucru.

8. #428 SP

9. #429 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    O curiozitate: pot juca multiplayer campaign offline, cu boti? Sau totul este exclusiv online? Am cautat peste tot, insa Google imi returneaza rezultate dinaintea lansarii.

10. #430 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Totul online.

11. #431 SP
    !!!!!!!!!!!
    Attached Images Attached Images 10452920_819898568021453_2502199057199239780_o.jpg

12. #432 SP

13. #433 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Draguta Abbie si se vede ca isi da interesul fata de Tina de la Ghosts.

14. #434 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am si eu cateva ore la activ, este demential multiplayerul. Numa' bun pentru mine: arcade, roboti, super fast, movement, speeeeeed.. Am insa ghinionul sa ajung in echipa cu cei mai slabi jucatori posibili, parca-s boti din aia. Daca avea si vreun mod free for all, eram in orgaZm continuu. Stiti cumva daca s-a discutat vreodata despre free for all?

15. #435 SP
    Junior Member kent4nzw0w's Avatar
    mi l-am luat si eu, daca vreti sa facem un party add kent4nzw0w . dar beware, <- n00b

16. #436 SP
    iry
    48 ore free pe Origin
    Attached Images Attached Images tf.png

17. #437 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Are cineva idee sau imi poate spune de ce se misca atat de prost Titanfall-ul?? Mai ales in Multiplayer? Merge execrabil...

18. #438 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Quote Originally Posted by ShpioOn View Post
    Are cineva idee sau imi poate spune de ce se misca atat de prost Titanfall-ul?? Mai ales in Multiplayer? Merge execrabil...
    Probabil ai lag. Vezi ce latency ai in meniul principal in dreapta unde scrie pe ce server esti conectat (default la noi e West Europe).

19. #439 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    67MS am. Asta ce inseamna? Habar n-am. Sunt noob in ceea ce priveste latente & stuff.

20. #440 SP
    Member noss <3 ciorica's Avatar
    Quote Originally Posted by ShpioOn View Post
    Se misca greu si in training?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 34 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks