Facem , ieri am jucat repede 3 meciuri de Warzone , eram curios de noua harta dar nu am prins-o .
next update brings
Facem , ieri am jucat repede 3 meciuri de Warzone , eram curios de noua harta dar nu am prins-o .
next update brings
Jucătorii de halo 5 pe xbox one din romania aproape inexistenti...eu ma joc mai mereu cu încă un prieten sau doi,rar găsim a3-a persoana...pacat
Iti recomand sa joci cu straini (de preferat UK ca-s mai aproape de ora noastra) nu mai sta dupa romani. Eu trec prin asta la aproape fiecare joc...
Sunt nenumarate forumuri de gaming sessionste poti uita acolo si gasesti cu cine sa joci 100% sa faci ce vrei si sa joci cat vrei.
N-are rost sa tot asteptica trece vremea jocului trece hypeul...
![]()
o veste buna pentru cei care nu au jocul si si-ar dori sa-l incerce macarjocul se va putea dw si juca pe gratis incepand de astazi pana pe 5 iulie! dar inainte sa sariti pe marketplace va aduc aminte ca o sa aveti nevoie de aproape 90 de gb liberi pe hdd. de asemena in aceasi perioada pretul jocului se va reduce temporar cu 50%.
To celebrate the release of Warzone Firefight next week, the full game of Halo 5: Guardians will be available to download and play FOR FREE to all Xbox Live Gold members from June 29 to July 5 as part of Xbox Live’s “Free Play Days” program. Additionally, Halo 5: Guardians will be on sale for 50 percent off during this same time. There’s no better time to join the Spartan ranks!
Read more at Xbox Wireust an information for those who plan to download this as part of the Free Download Promo:
Halo 5 is already 81GB large and with this Update it will probably crack the 90GB mark pretty easily.
Un pret bun...zic eu!
Halo 5 Guardians Digital Deluxe Edition Xbox One Digital Code CD Key, Key - cdkeys.com
Bookmarks