Bun, sunt un mare fan Gears of War, trilogia am jucat-o pe Insane și obligatoriu co-op, așa se joacă jocul ăsta. GoW Judgment nu am reușit să îl termin nici pana azi, deci nu-l pun la socoteală. Am jucat azi 4-5 ore cu un prieten care are XOne, pentru asa ceva și-a cumpărat consola, l-am înțeles perfect, așa am făcut și eu cu 360. Nu vreau sa dezvolt prea mult pentru că mai ales aici avem câțiva băieți care nu acceptă decât părerile pozitive. Repet, am iubit trilogia GoW, o capodoperă dar au nenorocit seria asta. Povestea e, nu stiu, hai sa nu zic proastă, nu se ridică la nivelul trilogiei. Arată bine dpdv grafic dar serios acum
Probabil în MP o sa fie extraordinar, nu m-a interesat niciodată MP-ul in Gears, stiu ca am pierdut mult. Eu am cumpărat seria doar pentru inovație și poveste. Gameplay-ul e de 10 ca întotdeauna dar povestea e cea mai slabă dintre cele 5 jocuri de până acum. O sa il termin pentru că am promis dar nu m-a convins. Chiar sunt curios care sunt părerile voastre, mai ales ales Alan Poe și nu în ultimul rând Raskolnikov, care stiu ca la fel ca mine este un mare fan Gears, poate mai mare si mai iertător decât sunt eu.