Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 13 of 13

Thread: Xbox one sau xbox 360?

1. #1 SP
    Junior Member tza_crow's Avatar

Xbox one sau xbox 360?

Salut,

Ma poate ajuta cineva sa ma decid?
    Doresc sa-mi iau o consola xbox, si nu mapot decide daca sa merg pe 360 sau pe one. Consola o vreau pentru mine sii pentru junior. Pentru junior doresc multe jocuri de kinect. Intrebarea mea este daca pentru one sunt jocuri multe pentru kinect. Eu nu am reusit sa gasesc o lista precum cea de la 360. Astept pareri. Poate si link-uri catre liste cu jocuri kinect pentru one.

Multumesc.

2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Salut

Avand in vedere compatibilitatea cu jocurile de 360 la care lucreaza Microsoft, eu iti recomand One. Vei avea parte de jocuri serioase, numeroase titluri pentru Kinect + cele care vor fi adaugate in lista de backwards compatability din libraria X360 si vei avea o consola mai future proof. Dupa ce juniorul mai creste o sa isi doreasca si jocuri mai noi si mai serioase, iar One va oferi asta.

Lista jocurilor care suporta Kinect e subtirica momentan, dar se vor adauga si titluri de 360 in viitorul apropiat. Eu nu as mai recomanda o consola veche de 10 ani daca iti permiti pasul spre ceva mai nou precum One.

3. #3 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Dar vezi ca jocurile Kinect de Xbox 360 nu vor merge pe One. Totusi sunt cateva jocuri destul de ok pentru Kinect pe Xbox One, si oricum nu ai ce face cu Xbox 360, e mult prea vechi. Doar in cazul in care nu ai budget-ul pentru Xbox One, altfel mai curand merge pe un Wii sau Wii U, daca vrei jocuri party.

4. #4 SP
    Member blondutzu's Avatar
    nu stiu exact ce varsta are juniorul dar cred ca WiiU este mai potrivit. Jocuri mai multe si mai bune (comparativ cu cele de kinect), potrivite oricarei varste. Totusi daca plange dupa Call of Duty nu intrista baiatul si ia un X1

5. #5 SP
    Junior Member mhn3a's Avatar
    Wii U are niste jocuri mult mai bune si mai destinate copiilor

6. #6 SP
    Junior Member tza_crow's Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri.

7. #7 SP
    Banned orionpaxbb's Avatar
    salut, playstation 4 este o console potrivita pentru familie, pentru copil va puteti juca impreuna cu jocuri gen Playroom sau jocuri de familie ca LittleBigPlanet 3, Knack si multe alte jocuri indie

8. #8 SP
    tu ai prea mult timp liber cu siguranta relax, smell a flower, anything

9. #9 SP
    Junior Member player_mike90's Avatar
    care e diferenta dintre Consola Xbox One 1TB si Consola Xbox One 1TB Limited Edition Halo 5 Guardians ?

---------- Post added 29-11-2015 at 14:42 ----------

Quote Originally Posted by player_mike90 View Post
    care e diferenta dintre Consola Xbox One 1TB si Consola Xbox One 1TB Limited Edition Halo 5 Guardians ?
    in afara de pret.

10. #10 SP
    In afara de faptul ca vine cu un joc, Halo edition are si un skin diferit

en-intl-l-pdp0-xboxone-biggs-console-bundle-kf6-00058-rm1-mnco.jpg

11. #11 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    + sunetul start/stop cum au toate din seria limited ed.

12. #12 SP
    Junior Member VLAD62's Avatar
    poate cineva sa-mi spuna daca jocurile kinect xbox360 merg si pe kinect xbox one ?

13. #13 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Quote Originally Posted by VLAD62 View Post
    poate cineva sa-mi spuna daca jocurile kinect xbox360 merg si pe kinect xbox one ?
    Nu merg.

Trimis de pe al meu D6603 folosind Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks