Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 72

Thread: Switch 2 - achizitie din Romania

1. #41 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Stie cineva de ce Playstation 5 costa la fel la toate magazinele de la noi si chiar la fel ca pe Amazon, dar cand vine vorba de alte produse de gaming fiecare retailer isi pune ce marja de profit considera? Sta Sony cu bata pe magazine, iar pe Nintendo/Microsoft/Nvidia ii doare in cot?

2. #42 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Scump la emag
    Eu ma mir cumde lasa sa platesti la livrare? Oare e ceva bug sau nu e cererea mare + pretul mai piperat ii determina sa accepte orice fel de precomanda?

3. #43 SP
    Member codpin's Avatar
    Pai Microsoft nu vinde oficial console in Ro deci e vestul salbatic.

Nvidia nu vinde direct ci prin implementari de la diferite branduri si acolo face fiecare ce vrea.

Nintendo din cate vazusem pana acum aveau o politica stricta de pret si erau toti aliniati. Probabil va fi la fel dupa lansare si cand va fi pe stoc consola.

Sony, don't know. Probabil au politica de pret bine stabilita si respecta un msrp.

Cam asa imi explic eu situatia. Nu lucrez in retail deci sunt pur speculatii.

4. #44 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Eu nu am avut noroc cu eMag la nici o precomanda pana acum. De fiecare data am ajuns sa o anulez pt ca in general nu precizeaza nici un termen de livrare. Mai mult decat atat iau mai multe precomenzi decat stocul pe care il primesc si astepti cu saptamanile sa livreze produsul dupa lansare. (Am patit asta la iPhone)

Cu Altex in schimb nu am avut probleme la precomenzi, ba chiar au fost cazuri in care produsul a fost livrat mai repede.

Is curios daca voi aveti o experienta mai buna cu eMag la precomenzi.

5. #45 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by gug View Post
    Is curios daca voi aveti o experienta mai buna cu eMag la precomenzi.
    Eu am primit PlayStation 5 day one in 2020 cu precomanda data cand s-a anuntat consola. Precizez si ca dupa 2 ani consola s-a stricat si mi-au inlocuit-o cu una noua, dar cam aici s-a oprit experienta mea placuta cu emag. La capitolul buleli, as adauga multe, dar nu fac subiectul threadului.

6. #46 SP
    Member VictusG's Avatar
    Pe mine ma puteti baga la pierderi.
    Attached Images Attached Images img_1901.jpeg

7. #47 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ce s-au șmecherit astia de la emag.
    Pun prețuri de Magazinul lui Gică din colț.
    De Xbox nu mai vorbesc, prețul la digital edition white este mai
    mare decât Xbox series X normal ! (3500 vs 3100 și așa imense)

Salvează Altexul onoarea ?

8. #48 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Multumesc! Dau o bere!
    Daca ar fi sa adaug ceva legat de emag ar fi ca.... sunt cam impredictibili cand vine vorba de jocuri in general. Te lasa pana in ultimul moment ca sa-ti spuna ca nu mai vine. Nu au informatii, etc. Deci fara prea mari asteptari.
    Legat de Amazon, am facut cateva retururi pana acum. Toate s-au rezolvat fara probleme.
    Attached Images Attached Images img_3028.jpg

9. #49 SP
    goe
    Junior Member goe's Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    Știe cineva dacă Nintendo livrează în România (în timp util) și cum se procedează cu garanția în cazul în care se strică produsul? Se merită cumpărat direct de la ei sau mai sigur e de la un retailer de la noi?

Edit: e live precomanda și pe eMag https://www.emag.ro/consola-nintendo...f=fav_pd-title
    CD Media pot acoperi garanția inclusiv pt consolele cumparate din My Nintendo Store

10. #50 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by goe View Post
    CD Media pot acoperi garanția inclusiv pt consolele cumparate din My Nintendo Store
    Cd media sunt gamers.ro ?

11. #51 SP
    goe
    Junior Member goe's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Nu, CD Media sunt importatorul oficial de Nintendo products in regiune. Nu au magazin retail. dar o sa ii vezi menționați pe orice consola sau joc Nintendo cumpărat de la magazinele mari (emag, Altex, carrefour etc)

gamers.ro din ce am observat nu vând produse aduse pe canalul oficial. jocurile pe care le-am comandat in trecut de la ei au coperta in italiana, franceza, germana ...

12. #52 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu cred, gamers.ro sunt https://www.konzolvilag.hu/ , care sunt partener oficial Nintendo: https://www.nintendo.hu/partnerboltok-listaja/ .
    Interesant ca in Ungaria vand Switch 2-ul mai scump ca la noi.

13. #53 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    CD Media SE e un grup ce distribuie console si jocuri in 13 tari: Home - CD Media S.E.. Sediul lor e in Bucuresti (fosta Best Distribution SRL - gameshop.ro). Nintendo cu ei lucreaza.

Ii gasiti pe Facebook, posteaza in romana: https://www.facebook.com/CDMediaSE/.

14. #54 SP
    gug
    Este disponibila consola si accesoriile pe Altex: https://altex.ro/consola-nintendo-sw...NSNS2BLREDMKW/

15. #55 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Se pare ca eMag a scazut 100 Lei din pretul bundle-ului: https://www.emag.ro/consola-nintendo.../pd/DWMBMT3BM/ .
    Daca ati platit deja, poate puteti cere diferenta inapoi.

16. #56 SP
    gug
    Ce hoti... au vazut ca ii mai ieftin la Altex.

17. #57 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Ce bine face concurenta!

18. #58 SP
    gug
    Oricum ii cu 149 de lei peste pretul de referinta, dar ii mai bine decat pretul initial de la eMAG.

19. #59 SP
    Member VictusG's Avatar
    Eu am anulat comanda pe eMag si am refăcut alta cu prețul nou si de data asta am pus cu plata la Easybox, așa ca daca eMag nu trimite la timp nu o mai ridic, deocamdată mă gândesc daca sa fac si la Altex precomanda si care respecta data de livrare aia sa o ridic(Tactica lui Espiritus )

20. #60 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La fel am facut si eu. Am renuntat la precomanda pe Amazon.de si am facut la eMag, cu plata la Easybox. Daca intarzie sau iar schimba pretul, anulez si gata. Their loss!

Pe varianta asta am mers: Consola Nintendo Switch 2, Light Blue/Light Red JoyCon + Joc Mario Kart World Bundle - 2699 RON.

Accesorii, vad ca la noi inca nimic. Pe Amazon.de sunt cam toate listate.
    Attached Images Attached Images 2025-04-11_101511.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast